Vispār jau vnk forums - tāda arhaiska štelle bet ar vislabāko informācijas kumulatīvo funkcionālu.
Nu forumam nav ne vainas. Viss notiekās kā daudzos forumos. Ir darītāji un reāli kaut kur pabijuši, tad ir kategorija kas pasniedz informāciju ko ''draugi vai paziņas'' it kā atstāstījuši un kā jau visur, ir arī tādi kas stāsta savus sapņus. Viss normas robežās. 🤷♂️
Zīle, tāpat jau visiem skaidrs, ka esi Orgy pasākuma organizators, un izmisīgi centies papildināt nācēju rindas🤣🤣
Bet velti ņemies ap tiem 55 gadiem, jo pats pie ieejas pasi vai ID karti parādīt neprasīji.
Labāk piestrādā pie savu pasākumu kvalitātes, kura diemžēl ir visai bēdīga...
Vesela nedēļa pagāja, līdz attaisnojumu atradi par to, ka samelojies un vēl izdomāji novērst uzmanību, ka es esmu pasākuma organizātors.😃
Ja es būtu organizātors, visticamāk šo un to uzlabotu. Es vispār vecākus par 45-50.gadiem neuzņemtu. Bet tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis, man vēl nav 40.gadu. Kad būšu tādos gados, tad visticamāk meklēšu 20.gadnieces eskortpakalpojumu lauciņā un varbūt pat te ienākšu apskatīties atsauksmes.😃
pirms 4 minūtēm, Zīle teica:
Vesela nedēļa pagāja, līdz attaisnojumu atradi par to, ka samelojies un vēl izdomāji novērst uzmanību, ka es esmu pasākuma organizātors.😃
Ja es būtu organizātors, visticamāk šo un to uzlabotu. Es vispār vecākus par 45-50.gadiem neuzņemtu. Bet tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis, man vēl nav 40.gadu. Kad būšu tādos gados, tad visticamāk meklēšu 20.gadnieces eskortpakalpojumu lauciņā un varbūt pat te ienākšu apskatīties atsauksmes.😃
Žēl ka nevaru organizātoru pierunāt pievērsties šim portālam. Viņš konkrēti ierēktu par tiem, kas sapnī kaut kur tālāk pa dīvānu bijuši.😁
Runājot par Orgy Temple atsaucēm, ir diezgan rēcīgi lasīt atsauksmes par 2023.gada pavasara ballītēm, ja viņi 2023. gadā pirmo sekstusu sāka organizēt no jūlija mēneša.😆
Jā, grupa kā tāda bija izveidota no 2022.gada novembra un no sākuma tur ļāva daudziem klubiem reklamēties, bet pats Tempļa izveidotājs sāka organizēt tusus tikai no 2023.gada jūlija, kad saprata ka apkārt ir nevis aktuālās tēmas tusi, bet vai nu izrādīšanās/zīmēšanās ar lietām, vai arī tiek piedāvāti pasākumi kas nivilē ar eskortpakalpojumiem, vai arī tiek salasītas beibes ar tik ''gariem pirkstiem'', ka rodās tāda sajūta vai neesi atnācis uz vecās labās Madonnas koncertu - dziesmas nav sliktas, bet jau novecojušas.😉
Cilvēks bija un deva savu atsauci. Ko tu tur ņemies par tiem 55g? Neesi nekad nepilngadīgs alkoholu pircis? Vai kādā klubā ticis iekšā?
Divos citos "klubos" foto tiek koriģēti, lai aizmālētu sejas vai kādu citu atpazīstamības indikatoru. To zinu viennozīmīgi.
Vecuma ierobežojumi parasti ir vadlīnijas, facecontrol tpt ir kā galējais slēdziens.
Arī dažos TG kanālos ir līdzīgas atsauksmes par konkrēto "klubu" un tā orgu.
p.s. bildes, kas reiz jau ir publicētas, nekādi nepakļaujas datu aizsardzībai. Tur, varbūt, labs jurists var aiz naga aizķert kko par pašu bilžu autortiesībām, ja nav norādīta atsauce ir sākotnējo resursu.
Tāpat vien par tiem gadiem neuzjautāju, pa cik tikai divas reizes esmu palaidis garām Tempļa tusiņus un tur izņemot 1-2 izņemumus, kas jau ilgus gadus apmeklē pasākumus un ir labi pazīstami organizātoram, tad vairāk neviens jaunpienācējs nav tur bijis pēc 50.gadu vecuma. Vienkārši Reno nedaudz parāva škrobe, ka neuzņēma tusiņā dēļ gadiem un tagad kaut kādu tuftu te dzenā.
Protams, mēs visi kādreiz paliksim veci, bet tāpēc ir tie gada ierobežojumi no 25-55, lai nebūtu pārāk jauni vai pārāk veci gados. Kaut kādai robežai ir jabūt starp paaudzēm.
Ierakstīts
Nu forumam nav ne vainas. Viss notiekās kā daudzos forumos. Ir darītāji un reāli kaut kur pabijuši, tad ir kategorija kas pasniedz informāciju ko ''draugi vai paziņas'' it kā atstāstījuši un kā jau visur, ir arī tādi kas stāsta savus sapņus. Viss normas robežās. 🤷♂️