Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

Nu nez kur tur visā tajā ir izskaidrojums, man ar sievu visā garajā kopdzīves laikā kādas dažas reizes ir sanācis kad tur iznāk tāds šķidrums, ar vienu citu arī reiz ir bijis bet kā tas sanāca nemācēšu izskaidrot, bet ko man sieva stāstījusi vinai tiekoties ar vienu citu katru reizi visa gulta pludojot un viņa pati nesaprot kā viņam tas izdodās un pati nesaprotot kas tad notiek bet tur tekot baigi un neko nespējot kontrolēt pie kam tas esot vienīgais no visiem ar ko viņa tikusies ar kuru pilnīgi katru reizi tā notiekot un ar nevienu citu nekas tamlīdzīgs nekad neesot bijis 

Savu sievu!😉
Ierakstīts
pirms 4 stundām, Silvio teica:

Sveiki gribējos padalīties ar savu fantāziju, mani ļoti uzbudina doma kad kāds vīrietis iekāro manu sievieti nezinu vai tas ir normāli 😂 varbūt kādam ir šada sava veida pieredze vai fantāzija. Labpràt uzklausīšu idejas kā to realizēt 😉 sieva simpātiska gara auguma blondīne. 

Vai tas ir normāli vai nē ka nu kurš par to spriež, ja tev ir foršas tuvas attiecības ar sievu un laba komunikācija tikai uz priekšu, sāc tikai ar sarunām un un maziem solīšiem...man padsmit gadus jau atpakaļ bija tādas pašas fantāzijas un visu izdevās realizēt, bija forši, daudz emociju bet nu jau tas viss ir izdzīvots 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.