Domāju gan ka kādam varētu interesēt, īpaši tiem kuri nezin ko darīt ar to savu kūsu un sitot kulakā un klausoties gejus kuri tur pat bizītes pīs lai izpatiktu caurumiņam kurā tie izmērcēties vēlas.
Galvenais nemīz, nav daudz labāka kā uzrāpties īstai matkai mugurā. Zini? Tās ar trimmerētu zālāju nevis gludi skūtu - tas vien liecina par sievieti bez kompleksiem, gatava visam. 😂
Pizdets🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Atvaino, bet nekoptās pizdās es nevaru saskatīt skaistumu un seksigumu .
Zin kā, esmu nācis pie secinājuma ka neskūtai vāverei nav ne vainas un tomēr tas ko tu iemācies mīlēt pimpi padara cietāku par ozolkoka zaru, tas prostais un visur pieejamais (skūta vāvere) zaudē savu eksotisko statusu manās acīs. Es pats vairs neskujos jo jūtos komfortabli kāds esmu un es nesagaidu to no sievietes kuru es purinu. Labāk protams pīzdu laizīt kad tur nav jungļi, bet es maukam pīzdu nelaizu - līdz ar to mani šis jautājums mani neuztrauc.
Ierakstīts
Domāju gan ka kādam varētu interesēt, īpaši tiem kuri nezin ko darīt ar to savu kūsu un sitot kulakā un klausoties gejus kuri tur pat bizītes pīs lai izpatiktu caurumiņam kurā tie izmērcēties vēlas.
Galvenais nemīz, nav daudz labāka kā uzrāpties īstai matkai mugurā. Zini? Tās ar trimmerētu zālāju nevis gludi skūtu - tas vien liecina par sievieti bez kompleksiem, gatava visam. 😂