Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

šajā frontē arī širmis sāk braukt arvien vairāk un vairāk, bļa#, nu kā var tādus slima suņa murgus sludinājumos rakstīt? :D :D :D

jebkāda un jebkura, katra iepazīšanās ar mani sākas no 50 eiro un vairāk. ( atkarībā no procesa ilguma, un iepazīšanās veida.. ar erotisku vai relaksējošu masāžu ir dārgāk ) nauda ir dāvanā man ziedu puķu un šokolādes vietā.., nu neko nevaru ar sevi veikt..- fetišs man tāds..= mani uzbudina nauda.. kaut gan naudas un šokolāde arī nav slikti .. bet bez ziediem un obligāti un vienmēr ar naudu.. ir mājīga un ērta tikšanās vieta, ar ērtu autostāvvietu un netālu no centra... vienkāršāk runājot..: uzreiz nauda -uzreiz iepazīšanās, un nav naudas -nav arī iepazīšanās.. taču pat dabā neviena adekvāta olšūna ne skrien aiz spermatozoīda. bet izvēlas labāku.. būsiet galants. - būsiet labākais. - taču viss ko jūs izdarāt priekš.sievietes - jūs izdarāt vispirms sev. jums nav naudas..? nu, tad nesiet svaigi nogalināto mamutu kuru jūs personiski pats ieguvāt medībās.. - ..jums nav mamuts.. - nu tad tas nozīmē - ..naudu..taču, galu galā, jūs un pats saprotat, ka adekvāta mūsdienīga sieviete, kura ir patīkama, simpātiska, adekvāta, jauka, moderna, gudra, kura nav garlaicīga un nedos jums garlaikoties., un pie tā - gan vēl arī ar un ar labu humora izjūtu, tāda mūsdienu sieviete nevar būt dumjāk nekā pirmatnēja.. tikšanos alā ne piedāvāt..

Tips     Sieviete meklē vīrieti

Vecums     31

Augums, cm     167

Svars, kg     59

Prev

Next

E-mail:

imidz@bk.ru

KARINA    

Pavisam sludinājumu (11)

Meitene super !!!!! Viss pareizi. Pareizas prasības, pareiza izpratne par to, kāda loma ir vīrietim, un kāda sievietei. Un vispār nekā smieklīga......

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Jep, es arī pamanīju šādu e-pastu:

Eskortpakalpojumi, masāža

Ievietots 22.11.16 10:43 Lasīts 528 reizes.

brīnišķīga apalīte no Rīga piedāvā fikso klasisko seksiņu. Pretī prasu samaksu.

Ir vieta. Varu līdz 13.00

jaunkundze (24) - tiresia.girl@inbox.lv

un sāku salikt kopā filmu ar kaut ko jau manītu. Atveram linku:

http://www.gribu.lv/gribu.gribu?bn=gribu_virietiseksam

zem meklē ierakstam "tiresia", atrastie e-pasti visi mazliet atšķiras, bet visas pazīmes vienas un tās pašas.

Ja viss ir tā kā izskatās, tā kā prasītos viņu nogādāt vietā kur rūtiņas sejā iesauļotu.

Un par ko gan viņu varētu tajā rūtainajā vietā nogādāt? Pēc lasītā, nav ne mazākā iemesla......

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Mauku faniem laikam visaadas patiik gan resnaas gan pensionaares, kaa tik caurums :D :D :D  Skatoties uz LV maukam tieshaam padomaasi, ka pie taadam tikai izbadeejushi vai perversi staigaa :lol: :lol: :lol:

Mauku faniem laikam visaadas patiik gan resnaas gan pensionaares, kaa tik caurums :D :D :D  Skatoties uz LV maukam tieshaam padomaasi, ka pie taadam tikai izbadeejushi vai perversi staigaa :lol: :lol: :lol:

Morena, Tev toties gramatika klibo.....

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Pilnīgi ārprāts šitāds teksts  :lol:

Eskortpakalpojumi, masāža un citi komerciāli sludinājumi
Ievietots 20.11.14 20:18 Lasīts 222 reizes. 
Super relaxejoshu masazinju stundas garumā. Jauki apartamenti centrinjaa, ir 
stavvietinja. Straadaaju katru dienu, un ir pieredziite. Gaidu ciemos tieshi TEvi. 
2,5,3,8-3,6,1,2
maziòâ :* - mazaa69@inbox.lv - Visi sludinajumi no e-pasta adreses

Es gan vēl pilnai laimei piekoriģētu uz >>

Superinj relaxejoshinju masazinju stundinjas garuminjā. Jaukinji apartamentinji centrinjaa, irinja 
stavvietinja. Straadaajinju katrinju dieninju, uninj irinj pieredziite. Gaidinju ciemosinju tieshinji TEvinji. 

:D   :D   :D

komentārs dievišķš

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Gramatikas peerles no 4sex,lv----------"Нас девушек мало как тут так и В ЛАТВИИ . ваше фОТО В АНКЕТЕ БЕЗ НЕТ ОТВЕТА. дарите ПОДАРОЧКИ ЖДУ ПРОСЬБА МУЖЧИНА ТЫ ДОЛЖЕН БЫТЬ С КОШЕЛЬКОМ И УМОМ НЕТ СВОБОДЕН. нЕ КОГО НЕ ИЩУ ТУТ ТОЧНО".

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.