Intimate relations wanted this coming Monday or Tuesday 26 - 27 March in the district of Zemgale. Can be in car or maybe hotel will pay good euro's to the right woman 18+ please reply with phone number to arrange via message on whatsapp / viber. 100% genuine and discreet offer.
Intīmas attiecības vēlējās, lai tas nāk no pirmdienas vai otrdien, 26. - 27. martā Zemgales rajonā. Var būt automašīnā vai varbūt viesnīca maksās labu eiro pareizai sievietei 18+, lūdzu, atbildi ar tālruņa numuru, lai sakārtotu ar ziņu par whatsapp / viber. 100% īsts un diskrēts piedāvājums
Lietotāja vārds MAZAKUCITEx Dzimšanas diena 10.05.1997 Dzimums Sieviete Orientācija Hetero Vecums 20 Valsts Latvija Pilsēta Rīga Augums 170 cm Svars 50 kg Reģistrācijas datums 16.11.2017 13:26 Pēdējais apmeklējums 16.11.2017 13:49 Nedaudz par mani: zvanat.man var piedzirdit,ESMU ALKOHOLIKE,man 20,No Rigas.Dzivoju Raunas iela un Avotu iela 6. esmu nedaudz stulba,pasista,nedaudz ar putniem..bet galvenais ka var pist uz nebeedu. 24861626
Seksuāli aktīva,kopta,sevi mīloša meitene. Dabīga blondīne. 180...-tikai kājas ,69...-viss kas saistīts ar to,3...-minimalais derīguma termiņš. Ja esi tik pat sevi mīlošs un garu kāju cienošs,Zvani!!! privĀTI... kājas 180 oooo
Мой клиент (мужчина, тридцать лет, 1 м 74 см, 74 кг,бизнесмен, привлекательный и сексуальный).Хочет продолжить свой род и реализовать себя как отец.В силу своего образа жизни, ценностей и морали клиента мало кто выносит и переносит, да и ему так будет проще, если он воспользуюсь суррогатным материнством, тем самым реализовав себя как отец и продолжив свой род. Клиент не против, если суррогатная мать даст согласие после рождения ребёнка взять на себя обязанности матери и так же не против, если она откажется после рождения ребёнка претендовать на ро
Eitene ar apalumiem savas vietas. Ne resna ne tieva piedava seksu. Stridzami. Par cenu epasta. Iespeja tikties tikai vakarpuse.. Bez anala un orala.. Visu atri un operativi um iet ktrs savi celu. Perfersos vai tadus kas nesaprot kas rakstit ludzu netraucet. TUKUMS
skortpakalpojumi, masāža un citi komerciāli sludinājumi Ievietots 03.12.14 08:44 Lasīts 182 reizes. Vīrs uz nomu!!! Nepieciešams vīrietis? Ir galaicīgi??? Nav ar ko parunāt kaut vai par neko. Trūkst mājās virieša rokas? nav kas visu salabo? Nav kas tev uztaisa kafiju vai kaut ko vairāk rakstiet un sarunāsim.
Eskortpakalpojumi, masāža un citi komerciāli sludinājumi - 418669 sludinājumi eskort pakalpojumos gribu.lv zskatigs puisis atlidzinas sievietei par nodrochisanu man mana
Blondīne garš, slaids, ar lielu krūšu izmēru 6 grib nest neaizmirstamu, patīkami iepriecinās savā piedāvājumā ietilpst: sekss, krūšu masāža, ķermeņa, man zvana un nāk, visi piekrīt. Privat.Tsentr.Parkovka.Mob: 20419770 http://kurtizanka.lv/?cid=18&component=profiles&mod=view_profile&id=2749
Ierakstīts
Intimate relations wanted this coming Monday or Tuesday 26 - 27 March in the district of Zemgale. Can be in car or maybe hotel will pay good euro's to the right woman 18+ please reply with phone number to arrange via message on whatsapp / viber. 100% genuine and discreet offer.
Intīmas attiecības vēlējās, lai tas nāk no pirmdienas vai otrdien, 26. - 27. martā Zemgales rajonā. Var būt automašīnā vai varbūt viesnīca maksās labu eiro pareizai sievietei 18+, lūdzu, atbildi ar tālruņa numuru, lai sakārtotu ar ziņu par whatsapp / viber. 100% īsts un diskrēts piedāvājums
Vārds: Jelgava
E-pasts: and***@live.co.uk
Pilsēta: Jelgava