Labdien!
Kaut kā nejauši uzgāju šo tēmu un nolēmu iemest savas 3 kapeikas. Manā variantā sanāk tāds Nestle kafijas variants – trīs vienā, jo sieva ir tikusies pāris reizes ar džekiem arī par naudu, kas tīri tehniski padara viņu par mauku. Bet pamatā mēs esam divi viens otru atraduši izvirtuļi, kuri ir pamēģinājuši daudz ko un pieļauju, ka vēl šo un to savā mūžā uzspēsim pamēģināt, kaut gan tādu lietu nav palicis daudz. Kopā esam vairāk kā 25 gadus, nav tā ka mēs uzreiz metāmies iekšā visos grēkos, sākumā sieva bija pat ļoti konservatīva, drāzās tumsā, nekāda mineta, laizīt arī neļāva, bet pamazām paplašinot apvāršņus nonācām līdz seksam trijatā, pēc tam četratā un tā tālāk. Par cik esam ļoti aizņemti darbos, maucība nenotiek tik bieži kā varbūt gribētos, bet apmēram reizi mēnesī mēģinam apmeklēt kādu seksa pasākumu, pārsvarā svingeru tusiņus. Sievai ir arī viens pastāvīgs mīļākais ar kuru viņa tiekas arī apmēram reizi mēnesī. Protams, var jau moralizēt, ka šāds dzīvesveids ir degradējošs utt, utjp... bet es saskatu tikai plusus, nav jāmaskējas, jebkuru savu fantāziju es varu realizēt iesaistot savu cienīgo, vai bez viņas, pēc tam atstāstot un izdrāžot arī viņu. Viņa arī man pēc saviem piedzīvojumiem sniedz detalizētu atskaiti. Lai ainu padarītu pavisam skaidru un pakacinātu puritāņus, piebildīšu, ka abi sevi pieskaitām pie biseksuāliem cilvēkiem, esam abi kopā gan laizījuši pežu, gan sūkājuši pimpi. Man liekas nenormāli kaifīgi sagaidīt savu sievieti pēc mīļākā un pēc atskaites noklausīšanās sākt ar viņas piespermotās pežas laizīšanu. Mans dzīves moto ir – live and let live, latviskojot dzīvo pats un ļauj citiem dzīvot. Ja Jūs ar sievu uzbudina suņa kaku ēšana seksa laikā un Jūs to nevienam citam neuzspiežat ar varu, droši izbaudiet, prieks par Jums. Vienīgais ko nevaru ciest, ir liekuļi, kuri publiski izliekās svētāki par Romas pāvestu, bet paši pa kluso maukām dirsas laiza un atnākot mājās ar tām pašām lūpām dod neko nezinošajai sievai buču. |
Ierakstīts
Katru reizi kad sievai ir sekss ar citiem, es arī savu devu pievienoju. Sanāk kā tai anekdotē čigāniete paternitātes tiesā saka tiesnesim, ja Tu pieliktu pakaļu pie ripzāģa, varētu pateikt kurš zobs Tevi ķēra?