Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Help
Ierakstīts
pirms 17 stundām, Minhauzens teica:

Sveiciens neredzamās frontes kareivjiem. 

Stulbs jautājums - Kāds varbūt zina,kā vislabāk izārstēt gonoreju?  Beidzot būšu iekritis, pirmo reizi, 40 gados, turklāt ne no pērkamas, bet izjāju kaimiņieni... 

Varbūt ir kāds saskāries? 

Vislabak protams ir iet pie arsta.Pats tu tur neko neizdarisi.

Kadreiz Briana iela bija ta iestade,bet nu tur gadu gaita viss ir reorganizets,bet nu vina ir 1 pilsetas slimnicas teritorija.

Pats tur simtiem reizu esmu bijis.............

"Pazaudētās" daiļavas
Ierakstīts
On 6.09.2023. at 23:21, Ziealzx teica:

Sveiki visiem !pirms kāda gada varbūt ilgāk biju saticis ļoti foršu meiteni uz Jāņa asara ielas sauca Madara tel nr 281644** nebija narkomane ,ļoti pozitīvs cilveks, jauna robeza no 23-30 gadi blondi mati ,slaida,simpatiska! Ja kadam ir kada info ka atrast vai sazinaties ar vinu(jo nr ir nomainits izslegts visu laiku)esu gatavs samaksat.paldies,veiksmi visiem!

Te info par Maddy....

Tikko atbraukusi no Vacijas kur bija stazeties.

Pirms tam bijusi esot Sveice.Ari stazeties.Pierdzi apgut.

Cenas bus augsa,alniem bus kur skriet................

"Pazaudētās" daiļavas
Ierakstīts
pirms 7 stundām, Ziealzx teica:

Sveiki visiem !pirms kāda gada varbūt ilgāk biju saticis ļoti foršu meiteni uz Jāņa asara ielas sauca Madara tel nr 281644** nebija narkomane ,ļoti pozitīvs cilveks, jauna robeza no 23-30 gadi blondi mati ,slaida,simpatiska! Ja kadam ir kada info ka atrast vai sazinaties ar vinu(jo nr ir nomainits izslegts visu laiku)esu gatavs samaksat.paldies,veiksmi visiem!

Jaa bija tada darbone Madara Asara.Lienes ielas rajona.Un pie tam bija vina narkomane kartiga.

Gadu atpakal skiet bija iznakusi no cietuma,bija mainits pilniba imidzss,bav vairs blondine.Darbojas puh,lika sludinajumus tur ar vardu Maddy,seit ari ir tema par vinu.

Kur tagat palikusi,nav zinu,bet nu mekletaja ar to vardu Maddy vari pameklet.

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts
pirms 57 minūtēm, njā teica:

Laikam ir daudz gribētāji, ja var turpināt celt cenu. :D

Tagad jau 200 E/h, 100 E/ 30min, 900 E/ nakts (pagājušajā nedēļā vāl bija 150/100/800)

vika.png

Kamer ir auni,tikmer bus cirpeji.Skan tautas sakamvards.

Tomer atrodas idioti kas maksa sadas summas.Tapec ari cel,apetite rodas.

M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
On 18.09.2022. at 15:41, zorotito teica:

105DD481-3C6C-42D0-9F92-C8EE6BC21255.jpeg

Ja ielūkojas ievēlēto sarakstos, man neko neizsaka Svetlana Čulkova, Nataļja Marčenko-Jodko, Viktorija Pleškāne, Viktors Pučka un citi. Ja nu vienīgi Glorija Grevcova, kura ir izcēlusies ar Latvijas gānīšanu savos videoblogos, kas pārpludinājuši interneta telpu, īpaši „tiktoku”. Bet izrādās, ka viņa tiekot apspriesta arī vietējā intīmo pakalpojumu apmaiņas portālā, tā vēstīja portāls „jauns.lv”. Viņa gan solīja vērsties policijā par šāda veida informāciju, tomēr to neizdarīja. Bet prieku par šādas personas atrašanos LR Saeimā varam izjust jau tagad: tomēr kaut kas krāsains un kaislīgs vispārējā pelēcībā.

Varbūt biedrs Rosļikovs, ņemot vērā savas partaigenosses dziļo izpratni par Latvijas parlamentārismu, varētu virzīt biedreni Grevcovu Saeimas priekšsēdētājas amatam? Vēl jo vairāk tāpēc, ka viņš savā videouzrunā apgalvoja, ka „mēs nesalūzīsim”, „tas ir izrāviens, mēs jūs nepametīsim ne uz minūti”. Mazliet tāda kā taisnošanās, ka Rosļikova grupējums ieguvis tikai 10, nevis 51 vietu Saeimā. Bet viss vēl priekšā, kremliniem plašs darba lauks.

Tēma par veselību, higēnu, slimībām, medicīnu
Ierakstīts
‎12‎.‎09‎.‎2020 в 11:20, Porzingod сказал:

Biju un pēc dažu minūšu sarunas aizgāju. Apraksti atbilst. Vieta Mežciemā, netālu no Sergeja Eizeinšteina ielas un Šmerļa ielas krustojuma. Pēc ierašanās teica, ka nevar lietot dušu. Kad paprasīju, vai salūzusi, sāk bļaut virsū, kāda man daļa, ko es komandējot viņu, viņai neesot nauda, lai var nākt pie viņas mazgāties u.tml. Kad teicu, ka tikai pajautāju, sāka vēl skaļāk bļaut virsū, ko es vispār iedomājoties, ka viņai tagad jātaisnojas par kaut ko utt. Kad pateica, ka viņa mani atstāšot uz brīdi istabā, lai es varu padomāt, kā esmu uzvedies, sapratu, ka jādodas prom, jo ar tik idiotisku attieksmi saskaros pirmo reizi un, ja ilgāk palikšu, būs gruti sevi savaldīt. Pirms iziešanas vēl parunājos un paskatījos rūpīgāk uz viņu. Vai nu cilvēkam garīga rakstura traucējumi, lieto spēcīgus medikamentus, šausmīgi psiholoģiski traumēta vai kaut kas līdzīgs, jo tur uzvedībā, acīs un sejas pantos bez grima vien skumjas, bēdas un aizvainojums pret pasauli. Izteicu līdzjutību un aizgāju. Ieteikt var tikai tiem, kas ir gatavi sev bojāt garastāvokli.

Tas ka tadas slimas ar galvu ir,tas ir tiesam neapstidami.Bet,soreiz ne par vinaam...

Soreiz mazliet paspriedisu par ko citu,sakara ar so notikumu.Soreiz par Porzingodu.Tapec ari iekopeju vina rakstito,kuri visi ir daudz maz lidzigi.Ka visi redzat no vina rakstiem,ir tads interesants teikums ,,Pirms dušas naudu atstāju istabā, pēc dušas uz gultas.,,Nu luuk,un tas ir visur,visos apmeklejumos.

Tatad,tagat uzdodot jautajumu citiem,vai jus daudz ejat dusaa,kad kadu apmeklejat?Es piem nee,es jau majas ieeju dusa un tirs un svaigs ierodos pie kadas.Vardu sakot jau laicigi sagatavojos apmeklejumam.Kadi jusu komentari?????

Un veel,paradot so saitu,ari Porzingoda ierakstus dazam damam (perkamam damam) vinas izlasot uzzimeja Porzingoda psihologisko portretu.

Virietis videjos gados 35-45g.Visticamak strada par celtnieku,vai kas tamlidzigs.algu sanem katru nedelas nogali,nu savus 300eur vismaz.Un tad ari apciemojot perkamas meicas,raksta topikus-atsauksmes.Un veel,loti iespejams Hiv virusa nesatajs.....Jo izmanto opcijas bez gumijas.Ipasi ar Katju....

Nu luuuk tads vina portrets psihologiskais....

"Pazaudētās" daiļavas
Ierakstīts
On 6/15/2020 at 11:03 AM, Petrenko31 said:

Пару лет назад в Пурвциемсе за "минском" работала "Dana" тоже пропала, может кто знает где она сейчас? 

Dana zivjjot s muzem na Brasas

Izredko stavit svoji objjavlenijja.

Ievietots: 12.06.2020 00:06:27 | Lasīts: 825 | Sludinājuma ID: #4403183
⚠️Продам свои ароматные трусики, чулочки и колготочки!???
⚠️У меня всё профессионально!☝️
⚠️Никакой оплаты наперёд, никаких омнив или пересылок через почту!?
⚠️Передаю лично в руки, чтоб было спокойно и комфортно и вам и мне!?☝️
⚠️Можете заказать понравившиеся и сколько дней хотите, что бы их носила!??
⚠️Кто не в теме, прошу не беспокоить!☝️
⚠️Так же, делаю интим фото и видио на заказ,могу с вашим желаемым сценарием!???
⚠️Прошу узнавать подробности-2/4/9/1/0/5/2/8-(ватс апп или вайбер)!??
⚠️Прошу указывать сразу, что именно интересует!???
⚠️Фото всегда выставляю, только свои личные!???
money-icon-24.png Komerciāls sludinājums
Vārds: Элен
Vecums: 38
Telefona numurs: 2491**** Parādīt tālruni
E-pasts: kis***@inbox.lv Parādīt e-pastu
Pilsēta: Rīga 
Ievietots: 2020.06.12 00:06:27
Sludinājuma ID: #4403183
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Элен (38 gadi) (Foto!) iepazīsies ar vīrieti seksam (Sludinājums Nr.4403183) » Sievietes meklē vīrieti seksam » PUH.lv

Ta jau Inula Jelgava....Svaki ar biznesu laikam.

Ari seit vina ir pieregistrejusies.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.