Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts

https://lr1.lsm.lv/lv/raksts/atvertie-faili/76-nabadziga-neizglitota-piedzivojusi-vardarbibu--prostitutas-pa.a156202/

Kārtējo reizi prostitūcija tiek apskatīta kā tikai kaut kas negatīvs un tikai, ka ar to nodarbojas sievietes no nelabvēlīgas ģimenes/bērnības. Uzbur ainu par tikai narkomānēm un dzērājām, kā arī, ka visas tiek piespiestas ar to nodarboties.

Varēja paintervēt arī tās dāmas, kas pelna ļoti labu naudu ar savu nodarbi un pašām arī patīk tā pelnīt naudu savam dzīvesveidam. Netiek apskatīta profesija no otras puses, ka sieviete ar to nodarbojas pēc pašas brīvprātīgas vēlēšanās un dzīvo LUX dzīvi, par kuru citas tikai fantazē savā legāli un lielākās daļas sabiedrībā pieņemamā profesijā.

Netieši mūsu forums ar baļļu sistēmu arī iekļuvis sižetā.

Protams, diemžēl būs sievietes, kuras tiek piespiestas ar to nodarboties un nedod Dievs vēl esot bērns, tāda lieta ir nepieņemama un nepiedodama.

Blondy buduārs
Ierakstīts
pirms 2 stundām, Blondy teica:

Bet , ja pavisam godīgi - man ir vēl viens modelis dzivē - drāzējs- draugs , tas pat vēl labāk !😁 🤦🏼‍♀️

Interesanti, ka tev kā eskorta meitenei ir šāds draugs, jo domājams tev ikdienā sekss ir regulārs un pietiekami daudz + vēl ieripo € par to.

pirms 38 minūtēm, dexster16 teica:

Īsti nesaprotu, kāpēc ~ 4 "xtra.lv" memberi (varbūt vairāk), izmanto šo vietni, lai apmainītos savstarpēji ar saviem nosodījumiem/ negatīviem viedokļiem? Izveidojiet savu "draugu grupu" whatsapā un vārieties savā savstarpā. Neesmu psihologs, bet liekās tā ir cilvēka pašaplieciāšānana, ja publisko visiem.

Neraizējies par mazsvarīgām un nebūtiskām lietām. Ir iespēja ignorēt beztēmas un lasīt atsauksmes!

Blondy buduārs
Ierakstīts

Mans viedoklis sakrīt ar tiem, kuri arī uzskata, ka draudzība starp sievieti un vīrieti īsti nepastāv. Vienīgi, ja tur valda zilas un rozā nokrāsas (kā iepriekš rakstīja).

Ja kāds no abiem ir ārēji pievilcīgs/simpātiska, tad tomēr būs vienam vai otrai slēpta vēlme uz ko citu/vairāk.

Kā arī piekrītu, ka īsta draudzība tomēr var būt, ja esi ar cilvēku ilgu laiku pazīstams, piemēram, ideālākais variants no pašas bērnības, skolas laikiem. Šīs attiecības būs izturējušas laika pārbaudi, dažādas dzīves situācijas un pārbaudījumus. Pārējie ir tikai paziņas ar kuriem pa reizei aiziet atpūsties. (Šeit runāju par draudzību starp diviem džekiem, par sievietēm Blondy jau uzrakstīja).

Es, piemēram, ar Blondy tiešām nevarētu tikai draudzēties. Pasekojot viņas rakstiem un domu gājieniem, kā arī, ja zinātu ar ko nodarbojas, tad visu laiku gribētu draudzību ar kotletēm un laimīgām beigām katru reizi, kad tiekamies! 

Bet nedaudz vēl padomājot, tad tomēr vienā gadījumā draudzība starp sievieti un vīrieti ir iespējama - vīrs un sieva. Abiem jābūt sajūsmā vienam par otru un jājūtas lieliski viena otra kompānijā.

Blondy buduārs
Ierakstīts

Dzirdēju/redzēju baumas, ka īpaša bilde (projekts) no Blondy gaidāma Valentīndienā. Redzēju lielu fotogrāfu un mākslinieku brigādi staigājam ar blondu skaistuli. Kāpēc domāju, ka tā bija Blondy ar savu komandu jautāsiet? 

Redzēju fotostudijā uz galda saceptas kotletes un zem galda dažas galda spēles! 😀

Morenas putnu būris
Ierakstīts

Internetā meklēt un cīnīties par kādu savu taisnību, ir kā runāt ar mūra sienu - rezultāts nekāds.

Šeit ir slēpti avatari un dažādas personības, katram savs viedoklis un domas. Šī ir virtuāla pasaule, to vajag paturēt prātā.

Manuprāt, bezjēdzīgi gari un nogurdinoši palagi.

Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts

Man patīk pērkamais sekss. Dabūju to, ko vēlos, un ar tās, ar kuras vēlos. Ietaupīts laiks, kā arī finanses vairāk nekā, ja censtos aplidot kādas. Cik reizes ir bijušas tiekoties, tad praktiski visām ir bijusi vēlme "kaut ko vairāk" un "kaut ko nopietnu". Bļin sēdi un saki, jā tā ir, tas ir skaisti un blā, blā, blā... Pērkamai neesmu neko parādā, viņa dabū to, ko vēlas un es arī.

Atzīstu, ka savā ziņā esmu slinks un īpaši nevēlos "cīnīties", lai tiktu līdz gultai. Gribu to tagad, tad šādas draiskules ir īstais variants man. Nevēlos arī tikai ar vienas, vēlos dažādību.

Protams, ļoti nepatīk, ka nevaru sludinājumos šķirstīt tikai reālas bildes. Liela daļa no interneta dziļumiem izvilktas.

Kā arī neeju ar kaut kādu ilūziju, ka sagaidīšu GFE, ļoti labi saprotu, kāpēc skaistule to dara un, kas ir galvenais, ko viņa vēlas no manis. Bet, protams, vairumā gadījumu attieksme un atmosfēra bijusi ļoti patīkama.

Blondy buduārs
Ierakstīts

Jums te aizraujoša sarakste, nedaudz pat noguru...

Blondy ieliec savu attēlu, kurā esi redzama apakšveļā! Vajadzīga neliela atelpa un tad varat raut tālāk dialogu!

pirms 20 stundām, Blondy teica:

Nekas nav neiespējams . Kas gribējuši satikt, satikuši 😊

Nemāku atrast. Vai norādīsi uz kuru sludinājuma nr. jāzvana gribētājam, lai satiktu desertu ar nosaukumu "Blondy"?

Meklēju, bet...

old-man-my-computer.gif

Morenas putnu būris
Ierakstīts
pirms 9 minūtēm, zorotito teica:

Galvenais jau ir process līdz tam, nevis tas. Balva nopirkta nešķiet interesanta, ja viņa pie tam to nevēlas

Apmeklēsi skaistas dāmas par summu, kuras tomēr pieejamas ierobežotam daudzumam, iegūsi vēlamo procesu un attieksmi, bet produkts, kurš ir pieejams vairākiem būs ar citu kvalitāti. Rakstu pēc paša pieredzes, bet, protams, var būt izņēmumi - šajos gadījumos vismaz pats būsi dabūjis to galveno, ko gribēji.

Morenas putnu būris
Ierakstīts
Just now, martins2021 teica:

Bet ejot mājās, ko darīt ja gribas atkal kādu senjoritu aplidot, tur jau uz siltumtrases var palikt sēžot

Ierobežotas naudas daudzuma un liela "gribuļa" kombinācijā (bet arī tikai liela "gribuļa" gadījumā) svarīgi tomēr trenēt savu veselo saprātu un ķermeni. Jāmāk sevi kontrolēt.

Morenas putnu būris
Ierakstīts
pirms 12 minūtēm, zorotito teica:

Ir runa par veselo saprātu nevis naudas daudzumu. 

Maksājot tādu vai lielāku summu, vajag naudu dot ar domu, ka tev ir bijuši ar draiskuli n-tie randiņi, uzmanības apliecinājumi, skaisti sacerēti tekstiņi, kas viņai pasakaini dziedājuši ausīs un beigu beigās esi ticis pie uzvaras balvas jeb "draiskulību rituāla". 😀

Un liels ieguvums ir tas, ka esi ietaupījis ļoti daudz laika, enerģijas un nervu, kā arī īsā laika periodā ir iespējams aplidot vairākas skaistas senjoritas! Lūk, veselais saprāts! 😉

"Pazaudētās" daiļavas
Ierakstīts

Agrāk vēl bija viena blonda seksīga Lisa (pēc bildēm vērtējot). Dažās publiskotās bildēs fons bija līdzīgs kā Katjai. Varbūt abas agrāk strādāja kopā vienā lokācijā.

Kādam ir kaut kas zināms par šīs blondīnes? Tajā laikā neizdevās satikties, bet interesētu sarunāt mīcīšanās randiņu ar viņas, ja būtu tāda iespēja.

Izdevās pat atrast internetā dažas bildes.

2021-10-27_19h38_00.png

2021-10-27_19h39_46.png

Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
On 2020.07.2. at 18:18, dexster16 said:

Es te bišķi parēķināju:

Es strādāju pa 4€/h (mēn. 640€).

Ja prostitūte prasa par 1h ~40€ un tikai vienu reizi darba dienās, tad iznāk 800€

Afigeķ!

Es arī gribu strādāt 1h tikai daba dienās un mēnesī saņemt 800€.

Gribu būt prostitūts!

Ir runāts ar dažām draiskulēm par viņu peļņu mēneša griezumā. Dažas labas pelna kā minimums pat sākot no 2500-3000€ mēnesi un paturam prātā, ka tas jau nav "uz papīra".

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.