Sludinājuma ID | #8145477 |
---|---|
Vārds | Karina |
Vecums | 24 |
Pilsēta | Rīga |
Telefona numurs | +3712672**** Uzzināt tālruni |
E-pasts | kar***@gmail.com Uzzināt e-pastu |
Donlucky 428
Kāds vēl joprojām domā ka ir siers peļu slazdā🤦🤦🤦 gan jau ka naudu aizskaitīja un tagad Alnis ar maka ta nau🤦
Puiši neuzķerties uz šo personu viņa ir krāpniece. Es jau šovakar dabūju ziņot policijai par viņu. Viņas numur ir divi seši trīs astoņi septiņi trīs pieci nulle. Sūta šādu bildi.
15:41
Liene (25)
Rēzekne
Sveicināti mani mīļie. . piektdienas nakts jau rezervēta , bet sestdienas un svētdienas vēl brīva , kā arī varam satikties uz stundu kāda ērtā tev laika! Dod ziņu 😌
Donlucky 428
Šis ir labs🤣🤣🤣😂😂😂 Tad kad transleiters iztulko ļoti šķībi 🤣🤣👍 pieci kausi 🍺🍺🍺🍺🍺
Santos (34 gadi)
Aloha sievietes, !meklēju sievieti kas smiesies par manu burkānu sāksies to virviē un raustīs visādos veidos un uz aizmuguri , izsmiets mani, varat zelta lietu visu varat, , varēsiet mani foto, video , es bdsm. Maskā, es jūsu suns varat grupāSludinājuma ID | #8132387 |
---|---|
Vārds | Santos |
Vecums | 34 |
Pilsēta | Rēzekne |
Telefona numurs | +3712024**** Uzzināt tālruni |
E-pasts | vah***@inbox.lv Uzzināt e-pastu |
Donlucky 428
Turpina ķert uz mušpapīra. Aļņiem un briežiem tuvojas riesta laiks🍻🍻🍻
PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » ZaneIevietots: Šodien 13:19 | Lasīts: 39 | Sludinājuma ID: #8036191 |
Zane (25 gadi)
Pirmais kas ieskaitis man 37. 50€ , tam nakts šovakar no manis garantētāSekss, minets , orālais , masāža.
Sludinājuma ID | #8036191 |
---|---|
Vārds | Zane |
Vecums | 25 |
Pilsēta | Rīga |
E-pasts | dit***@gmail.com Uzzināt e-pastu |
Atbildiet
Donlucky 428
Īpašā piedāvājuma turpinājums, ir kur izvērsties🤣🍻
Ievietots: Šodien 14:08 | Lasīts: 95 | Sludinājuma ID: #8020490 |
Katrīna (23 gadi)
Steidzami vaig 55€€€!!Samaksāt krievelim par mājas īri
Kas var palidzet , ieskaitit , saņem 1h tikšanos ar mani!
Ievietots: Šodien 13:45 | Lasīts: 120 | Sludinājuma ID: #8020458 |
Beibe (26 gadi)
Meklēju kadu kas var izpalidzet meitenei ar 150€ naudiņām uz kontu. ļoti ļoti nepieciešams. Bušu ļoti pateicīga ja atradīsies kads kas var izlīdzet meitenei. No manas puses parādā nepalikšu. Esmu no pierīgas. Sazinai vari drosi rakstit waccap 2xxx-09xxSludinājuma ID | #8020458 |
---|---|
Komerciāls sludinājums | |
Vārds | Beibe |
Vecums | 26 |
Pilsēta | Rīga |
Telefona numurs | +3712976**** Uzzināt tā |
Ievietots: Šodien 13:30 | Lasīts: 168 | Sludinājuma ID: #8020437 |
Maza (25 gadi)
Hey, nepieciešama palidziba, tatad, gan jau šeit ielukojas kads sakarigs jauks stipra dzimuma parstāvis, varbut tevi uzrunas mans sludinajums un izdomasi uzrakstīt. Tatad meklēju palīdzibu, šobrīd gruti ar finansēm tapec esmu nolēmusi atrast ja tas ir iespejams kādu solidu, puisi virieti kurs gribetu un butu gatavs mani atbalstit finansiāli. Neparprotiet nemekleju gultas biedru vai vienreizejus sakarus. Sludinajumam ir savadaka nozīme. Loti nepieciesams finansials atbalsts. Esmu brīvam tapec ari neizsledzu iespeju par kaut ko nopietnaku pie abpusejas simaptijas. Ja esmu ieintresejusi gaidu zinu waccap 2хх-8ххххSludinājuma ID | #8020437 |
---|---|
Vārds | Maza |
Vecums | 25 |
Pilsēta | Rīga |
Telefona numurs | +3712050**** Uzzināt tālruni |
E-pasts | roz***@inbox.lv Uzzināt |
Donlucky 428
Aļņi saņemas ir jauna vēl nebijuši iespēeja parādīt savu aļņa ekselence🦌
Aina12,
34 gadi- Xxxxxx13@inbox.lv
Nerakstīt tie kuriem pašiem nekā nav!
Pielikumā savu foto ar apliecinājumu ka esi īsts tādā veidā ieskaitot naudu!
Donlucky 428
Aļņu slaukšanas mehānisms darbojas🍻
PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » LauraIevietots: Šodien 0:20 | Lasīts: 270 | Sludinājuma ID: #7964969 |
Laura (27 gadi)
HeyPiektdiena
Velies seksu?
Skaiti 50€ , un brauc mani paņem!
Velies uz nakti , gatavs maksat 200€!
Varam līdz rītam un ko iemalkot!
Varu arī izbraukt
Sludinājuma ID | #7964969 |
---|---|
Vārds | Laura |
Vecums | 27 |
Pilsēta | Rīga |
E-pasts | dar***@gmail.com |
Donlucky 428
Neesi Dalbajobs🤣🍻🍻🍻🍻🍻🍻 seši kausi par izsmeļošu sludinājumu.
PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » KristīneIevietots: Šodien 16:25 | Sludinājuma ID: #7906519 |
Kristīne (33 gadi)
Te laikam pulcējas vieni vienīgi dalbajobi, kuri nemāk izlasīt sludinājumu?!Lieku otru un pēdējo reizi un rakstu vēl konkrētāk:
Tātad - pieņemšu labāko līgo vakars svinēšanas piedāvājumu no vīrieša vai vairāku vairāku vīriešu kompānijas.
Laika ir maz, piedāvājumu būs daudz, tā kā lūdzu, pēc iespējas konkrētāk jau pirmajā vēstulē un pievienojiet bildi.
Vēstules bez bildes vaļā nevēršu, priekšroka kailfoto :D, bet pilnā augumā, nesūtiet locekļu tuvplānus.
Varat droši nerakstīt -"foto, info", "brauc tik šurp", "sex visu nakti", "nakts viesnīcā 200€" u. t. t. , man nevajag jūsu naudu, arī 800€ piedāvājums nemaz neinteresē.
Arī nejautājiet, vai sludinājums ir aktuāls, īpaši 10 min. pēc tā ievietošanas Tātad - aktuāli kamēr redzams, pēc tam tiks dzēsts, garas sarakstes neinteresē un tam nav laika.
Un nakts viesnīcā arī neizklausās pēc laba līgo vakara pavadīšanas plāna.
Raksties konkrēti, kur un kādas vakara izklaides varat piedāvāt, sex nekur nepaliks, nu ja nebūsiet pilnīgi dalbajobi.
p. s. vēlreiz - Vēstules bez bildes vaļā nevēršu!
Donlucky 428
Ir kārtējais rīts un ir iespēja būt īstam nesējam. 🍻🍻🍻🥃
PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » MesparIevietots: Šodien 10:01 | Lasīts: 165 | Sludinājuma ID: #7897089 |
Mespar (34 gadi)
Esam četras sievietes 33, 34, 35, 40 kas ir visas brīvdienas notusējušās un grib tagad nopelnīt! Gribam lai mūs visas , trīs, divas no mums vai kādu atsevišķi nopērk kā mauciņas vīrieši, sievietes vai pāri!Var uz stundiņu , vairākām vai vienu uz visu dienu vai nakti! Neēsam profesionāles bet vajag naudiņu un ir vēlme nopelnīt!Sludinājuma ID | #7897089 |
---|---|
Vārds | Mespar |
Vecums | 34 |
Pilsēta | |
Telefona numurs | +2313334**** Uzzināt tālruni |
E-pasts | mos***@inbox.lv Uzzināt |
Donlucky 428
Tiešam nav neviens? Vai viņai ir interesanta tehnoloģija, kā var diennaktī tirgot . Cena nokritusi no ja nemaldos 3000€ uz 400€ ātri krīt cena🤣 Pasteidzās kamēr vēl ir🏃
PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » АнастасияIevietots: Šodien 11:32 | Lasīts: 35 | Sludinājuma ID: #7885209 |
Анастасия (20 gadi)
ПРИЕДУ ПРЯМО СЕЙЧАС К ТЕБЕ ДОМОЙ, ПРОДАМ СВОЮ ДЕВСТВЕННОСТЬ ЗА 400€Sludinājuma ID | #7885209 |
---|---|
Vārds | Анастасия |
Vecums | 20 |
Pilsēta | |
E-pasts | zak***@gmail.com Uzzināt e- |
Donlucky 428
Tiešām vēl kāds tic daiļrakstītājām? Nav brīnums, ka Aļņi ir kā biezs, ka pietiek stringiem un uzdzīvot🍻
Nabaga alnītis ir sašutis🤣🤣🤣
PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » Daina, Agnese krāpjaIevietots: Šodien 20:04 | Lasīts: 108 | Sludinājuma ID: #7869585 |
Daina, Agnese krāpja
Jana ir krāpniece ir izdzēsta, bet agad uzradās Daniela, Agnese, un citas, kuras prasa priekšapmaksu. Ja nemaksā tad nebrauc pie tevis vai nedod adresi. Sarakste notiek emailos. Kā samaksā tā rokās vairs nevar dabūt.Uzmanieties no meitenēm kas ir ap 20 lidz 29 gadiem no Valmieras, cēsis un citas pilsētām. Viņām ir vairāki konti. Izkrāp naudu un neierodas uz tikšanos. Ja kāds arī ir iekritis viņas vai citu meiteņu krāpnieciskās darbībās vajag ziņot jo tā var izskaust negodprātīgās meitenes.
Donlucky 428
Pasteidzās kamēr vēl pa lēto sevi tirgo. 🏃
PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » АлёнаIevietots: Šodien 3:13 | Lasīts: 26 | Sludinājuma ID: #7867020 |
Алёна (22 gadi)
Привет 🥰 ищу адекватного, обеспеченного и щедрого мужчину, которому нужны постоянные, возможно тайные встречи 🤫 готова отдавать тебе многое взамен на финансовую поддержку в размере 1500 евро в месяц. Я молодая и красивая девушка, которая готова и выслушать, если нужно, и поговорить, и интересно время провести, и в постели исполнить твои желания 🔥Sludinājuma ID | #7867020 |
---|---|
Vārds | Алёна |
Vecums | 22 |
Pilsēta | Rīga |
Donlucky 428
Tie kas vēlas izbaudīt Aļņa īpašo sajūtu ir jāpasteidzas🏃
Skaisti sarakstīts, visas pazīmes kā jauna ēsma🤣
PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » AliseIevietots: Vakar 21:47 | Lasīts: 693 | Sludinājuma ID: #7860226 |
Alise (30 gadi)
Vēlētos ar kādu iepazīties priekš izklaidēm bez saistībām.Var arī snар AliseBali
Atrodos purvciemā, ir savs auto, dzīvoklis.
Vēlētos lai puisis zin ko dara un gūstu arī savu baudu
Sludinājuma ID | #7860226 |
---|---|
Vārds | Alise |
Vecums | 30 |
Pilsēta | Rīga |
E-pasts | bri***@gmail.com Uzzināt e- |
Lieliska iespēja būt SuperBetmeņaAlnim vai Tīģerim👍
Pasteidzies, vēl nokavēsi. 🍻 Visas pazīmes par kaut kur redzētiem alņu pievilināšanas trikiem.🍻 Galvenais ar foto🤣
Interesanti, ko nozīme labu auto šīs nezināmā personāža izpratnē? Jautājumu ir vairāk nekā atbildes.
PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » SamantaIevietots: Šodien 0:24 | Lasīts: 222 | Sludinājuma ID: #7860353 |
Samanta (30 gadi)
Sveiks!Meklēju finansiāli nodrošinātu ilgtermiņa mīļāko, regulārām tikšanās reizēm. Jābūt no Rīgas, ar labu auto, ne vecākam par 38 gadiem. Mani mīļāko jānodrošina materiāli ar ikmēneša bonusu :).
Esmu seksīga, slaida brunete, nav pieredzes šādā statusā.
Lūdzu sūtīt savus konkrētus piedāvājumus ar foto un materiālā atbalsta apmēru, pārējiem neatbildēšu.
Sludinājuma ID | #7860353 |
---|---|
Vārds | Samanta |
Vecums | 30 |
Pilsēta | Rīga |
E-pasts | kak***@inbox.lv Uzzināt e- |
Donlucky 428
Tomēr ir un paliek Aļņi brienot interneta dzīlēs cerot uz kaut ko.🤦
Kārtējais 🦌🤣🤣🤣 🐏 un pēc tam bļaustās. Gan jau, ka labprātīgi aizskaitīja kaut kādu ciparu neviens ar cirvi aiz muguras nestāvēja.
PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » AivarsIevietots: Šodien 10:09 | Lasīts: 47 | Sludinājuma ID: #7834944 |
Aivars
Samy19991 ir krāpniece var mainīties niksAgnese Pxxxx konts LV😁xxxxx😁xx😁xx
Samy19991 мошенница выше указаны данные
Sludinājuma ID | #7834944 |
---|---|
Vārds | Aivars |
Pilsēta | Daugavpils |
E-pasts | ami***@inbox.lv Uzzināt e-pastu |
Donlucky 428
Kādai magnētiskās vētras tuvums ir pievērsis spēju ciesties un ir vēlme izkliegt skaļi.
Ir taču stājusies spēkā Stambulas konvencija🤔
Ievietots: Šodien 17:25 | Lasīts: 20 | Sludinājuma ID: #7832685 |
Vera (40 gadi)
Jūs vīriešus vajag visus pa cietumiem sabāzt par sieviešu izmantošanu savām tieksmēmTad jūs zināsiet, ka viņi ir šeit lai kalpotu vietējo iedzīvotāju vēlmēm
Pilnīgi riebums skatīties uz šo visu… Šausmas viens krimināls tikai šeit atrodas kam izdevīgi izvarot par naudu sievietes , jūs neesat vīrieši, bet suņi! 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮💩Tādus pat nosist nav žēl
Donlucky 428
On 7.05.2024. at 07:26, sunii teica:
Tas būtu brīnums,ja viņa nebūtu noķerusi kaut ko, ja piedāvājās bez preža, un par lēto salīdzinājumā ar citām. Plus Iruča sirdzapziņai, lai cik arī nebūtu zemu nokritusi, vismaz godīgi pasludināja viņas jājējiem, ka viņai ir STS. Noteikti pēc šī sludinājuma palielinājās rindas "triperbārā" 🤣
Viens no iemesliem, kāpēc tomēr lietot prežus, lai jātu fejas, ne tikai maksas, un vēlams prežus nopirkt pašam. Tad iedzersim par tiem kuri spēja paiet garām Irucim un neizmantot lēto pakalpojumu. 🍻🍻🍻
Donlucky 428
Ir iespēja kādam pamēģināt Sievu uz mēnesi!! 👍🥃
PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » JanīnaIevietots: Šodien 20:04 | Lasīts: 51 | Sludinājuma ID: #7817756 |
Janīna (45 gadi)
Sieva uz mēnesi.Sludinājuma ID | #7817756 |
---|---|
Vārds | Janīna |
Vecums | 45 |
Pilsēta | Rīga |
Telefona numurs | 2300**** Uzzināt tālruni |
E-pasts | llo***@inbox.lv |
Donlucky 428
Donlucky 428
Donlucky 428
Atgādinājums visiem par tēriņu ielu! Sākumā paņemat šo un tad lūkojaties citur🤣🤣👍🥃🥃🥃
kitija43 (46 gadi)
;;;gaidu relam sexsinam tagat un no ritina\\gaidu realu virieti dazadam jaukam sexsinam lielu dupsi un 4 izmera krutim;;;;; Ja 💕🌹🌹 piedavaju 💖 minet 💞 sexs 💗 anal sexs 💗 kuni anusling 💗 vaginal fisting un masažinas 💕 ceniņa ar preziti 35 euro bez 40 euro 💞💕 gaidīšu jaukumin zvani kad tuvosies 💗💕💕 ;;;;;wacapa divi devini astoni septini devini viens pieci septini lielu dupsi un 4 izmera krutim;;;;; Ja 💕🌹🌹 piedavaju 💖 minet 💞 sexs 💗 anal sexs 💗 kuni anusling 💗 vaginal fisting un masažinas 💕 ceniņa ar preziti 35 euro bez 40 euro vietiņa netālu ir vietina netalu no turibas 💞💕 gaidīšu jaukumin zvani kad tuvosies divi devini astoni;;dpieci devini pieci septini sesi ir talrunis divi devini astoni septini devini viens pieci septini;;;;;Sludinājuma ID | #7813091 |
---|---|
Vārds | kitija43 |
Donlucky 428
Šis gan ir ekstrēmi😳
Kā reizPorziņģotam👍🥃🥃
PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » MarinaIevietots: Šodien 11:21 | Lasīts: 265 | Sludinājuma ID: #7753735 |
Marina (62 gadi)
JaukaSludinājuma ID | #7753735 |
---|---|
Vārds | Marina |
Vecums | 62 |
Pilsēta | |
E-pasts | bai***@inbox.lv Parādīt e-pastu |
Donlucky 428
Iespēja pārskaitīt kaut ko, kamēr vēl nav nokavēts. 🥃
PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » JanaIevietots: Vakar 23:10 | Lasīts: 482 | Sludinājuma ID: #7753211 |
Jana (27 gadi)
Rīīīgaaaaaa…. Ko jūs šovakar ?😌Tiekamies uz šo nakti ?😋
Vai stundu , vai kā pašiem labāk , ērtāk.
Ja ir vietiņa varu aizbraukt ciemos , varam sadarīt blēņas , esmu ar auto .
Simboliski 35€ par h💋
Sludinājuma ID | #7753211 |
---|---|
Vārds | Jana |
Vecums | 27 |
Pilsēta | Rīga |
E-pasts | kal***@gmail.com |
Donlucky 428
Zaudējam kolēģi, zaudējam.
Tad kad saskaitīs iztērētos līdzekļus, lauku u.c. uz savu eksperimentu sapratīs, ka paldies laba pieredze, palieku pie fejām. Ar fejām dažriez tikai ir ļoti precīzi jāmenedžē laiks gandrīz kā pie savienotājiem dzelzceļa maršrutu attiešanas laikiem)
Donlucky 428
pirms 11 stundām, Winnie Lapuh teica:https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-love/ad-ir-kads-kungs-ar-nop/7727071.html
PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti nopietnām attiecībām » Daaaama
Ievietots: Šodien 14:23 | Lasīts: 36 | Sludinājuma ID: #7727071
Daaaama
Ir kāds kungs ar nopietniem nolūkiem kas var palīdzēt salikt IKEA plauktu bez instrukcijas???? Plāna galdiņa urbejus netraucēt.
Sludinājuma ID #7727071
Komerciāls sludinājums
Vārds Daaaama
Pilsēta lvRīga
E-pasts gar***@inbox.lv Parādīt e-pastuEu, nu sviests Pisienu būtu iedevusi par palīdzību salikt plauktu, bet te vēl jāprec pēc tam ir - ar nopientiem nolūktiem jānāk plauktu salikt
Rekur kā reiz ir meistars😅
PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » MeistarsIevietots: Šodien 1:46 | Lasīts: 77 | Sludinājuma ID: #7727783 |
Meistars (40 gadi)
Profesionāls meistars veic dažāda veida māju un dzīvokļu remontdarbus un celtniecības darbus. Elektroinstalācija, kanalizācija, galdniecības darbi. Mūrēju krāsnis un skursteņus. Logu-durvju montāža, apdareSludinājuma ID | #7727783 |
---|---|
Vārds | Meistars |
Vecums | 40 |
Pilsēta | Rēzekne |
E-pasts | pro***@inbox.lv |
Ierakstīts
Aļņiem būt aktīvakiem! Ir fantastiska iespēja atbrīvoties no naudas😂🥃🥃🥃
Karina (25 gadi)
!!!!!!!!SOS!!!!!!!!🆘IPAŠA AKCIJA
KURŠ PIRMAIS PASPĒS LIDZ 16:30 VEIKT 50€ apmaksu , tam Viena nakts , 12h bezmaksas tikšanas ar mani!
Ja aktuāli , sūti numuru un raksti
Visa iespēja tavās rokās