Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Morenas putnu būris
Ierakstīts

Tas smukaas, gudraas ar kretiinu liidzaas ir sievietes ar zemu pashapzinju, vinjas uzskata ka tikai kretiinu ir pelniijushas)

Paldies visiem, kas paliidzeeja man izpeetiit sho teemu, iipashi Gatoram :)

protams, tu mani atkodi( paldies tev mammas psihologs)

Ja jau raksti bakalauru psiholoģijā tad paskaties angļu seriālu : "Eskorta meitenes dienasgrāmata"....tur 30% ir patiesība.....tur arī galvenā varone visu paskaidro un pastāsta....

Vienu gan varu pateikt....ka ne kura katra var nodarboties ar intīmpakalpojumiem, jo ne tikai jāmīl sekss un nauda, bet arī stipriem nerviem ir jābūt....savā ziņā arī psihologam,jo jānojauš no viena skatiena ,ko vīrietis vēlas...un ne visos gadījumos tas ir iespraust un izspraust, kā to domā visas "šķīstās" sievietes...

kas maksā vairāk, tam nav vajadzīgs tikai seks!!!!

Morenas putnu būris
Ierakstīts

""Lai izjuustu orgasmu sievietem ne vienmeer ir vajadziigs viirietis, jo orgasmu paarsvaraa sievietes izjuut ar klitoru, nevis vaginu. Un to var pie iipasha noskanjojuma sasniegt tikai saspiezhot kopaa kaajas.""

Nu šito es pirmo reizi dzirdu! Vienkārši unikums! Nav komentāru!!! :blink:  :blink:  :blink:  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D 

Morenas putnu būris
Ierakstīts

Apliecināties, ka esi labāka par vidējo pakalpojumu sniedzēju? :)

Man vismaz tāds ticams iespaids radās. 

Es domāju viņa Jūs gribēja parādīt pareizo ceļu! Tas ir : ne viss pie pērkamām iet, bet labāk atrast mīļāko un uzturēt viņu! Nu tas ir sauca pie sadzīves prostitūcijas (kā es to saucu)! Tas ir Jūs ar sievu un viņu tikai (dodat naudu katru mēnesi vai arī pats apmaksājat visus rēķinus, dāvināt viņai dāvanas un vediet ceļojumos utt ). un viņa Jums pretī seksu, vnk LIELISKU SEKSU! UN PLUSĀ SLIMĪBAS, jo Jūs noteikti nebūsiet vienīgais viņas mīļākais 100%!

Morenas putnu būris
Ierakstīts

Mēs, meitenes, pietiekami bieži dzirdam nievājošus komentārus par "maukām", "visiem dod", utt. Ar naudu, bez naudas - vienalga - ja sieviete lieto savu seksualitāti, to izbauda, vai gūst no tā kādu labumu sev - tas ir slikti. 

Rupji sakot, kāda citiem ir razņica , kas notiek svešā vaginā? Tas ir ginekologa darbs, jautāt par seksuālo vēsturi pirms analīžu ņemšanas. Un viss.

Mēs, meitenes, pietiekami bieži dzirdam nievājošus komentārus par "maukām", "visiem dod", utt. Ar naudu, bez naudas - vienalga - ja sieviete lieto savu seksualitāti, to izbauda, vai gūst no tā kādu labumu sev - tas ir slikti. 

Rupji sakot, kāda citiem ir razņica , kas notiek svešā vaginā? Tas ir ginekologa darbs, jautāt par seksuālo vēsturi pirms analīžu ņemšanas. Un viss.

Pilnīgi piekrītu ! 

Morenas putnu būris
Ierakstīts

Viņš neuzzināja! Un vēl šobaldien nezin! Viņš domāja, ka viņa nebūs mājās,jo atpūtas ar manīm un draudzenēm,un domāja ,ka paliks pa nakti ar manīm, bet viņu dīdīja velns un viņa aizbrauca uz mājām un pieķēra Viņu Viņu kopējā gultā ar mīļāko! Un viņa viņu pameta!

13 gadi kopā bija

nu tieshi taa, vismaz te muusu domas sakriit

Tam gan varu piekrist!

Morenas putnu būris
Ierakstīts

Viņš neuzzināja! Un vēl šobaldien nezin! Viņš domāja, ka viņa nebūs mājās,jo atpūtas ar manīm un draudzenēm,un domāja ,ka paliks pa nakti ar manīm, bet viņu dīdīja velns un viņa aizbrauca uz mājām un pieķēra Viņu Viņu kopējā gultā ar mīļāko! Un viņa viņu pameta!

Morenas putnu būris
Ierakstīts

Gudrs un vērīgs vīrietis tāpat visu sapratīs...Viens žests,vai frāze,situācija,kas pati par sevi varbūt neko nenozīmē,bet atkārtojoties,un kopsakarībā ar citiem faktiem,parasti visu atklāj...Vajag tikai vērot...

Mana draudzene krāpa savu vīru 5 gadus un neviens to nezināja un nenojauta, ne vīrs, ne mēs draudzenes....gudra sieviete to māk darīt....un ja vīrietis gudrs tad arī (2 telefoni piemēram, kurš tiek atstāts kaut kur, nevis no sava privātā,kurā sieva var ielīst)....

Morenas putnu būris
Ierakstīts

Atvainoties gan negrasos, jo izteicu tikai savu viedokli, nevis konkreeti kaadu aizvainoju.Ja aizvainoju tad tikai tos kas man bruuka virsuu un paargaaja uz personiigiem apvainojumiem pirmie

TU PIRMĀ PĀRGĀJI UZ PRIVĀTIEM AIZVAINOJUMIEM.....bet Es tikai konstatēju faktu, ka Tavs mīļotais cilvēks aizgāja pie pērkamās....

Morenas putnu būris
Ierakstīts

Cik saprotu,tad bijušā mīļotā? Jo tādas lietas parasti nepiedod...It sevišķi sievietes...Pašam gan nav gadījusies tāda situācija,kad mani krāptu,tāpēc viennozīmīgi nevaru pateikt,kā reaģētu,ja uzzinātu,bet noteikti,nekas patīkams tas nebūtu

Sievietes, ja krāpj , tad daudz gudrāk...vīrs vai civilvīrs praktiski nekad nenojautīs to ....tādā ziņā,ja sievietes krāpj (tas ir ļoti retos gadījumos, kas vispār sievietes krāpj), tad gudri to dara!

esmu mazliet kluudijusies, visi cilveeki reizeem ir pakljauti stereotipiem.Bet Jums jaunkundz nav jaabuut tik agresiivai, vismaz tagad Juus vispaar neviens neaiztika

Es to uzskatīšu kā atvainošanos visām sievietēm,kuras nodarbojas ar intīmpakalpojumu sniegšanu, kā arī vīriešiem (kropļiem,kuri to izmanto)?

Morenas putnu būris
Ierakstīts

Domāju, ka domu esi sapratis, ka nav tik viegli palikt pie sava, kad visi Tev brauc virsū.

Viņa, kad šeit ienāca, tad sāka nolikt meitenes, sievietes (  tas ir Tevi), kuras nodarbojas ar prostitūciju (mēs vispār neesam cilvēki un mūs apmeklē vieni kropļi pēc viņas domām (Morenas)....

Morenas putnu būris
Ierakstīts

Draugi, esmu Morēnas pusē. Sākumā domāju, ka "Morēna" ir kāds sociāls eksperiments (ķip, datu vākšana kādam diploma darbam psiholoģijā vai kaut kas tam līdzīgs). Bet ar laiku gūvu pārliecību, ka tā tik tiešām ir vientuļa sieviete, kas tika dzīļi aizvainota vai uzmesta (laiks iet un viss tādā garā).

Viņa atnāca forumā ar savu viedokli, ko neslēpa, skaidru apziņu, ko vēlās. Un diezgan tieši par visu te publiski paziņoja. No manas puses visdzīļākā cieņa Tev, Morēna, par Tavu rīcību, nesatricināmu viedokli un spēju novest visu līdz galam! Apbrīnoju tādus cilvēkus.

Nu cik no mums kaut ko tādu ir spējīgi karējvīgā vidē?

Kad viņa šeit nonāca, viņa teica,ka prostitūtes degs ellē utt. ka viņa nesaprot un ienīst ( tici man es arī agrāk nesapratu un teicu, ka NEKAD......BET DIEVS (VAI KAS TUR AUGŠĀ)..... VIENMĒR Tev iedos to,ko Tu visvairāk negribi vai baidies....

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.