Varbūt kāds zina sportiskajai Lizai, kas pie Bērnu passules pieņēma, kontaktus? Gada sākumā kādi pāris sludiņi atkal uzpeldēja, bet nr vienmēr izslēgts. Jau iepriekš paldies!
Man slinkums rakstus meklēt, bet gadījumi jau ir bijuši. Ja vajag liecinieka statusu (lasi - izziņu, ka esi bijis maukās) droši. Gan jau ir, kam tiešām tas neko nekrata. Man un gan jau vēl kādam gan tas var šo to dzīvē pabojāt.
Esmu ievērojis, ka netālu no Origo ļoti daudzām importa dāmām viena un tā pati adrese. Tā, ka pārāk daudzām. Ko ar to gribu teikt? Padomājiet, vai maksāt tos 200 šekeļus par pārcenotu sūdu būs tā vērts, kad izspers durvis un visus draudzīgi ar pliku dirsu aiztransportēs “aprunāties”. Pats tādēļ tur neeju, tas ir tikai laika jautājums.
Uz Iphone laba fīča - pieejas koda sms whatsapp business saglabā slēpti. Rezultātā appu var uzlikt un noņemt bez “melnās” sim kartes, jāatceras tikai nr.
Tā ir liela problēma, sevišķi, ja ir sieva/draudzene. Viņa vienkārši randomā atbild pēc 4 dienām kaut kur 3:00 naktī, no rīta var būt jauks "pārsteigums".
Ierakstīts
Varbūt kāds zina sportiskajai Lizai, kas pie Bērnu passules pieņēma, kontaktus? Gada sākumā kādi pāris sludiņi atkal uzpeldēja, bet nr vienmēr izslēgts. Jau iepriekš paldies!