Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Tēma par veselību, higēnu, slimībām, medicīnu
Ierakstīts
On 3/20/2023 at 5:24 PM, Meklee said:

Gribēju padalīties ar savu pieredzi foruma un veselības kontekstā. Un jā, protams, ka pats vainīgs....
Ir tā, ka ik pa laikam un jau pasen izmantoju mūsu foruma dažādas pārstaves kā pakalpojumu. Sex bez prezervatīva nu nekad neesmu atļāvies, bet grēkojis ar minetu bez gumijas reizēm gan.. Un tad lūk... Man nekad nav bijušas iepriekš jebkādas STS klasiskā jeb stereotipiskā šo slimību izpausmju viedā, - nekad gals nav bijis iekaisis, nekādi izdalījumi, nieze vai jebkādi citi sūdi nav bijuši, nu tiešām nekad. Bet pēdējā laikā paradījās, ka jāceļas naktī vienreiz uz tualeti, vienreiz, bet nu tāpāt katru nakti un agrāk tā nekad nebija. Tad nu aizgāju pie urologa ( arī pirmo reizi :) Viņa  aizsūtīja uz analīzēm. Asins un urīns. Analīzes labas, - nekādi iekaisumi netiek rādīti. Aizsūtīja uz sonogrāfiju, - tur kaut kāda  prostatas palielināšanās parādījās, un pēc tā daktere teica, ka drošības labad jāpārbaudās uz STS. Aizgāju pie venerologa. Venerologs paņēma uztriepi no gala un teica, ka uztaisīs  visus iespējamos "STS panelis" mērijumus. Bet par cik man sūdzības par biežāku urinēšanu, nosūtīja arī kau tkādu padziļinātu urīna analīzi vēlreiz.
Un tad rezultātā - uztriepe no gala parādīja, ka kaut kādām astoņām STS infekcijām negatīvs, savukārt, man par lielu pārsteigumu, tā padziļinātā urīna analīze parādīja, ka ir hlamīdijas urīnpūslī!
Un kā man sāka stāstīt ārste, ka hlamīdijas esot tāda STS, kas visbiežāk ir vispār bez jebkādiem simptomiem, var sēdēt organismā nepārspīlējot, līdz 10 gadiem un organismā taisa  sūdus un bojā citas sitēmas, - manā gadījumā aizgāja uz prostatas iekaisumu.
Viss ko ar šo garo stāstu gribu teikt un aicināt citus, - pat ja nav nekādu simptomu, bet ja apmeklējat mūsu fejas, ir jāuztaisa ik pa laikm analīzes, savādāk var gadiem tas sūds sēdēt un pēc tam jau izpausties pavisam citā veidā :( Plus vēl sanāk, ka nezin cik es esmu to dalījis....

ja ir sekss ar sievu, tad ir dirsa, jo sievietei steidzami jaarste hlamidioze, ta gana atri kaut ko tur noed un noved pie neauglibas.

M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts

es atlausos uzvilkt folija cepuriti galva. kada bija leta mauka,tada palikusi. saubos ka vina par velti sito visu cirku taisa,vinu kads sponsore un gana labi,lai vina sapistu jebkadas iespejas uz nakotni sev un savam bernam.

kad vina apgrozijas te,loti krita acis vinas speja izdabat un ielist dirsa da jebkuram. vina 100% apzinas ko dara bet es saubos ka vina ir tiesam baigi ahujenna vates atbalstitaja. vnk vinai kads labi maksa.

sitie parstas,atradis citu nodarbi- ja jau desmit gadus nav nekur stradajusi oficiali :D,gan jau atradis kur pizdu noparkot. domaju ka vates ceha visticamak ari caur kadu nozistu pimpi iekartojusies

OK cepure off

71GXd5TMfoL._AC_SL1000_.jpg

Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
1 hour ago, xtris said:

Nemaz nezināju,ka var sodīt par maksas seksu,ja dzīvoklī ir nepilngadīgais,taču tas 100% saskan ar manu personīgo pārliecību!  Vairums to nezin.

Ka štelli vajag legalizēt tas ir skaidrs,tikpat skaidrs,ka visi kam netīrā nauda plūst kabatās būs pret! Tāpat pret būs pseido konservatīvo vērtību aizstāvji ( vai viņu vēlētāji vēl jautājums )   Vienīgi es kategoriski nepiekrītu,ka uzraudzība jānodod pašvaldībniekiem,kuri ir korumpētākā un slinkākā policijas daļa

par konserviem tev ir 100% taisniba,pirms velesanam pavideja smacina par abortu aizliegumu ar visam izejosam sekam,domaju tie pasi cilveki maksimali atri iespitetos un mudinatu visus iet pie jezus un pisties tikai zem segas tumsa

calis vispar runa sakarigi. bet ta ar utopijas piesitienu. ukrainietes brazilietes utml kads veda 10gadus atpakal un kads ved joprojam,vinas pasas no sevis te kaudzem nebrauc. par to vins taktiski nokluseja. cik zinu, vinas strada 50/50 vai 70/30 un nemot vera to konveijera apgrozijumu, kadam tapat sanak labs pikis.

M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
1 hour ago, Lex8xeL said:

Es nesaprotu, ko sliktu izdarīja šī sieviete?

Nevienu nenogalina, nevienu nenozaga, netirgo ar narkotikām/alkoholu/tabakas izstrādājumus/ieročus, neatbalsta homo pasākumus u.c.

Darīja savu darbu. Par naudu. Gribi vai negribi - tā bija Jūsu izvēle.

labak butu pakalpiedzinu atbalstijusi neka to #€_&@ kremli. nebutu rasiste,dzeki te panirgtu un liktos miera, savukart tagad vina ne tikai dirs bet ari aktivi apdraud sabiedribu!!

Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts

ieliksu savas piecas kapeikas-labakais sekss,kas man ir bijis, notika ar sievieti,kura nebija precejusies,kura kategoriski negribeja bernus un kurai bija karjera. ta teikt dzives neapdalita un nenogurusi. bez visadam zamorockam un galvas pisanas viens otram.

pec savas pieredzes varu spriest,ka berni un mājsaimnieciba un visa pareja stelle notrulina jebkadas pozitivas izjutas un vakara seksis ar sievinu paliek par tadu lietu ko atzimet ar keksi dienas darbu saraksta. tapec biedram @Black Cat atlausos nepiekrist. arpus majas un berniem visiem vajag kadu citu nodarbi un intereses. citam tie ir moci,citam vel kas

Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
On 5/16/2022 at 10:52 AM, VotTakVot said:

Vai neviens neklausa Kaļi Leopoldu?

man ir viens comaks,kas appreceja pec vina vardiem ok meiteni, cerot uz to ka gimenes dzive un normals budzets naks vinai par labu. nu un kip tricaars jau, bernus vajag kamer vel laiks un veseliba ir. itka no malas skatoties viniem viss ir ok,bet pa palim sis nolema izkratit dveseli un mes parejie vnk ahujaa

pec paris laulibas gadiem un ilgas sarunas ka vinai vajadzetu savest sevi kartiba, vina piekrita no sakuma, pat silikonus ielika, saka stradat par kaut kadu administratori kamer berns bernudarza.. coms respektivi priecigs bet ar laiku saka manit ka vina uz vinu skatas ka uz mebeli. nu ta ka vispar nulle emociju. un tagad abiem jau 40 pari un nezin ko darit, jo sakt no jauna esot par velu utt utt

izskatas ka daudzi veido attiecibas ar domu ka tas liks otram mainities uz labo pusi bet parasti sanak otradi

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.