Jautājums sekojošs, nopietns, lūgums bez prikoliem atbildet. Kāda ir varbūtība un vispār vai pastāv, ja biju pie darbones pirms 1.5. nedēļas. Neesmu pat pie viņas pieskaries, padročeju, un aizgāju. Pie darbones nepieskaros pat ar rokām, nerunājot par ko citu. Vienīgais pieskaros pie viena durvju rokturi un pēc tam nodročeju. Par mauku nezinu, bet arī neesmu pārliecināts, ka ir vesela. Kāda iespēja dabūt hiv šajā gadījumā, ja nepieskaros pie viņās? Kā domājat? Jo kaut kā iegāja prātā šis jautājums, jau trešu dienu mocīšana.
es arī to nevaru iedomāties... var jau būt ka muldēja... bet diezgan pārliecinoši to darīja un spietoja dušā... plus izstāstīja kāds izskatās slims daikts (kas no tā izdalās ja paspiež un kā smako... brrrr...)... labi, ka to izstāstīja pēc sexa, jo ja būtu pirms, apvainotos un aizietu no tik aizdomīgas būtnes...
Jā, pavērojiet paši daudzas māk pārbaudīt daiktus. Viņas dara tieši tāpat kā ārsta kabinetā, pamasē krānu un mēģina izmasēt "suliņu". Ja ir urīnkanāla iekaisums tur iznāks balts (pelēks, dzeltens) ārā, to pats var pētīt apenēs skatoties. Ja pastiprināti ir baltumi biksēs dodies pie ārsta. Es sākumā arī nesapratu, domāju ka tā ir krāna masāža pirms sūkāšanas, bet nē, izrādās diagnostika. :D :D :D. Runāju no personiskās pieredzes, jo manmā pieredzē ir hlamīdiju salaizīšana pie prostitūtēm un no labām draudzenēm vēl šo to saķēru. Tā kā sekojam līdzi un vērtējam vai meiča ir pro vai iesācēja :D :D :D. Tas taču ir labi papisties un vēl dabūt novērtējumu par simptomiem.
Es katru reizi eju dušā, kaut vai ja iepriekš esmu bijis mājās nomazgājies , jo tas parāda ka esi tīrs priekš fejas un attiecīgi attieksme būs patīkamāka pret tevi. Man arī patīk minets bez skafandras, bet vēl aizvien esmu vesels 🤷♂️
Šo visu vajag apspriest citā tēmā, nezinu vai ir tāda te par Porzingodu 😂
Vispār Porzingods piemin, ka ir "opcija bez preža", bet nekad nav minējis, ka to izmanto.
HIV un C hepatītu ar seksu ļoti grūti dabūt. Jābūt bez lubrikanta, asam ilgam seksam vēlams anālajam lai ieplaisā dupsis, vēl labi būtu lai ar HIV inficēts vīrietis drāž kādu anāli, tad var dabūt.
Interesanti ko teiks ārsts bet man izskatās pēc "mitruma" slimības . Talks un ventilācija un "nemākslīgās" bikses. Dienvidos šitādi uzmetas 1 stundas laikā dažreiz.
Ir 8 hormoni, kuri padara mūs laimīgus. Sievietēm tie izstrādājās pilnīgi savādāk, kā mums večiem. Turklāt vēl tas testosterons, kurš nosaka mūsu stresa un depresīvā noskaņojuma līmeni. Tāpēc prostitūcija ir tik noderīga mums vīriešiem, tiem piktajiem vajag nopisties vienkārši un viss.
Izmēģināju balto izstabu,taču,ar higiēnu tur bija diezgan pasudigi,varēja redzēt nolietojuma pēdas,nepalikam,bet sarkanā ir ļoti ok,bet melno var ieteikt trakiem SM faniem
Saimniece stāstija par plāniem paplašināties utt. Baltā istaba viniem iet booking kā hotelis :D :D
Sveiki. Kāds ir apmeklējis to SM-Studio? Kā tur ir? Nav viss nodrāzsts līdz klinķim? Jo meklējot vietu kur aizlaist izdarbināt mīļāko, iekrita šis acīs. Vēljoprojām esmu normāla dzīvokļa meklējumos.... Varbūt varat kādu vietu ieteikt uz kurieni var aizbraukt?
Forša vieta! Ir vērts iet.
Liela burka lubrikanta katrā telpā.
Ir kādi atrbibūti arī nolikti: roku saites (ķēdējamās), kājām arī. Tā slota peramā, kā tas saucās pareizi?
Vēl spec-sex-telpa izveidota Brīvības ielā 196, sarkana, ar vannu telpā, spoguļiem un striptīza stieni. Stienis diemžāl nav uz gultņiem.
Nav īsti smieklīgi, bet jocīga vieta kur meklēt ārstu vai ieteikumus ārstiem, manuprāt
Blood in the semen is known as hematospermia. Prostate biopsy is the most common cause of blood in the semen. Blood in the semen can be caused by tumors, infections, anatomical abnormalities, stones, or inflammation in many sites throughout the genitourinary system. Vajag pie cita ārsta aiziet.
Iziets etaps. Varu pateikt tikai vienu. Ka tava vieta ar tavu domugraudu jatiek pasam gala. Terapeits tikai apstiprina problemu:)
ar velniem galva un iekari jacinas pasam. Vai sievas milestiba svarigaka neka izprieces. Nez. Citam ja citam ne. Jautajums ir kAds cits. Kada ir sieva☝️
O! Iziets etaps? Interesanti. Tie velni galvā mieru neliek, tas gan, īpaši pēc trakajiem maukošanās piedzīvojumiem.
Tas viss tads sarunas joka limeni. Lidz izpildijumam un atlaujai ir tadu. Tici man. Vina teiks ok tu vari. Bet aizmauksi uzinas. Vel pajautas ar ko! Tad piz.... tocna bus. Ar panu pa rikli 🤣
Skaidrs tas! Man drīz 40 gadi, muļķis neesmu. Sāpināt nedrīkst. Visam jābūt līdzsvarā
Ierakstīts
Nav iespējams šādi inficēties ar hiv.