Tādas vietnēs daudzās valstīs, kur klienti atstāj atsauksmes.Kad es strādāju Dānijā,arī lasiju- tur vis po dēlu.Biju,bildes,vecums atbilst,neatbilst.Ko un kā darija- vissssss.Te,bļeģ sākās tas vis nolādēto mērgļu saiets- da kur tu ej,da pa ko tur maksāt.Da nahuj viņas vispār atļaujās strādāt,dzīvot, pa zemes virsu staigāt,ja maniem kritērijēm neatbilst.
Bet tiek nodirstas tās,pie kurām pat iet netaisās,jo vot nepatīk kā izskatās,značit jānodirš.Tas ir pretīgi.
Piekrītu.
Varam ieviest tradīciju - pirms komentāra pieraksta "esmu bijis" vai "книжку не читал но мнение имею"
Pa lielām šaibām te ir tāds mūsu sabiedrības mikromodelis, diezgan neprecīzs bet labi parāda dažus mūsu domāšanas aspektus. Es par godīgu attieksmi bet kas mūsdienās ir godīgi? Tramps? Masks?
Masāžiste Vikki praktizē/praktizēja šo shēmu. Līdz brīdim, kad biedri draudzīgi nodirsa viņu par to. Redz, šausmu ieleja dvest ausī, un tādā formātā pieskarties pakausim un ausīm.
Labāk tupa nodročīt un atpestīties no klienta, nekā auklēties un izdabāt. Nejau fejas paliek sūdainas un izlepušas. Viņas dēļ forumniekiem maina gan attieksmi, gan programmu.
Ja tas viss ir patiesība, tad tās ir šausmas, tīra izvarošana, vajag viziti pie ārsta dokumentēt lai varetu policijai parādīt. Ar tukšām rokam pie policijas aizejot nevarēs sodīt indivīdu.
Ja bija neatliekamā palīdzība (tā, ar diskotēku) vai ja bija pie ārsta tad viņiem pienākums ziņot policijai par visām aizdomām par vardarbību.
Arī tad ja pacients saka ka pats savainojies - ja ir aizdomas tad ziņo.
Izskatās , ka šeit ir uzsvars uz “ vatainajām “. Ja Glorijai būtu cita politiska nostāja , diez vai apdirstu viņas krūtis , notievēšanu un gadus 😊
p.s es nejaucos politika un neatbalstu karu, ne putinismu, iet runa par cilvēka izskata apdiršanu.
Tu nesaprati - es to teicienu zinu krievu valodā, pārtulkot māku bet tad neskan. Tam nav nekāda sakara ar politisko nostāju. "Vate" tikmēr kamēr viņi ukraiņus sauc par "hohli", nu tā - tīri līdzsvaram.
Fakts kā tāds ka zaudējot svaru tauki pirmie pazūd tieši no pupiem (ir izņēmumi), svaram palielinoties pirmie uzrodas uz dirsas (pareizs ķermeņa daļas nosaukums latviski).
Esmu redzējis viņas foto kad viņa sāka šeit savu karjeru, manuprāt viņa ir nometusi svaru un tas ir redzams arī uz sejas.
nē, kā vienmēr ziņkarība. Biju iedomājusies, ka Glorija ir top pristitūte(pēc atsauksmes) bet laba mele re kā, noderēja arī politikā. Bet prostitūcija un politika jau ir gandrīz viens un tas pats.
Gan jau gadi dara savu. Un notievēšana arī var pamainīt formas ne tikai tur kur gribēts. Kā tur vatainajām tas teiciens "Боже, сделай так чтобы все калории уходили в сиськи!"
nesaprotu....vai tā skaitās smuka prostitūta? Jo par viņu bija daudz pozitīvu atsauksmju, tad varu ieomāties kādas ir tās, par kuram atsauksmes ir negatīvas...
Piedāvā pieņemt pārskaitījumus SWED 😄Kas jāraksta pārkaitījuma uzdevumā par pārskaitījuma mērķi? Būs rēķina Nr. vai klienta Nr. ?? 😊 Vai Hesbollah atbalstam???
Vēl pieraksti "Allah akbar!" un izbaudi jautājumus arī no savas bankas. Tiesa gan tas beigsies diezgan garlaicīgi - kontu slēgs, iebāzīs tevi melnajā sarakstā ar pazīmi "vnk mudaks"
Elbarto! Tev nekas nav ierakstīts anketē! tātad iznāk , ka baidies atklāt sevi , bet nebaidies izteikties par citiem. tas jau ir tāds nevisai glaimojoš gājiens. saprotu , ja bāriņtiesa ir uzdevusi rūpēties par kādu un Tu cītīgi izpildi, aizrādot savam radiniekam , ka vinš dara nepareizi, viss ir bumbās. bet ja tas onka ir trīs reizes vecāks par Tevi un tikai aiz gara laika sāc mācīt , ko Tev sveš cilvēks dara pareizi vai nepareizi , uzbrauciena veidā, jau ir aizskaroši. dabiski izteikt savu viedokli ir normāli, bet vai to nevarētu darīt tā , kā man ieteica pazīstams jurists. es rakstītu ,, man gan liekas , ka laizīt vāveri ir man nepieņemami,,. kaut kā tā. sorry ,ja izskatās ka pamācu, bet vai tā nebūtu veiksmīgāk? es parasti , kad mani sāk pamācīt, kā asaris uzmet spuru, ja vienīgi tas nav akadēmiķis..... ja es skrūvētu riteni un pienāktu puikiņš un teiktu , onka esi tupenis , tas jādara tā, sūtītu vinu vienu māju tālāk. bet ja viņš teiktu , a ja pamēģinātu tā un tā.... uzklausītu . par to laizīšanu.....tas tā vāji.... darbības varianti ir simtiem , gan ar lūpām gan ar mēli, gan lūpinas , gan podzina , gan ārpusē , gan iekšpusē......un ja no tā kaifs tad tikai uz priekšu.....
Pietiek "smelt"!
15 minutes ago, Elbarto said:
Klau, opi, man te nekas nav jātklāj, te nav soiālie tīkli. Es te nesēžu 24/7, man ir sava dzīve, atšķirībā no daža laba kas te mēģina vākt kaut kādus karmas punktus, es nekādus lamu vārdus nekur neizmantoju un leksiku nekur nepielietoju nepareizi, tāpēc labāk atstiep kājas dīvānā un iedzer sirds dropes.
kaut kad 70 gados mācijos ar foto darboties, kaut kāda nojausma ir par šo mākslu, bet tagad viss ir tā izmainījies, ka jūtos kā neandertālietis kosmonautikas izstādē. neiebildīšu ne vien vārda....bet bija interesanti darboties , ar melnbalto arī sanāca tīri nekas bildes un vēl pats attīstīji filmiņu un taisīji bildītes. pēc ši ieraksta daudziem šeit liksies , ka es vēl mamutus dzīvus esmu redzējis.....
Neiedomājies no sevis sazin ko - ciparu ēra sākās salīdzinoši nesen.
P.S. Ir nācies padarboties arī ar bromportret papīru.
Vēl vairāk atvieglotos ja katram lietotājam piektajā atbalsta punktā būtu implants (katrs pēc savas samaitātības pakāpes izdomā implanta veidu) kurš liktu par sevi manīt atkarībā no manas reakcijas uz viņa postu vai svaigi izveidoto tēmu. Ātri visas tēmas būtu noformētas kā nākas.
Ierakstīts
Bērnudārzs...