Man viss labi, esmu pašpietiekams pieauga vīrietis.... Es izbaudu SAVU dzīvi... Man uzmanības deficīts nav!!! 🤣 Vnk kaut ko iesmērēju dažädos forumos 😅
Es uz neko nepretendēja. Uzskatu kad nav jāmaksā par to kas pienākas par brīvu (protams tas ir diezgan relatīvi). Ja nu vienīgais nav bilnīgs bads un bezspēks iestājies, bet vienmēr ir plāns b,un c, un d
Vēlreiz atgadinu kko varu parādīt tikai tiem, kam intuitīvi uzticos. Man krūtis 4 izmērs, bet tev patīk pumpas krūšu vietā tā kā nekā iepriecināt nevaru!!
Ir 8 hormoni, kuri padara mūs laimīgus. Sievietēm tie izstrādājās pilnīgi savādāk, kā mums večiem. Turklāt vēl tas testosterons, kurš nosaka mūsu stresa un depresīvā noskaņojuma līmeni. Tāpēc prostitūcija ir tik noderīga mums vīriešiem, tiem piktajiem vajag nopisties vienkārši un viss.
Kavalitatīvs kniebiens toč noņem spriedzi... Bet max uz 2 dienām
Izmēģināju balto izstabu,taču,ar higiēnu tur bija diezgan pasudigi,varēja redzēt nolietojuma pēdas,nepalikam,bet sarkanā ir ļoti ok,bet melno var ieteikt trakiem SM faniem
Tipa sēklas stalaktīti un sieviešu nagu skrāpējumi uz mēbelām? 😅
Sveiki. Kāds ir apmeklējis to SM-Studio? Kā tur ir? Nav viss nodrāzsts līdz klinķim? Jo meklējot vietu kur aizlaist izdarbināt mīļāko, iekrita šis acīs. Vēljoprojām esmu normāla dzīvokļa meklējumos.... Varbūt varat kādu vietu ieteikt uz kurieni var aizbraukt?
Ierakstīts
Pilnīga aita... Vairš nav ko komentēt