Gator, kas jums te par sazvērestību ? Ja kāds vēlās paklausīties mūziku, te droši var nākt, jo buduars jau ir palicis kā mūzikas kanāls 🤦🏼♀️Nu jums sanaca mazliet piekakāt topiku🤣
Ka iepriekš rakstiju, šeit , forumā es nelikšu kailfoto , būs tikai erotiska rakstura bildes. Ne jau tāpēc, ka “ja netakaja , zhdu tramvaja”, bet šeit ir dažādi cilvēki, un domāju , ka tas ir saprotams 😊.
Blondy mēģina sakārtot mazliet šo bardaku topikā ar erotiku. Ņemiet pa labu.😊
Martin, sveiciens no Tenerifes dzeltenām klintīm , tur Tu droši vari nest kalnā visus 🤣
Tik grūti atrast starp visām lapām tavas bildes. Bet noteikti ir tā vērts meklēt.
Vot pasaki, pēc tavām domām džeks ir nevainigs aiziet nodražas bet ar prezi, var skaitit ka ir zaudējis nevainību, vai tomēr tapēc ,ka āda pŗet ādu nesaskarās viņs nav nevainīgs?
Haha, ļoti labs jautājums. Šeit jāvelk ārā skaidrojošā vārdnīca un jāmeklē definīcija dzimumaktam. Domāju ka pēc tā tad arī varētu viegli saprast ir vai nav. 😀
Es vienkārši centos izlaist pāris gājienus un tikt uzreiz pie saldumiem. 😀
Varbūt, kamēr cīnos ar 10 postiem @Blondy var atstāt man ziņu ? Dikti vēlētos iepazīties klātienē ar tevi. Bet portāla īpatnējās darbības dēļ, pagaidām nedrikstu tev rakstīt PM. Labprāt ar tevi sarunātu ko sīkāk. ☺️
Ja īsā laikā raksti vairākas reizes, tad saits uztaisa kā vienu postu
Tieši tā. Aizej uz buduāru paskaties uz bildēm, nokomentē cik satriecoša sieviete viņa, uzdrukā varbūt esi pie kādas citas fejas bijis, un skaties jau 10 posti ir
Īsti nevēlos to darīt, bet ja godīgi neizprotu kā strādā tie 10 posti. Jo, cenšoties uzrakstīt @Blondy Vēljoprojām rada, ka nepieciešamais skaits nav sasniegts.
Ierakstīts