IzvērstIlgi gaidīsi,mamzeli nogrābsi..Pats jaunāks nepaliec.Būs puncis un oliņas apaugušas.Un tāds nebūsi vajadzīgs-skaistajām "būtnēm."😁
Skaistajām un svaigajām 'būt(n)ēm' būs vajadzīgs mans piķis💲. Mūža nogalē es būšu "sugardaddy" un daiļās gaisīgās fejas mani aplaimos gan fiziski, gan emocionāli! 😁 🥰
IzvērstNu kā tad tā?Ko neesi vēl apsievojies?😁
Nav kur steigties. Visa dzīve vēl priekšā 🌞
IzvērstTu patiešām domā,ka tās skaistās mamzeles gultā ir sekss guru?
Jaunās un skaistās ir stirniņas un būtes (pat ne būtnes) ☺️
Mamzeles jau ir vecākas un nav vairs jaunas/svaigas, un sāk izplūst vai jau ir izplūdušas gan miesā, gan dvēselē 😇
IzvērstGalvenais,lai parametri atbilsoši un var dr**t uz nebēdu,un pie sevis murmināt: "Ooo,jā,kas par augumiņu,kas par krūtīm,un tas caurumiņš..Oo,jā..Vauu.."🙈😂🤦
Tām sportiskajām un vingrajām 'būtēm' parasti tas caurumiņš tāds šaurs un stingrs!👌😄
IzvērstTu labāk neprasi par sievu parametriem..Viņiem tā sāpīga tēma.😁Jo pārsvarā,sievas neatbilst tiem parametriem,kurus viņi šeit meklē un pēc tam nodirš,ja trāpās ne tāda,kādu gribēja.😂
Tādēļ saku..Grib uzlekt augstāk par savu pakaļu..Donžuāni,bļin!😂
Parasti jau ir tā, ka visādas šķības un izplūdušas mamzeles paliek niknas un greizsirdīgas, ka džeki (t.i. Donžuāni) skatās uz skaistām sievietēm un mēģina tās 'iegūt' 🙃
Piemēram, šodien sporta zālē metu acis uz vienu jaunu un augumā ideālu būtni, bet tad pamanīju, ka viena cita tāda jau gados tā šķībi uz manīm noskatījās 🤣
Fejai ir jābūt tievai, vieglai, lokanai, smaržīgai, garmatainai, romantiskai, tīrai, maigai, nedaudz kautrīgai, mīļai, patīkamai, pūkainai... Kādai vēl?🤔
p.s. Tas viss attiecas uz to, kādai vinai vajag būt pēc būtības ☝️
Izvērst😂
Pietiks figņu runāt..Daudzi ne tā sapratīs un pārpratīs..
Tu jau pati to figņu sāki. Es tikai atbildēju ar humoru ☝️🤪
IzvērstVēl derētu Tev pavadiņu aplikt, un būsi mans staidzināmais sunītis.🙈😂
Jā, pavadiņu aplikt👍 - un tad skaļi vaukšķēšu kā klēpja krancis, mani sauks "Dadzis" un es apmīzīšu katru koku 🦮
IzvērstGribi uz celīšiem pabūt?😂
Tavā priekšā ne tikai uz celīšiem, bet esmu gatavs pazemīgi apgulties uz vēdera ar seju pret grīdu 🤣
Varētu arī ārā apgulties ar seju dubļos!😆
IzvērstEsi pārliecināts?😂
Gribi pamēģināt?😊
IzvērstUn,ja es Tev teikšu: "Notupies uz celīšiem!"Tu tā paklausīgi izpildīsi?😂
Tu jau man neko neteiksi!😆
IzvērstJa nav Tavā gaumē,tad pat ar piemaksāšanu Tavs draudziņš nestāvēs.😁
Ja vajadzēs, tad stāvēs. Viss notiek pēc pavēles. Es saku: Stāvi! un tas tad arī paklausīgi stāv 😄
IzvērstIr Tev,kur tiekties.😁Izpēti un pēc tam padalies.
Nesanāks, jo tās treknās un ļumīgās nav manā stilā. Viņām man būtu jāpiemaksā, lai es varētu tās notestēt un izpētīt 🤪
Es tik varu izteikt savas domas un versijas, kā būtu...😆
IzvērstUn,skat-bauda Tev garantēta!😂
Ja uzšauj pa treknu dibenu, tad vēl acu bauda varētu nākt klāt, jo tas dibens vēl kādas sekundes ļumēs līdzīgi kā aukstā gaļa/galerts vai kā želeja, kad to pakustina ☺️
IzvērstUn vēl pasaki,ka lielo dupšu īpašnieču mutītes ir paredzētas tam,lai sūkātu un klusētu.😁
To vēl neesmu izpētijis un izanalizējis, ko un kā lielo dupšu īpašniecēm pareizi vajadzētu darīt šaja sakarā 🤔
IzvērstAr netrekniem,nemakteniem un neļumīgiem,var tieši to pašu izdarīt.😁
Un,skat-bauda Tev garantēta!😂
Protams, ka tā var👍
Bet tie treknie, maktenie un ļumīgie ir speciāli tam paredzēti 😄
Līdzīgi kā vafeļu panna ir paredzēta tikai vafeļu cepšanai☝️
IzvērstTas jau ož pēc BDSM.😁Vajag tā pa maigo.😂
Man viss patīk pa maigo, tā viegli, gaisīgi un romantiski 😊
Neesmu BDSM fans 😄
Tikai dalījos pārdomās, ko varētu darīt ar trekniem, makteniem un ļumīgiem dibeniem 🤣
IzvērstTā,lai zvaigznītes gar acīm pazib?🙈😂
Tās būs "mīlas zvaigzītes", kas pēc tam varbūt arī sapņos rādīsies un pazibēs ✨️💕
IzvērstKas kuram lieks. Man piem patīk ja doggyjā var riktīgi iegrābties mīkstos gurnos 🤤
Pa tādu mīkstu un ļumīgu dibenu arī var kārtīgi uzšaut. No visas sirds un vairākas reizes tā riktīgi uzšaut!🤣
IzvērstSievietei tomēr ir jābūt sievišķīgai, ar dzimumbrieduma pazīmēm.
Pilnīgi pareizi 👍
Bet 100% dabīgai/naturālai/vingrai/svaigai/smaržīgai un bez liekiem kilogramiem, gramiem, miligramiem, mikrogramiem un nanogramiem!😆☝️
IzvērstVari nedaudz plašāk paskaidrot savu viedokli, kāpēc fejām jabūt ap underweight, ja tas burtiski ir zem normas? Tu burtiski piedāvā fejām kļūt “neveselīgām”. Iet uz zāli un būt underweight ir diezgan neloģisks combo, jo tad viņai ir tupa jaskraida pa celiņu un jāsēž badā, jo darot ko citu zālē viņa audzēs muskuļus (masu) un vairs nebūs underweight.
Pieņemu ka tavs type ir Annabella kura izskatās pēc konkrētas anoreksiķes un pieņemu, ka viņa arī ir anoreksiķe (man pat žēl nabaga meičuku).Par gaumi jau nestrīdās, bet viss ko varu teikt ir vienkārši jesus christ
Tas vairāk ir rādītājs, uz kuru pusi būtu jāvirzās, jo labāk 'underweight', nekā 'overweight". Bet, ja atrodas "normal" robežās (21-22) vai nedaudz zem, tad arī ok👌
Gymā svarus cilājot (ar lielāku atkārtojumu skaitu 15-25 vienā piegājienā) arī var dabūt stigrus (stiegrainus) muskuļus un izturību, jo nav obligāti masa jāpieaudzē. Muskuļu masa vairāk īsteniem večiem domāta 🤣
Sievietei galvenais, lai nekur nekas "nenokarājas" un lai viss ir stingrs un dabīgs, nevis mākslīgs.
Man liekas, ka tieši otrādi, neveselīgas fejas parasti ir apaļas un apvēlušās no mazkustīga, pārsaldināta un trekna dzīvesveida 🙃
IzvērstNepiekrītu. Ja vajag tā, ka nevar izturēt, labāk paņemt datoru un papīra salveti. Ietaupīsies naudiņa un nebūs vilšanās sajūta. Fejām tomēr jābūt labā līmenī.
Pilnīgi parezi!👍
Tas vairāk vispārīgi ir domāts. Jo piemēram Frīdim galvenais ir nokniebties. Vienkārši nokniebties!🤣
Fejām obligāti ir jāapmeklē sporta zāle (Gym) un BMI ir jābūt ap 'Underweight'.
Protams būtu labi, ja par gaumi varētu sākt strīdēties!🤣
Ja vajag vienkārši "nokniebties", kā Frīdis saka, tad laikam der jebkura. Bet, ja ir vēlme baudīt daili, grāciju un skaistumu, tad baigi jāskatās un jāmeklē... 😇
Un jāizvēlas. Tā izvēle ir grūta, lai gan beigās izdodas atrast to ideālo...
Piemēram, kategoriski un uzreiz atbaida/atgrūž tās klasiskās intīmpreču veikalu tērpu stila piekritējas. Ādas jostas, kniedes un sarkanā krāsa, kaut kādi spīdīgi halāti un īsi ādas svārki, lielu tīklu garās zeķes un kas vēl? Nenāk prātā...
Tas pat nav seksīgi un iekārojami!😄
Ierakstīts
Neiebērs indi un paspēšu visas pēc kārtas izdr**t; un ar visu resno vēderu un veco/izžuvušo spalvaino kuli. Viss būs štokos!👌 Tur būs "Old & Young Petite"😄