Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts

Neeh, nafig. Es maksāju, tāpēc pietaupu privilēģiju savu foto nesūtīt. Gribi mainīties ar foto - pis un Tinder, dārgā

On 9/25/2024 at 9:05 PM, kjirsis said:

Heijā, vīri un dāmas, esmu šajā sfērā pilnīgi zaļš gurķis, bet nu, gribējās dzīvē paplašināt horizontus ar jaunu pieredzi, bet, mani samulsināja kāda dāma(vai operators) - kad es viņai pieklājīgi pajautāju papildus foto, es pretī saņēmu atbildi, ka var, ja es arī atsūtīšu pretī savas bildes. Tad nu lielais jautājums - tā ir normāla prakse jeb labāk tomēr šādiem gadījumiem iet garām? Kaut kā nevēlētos nonākt situācijā, ka nepazīstamam cilvēkam ir mans personīgais foto pat, ja arī esmu "aizmālējis" seju. Novērtēšu jebkuru informāciju!

.

Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts

Atzīšos, visu 40 lpp. palagu neizlasīju, bet padalīšos ar saviem diviem centiem, kāpēc prostitūcija un dzīvošana vienam ir ideāls variants priekš manis.

1. Ilgtermiņa attiecībās/laulībā neizbēgami rodas savstarpējais apnikums ar visiem prastas sadzīves elementiem un zūd jebkāda iekāre.

2. Sievietēm ir nepatīkama īpašība - mēģināt vīrieti pārtaisīt, tā vietā, lai jau sākotnēji izvēlētos tādu, kas der. Varbūt, ka vīriešiem arī, to es nevaru zināt. Tas noved pie konstantas kritizēšanas un noniecināšanas, kas savukārt nogalina simpātijas. Katra šķiršanās ir psiholoģiski smaga un nones jumtu uz ilgāku laiku.

3. Var jau teikt, ka tikties ar meitenēm par naudu ir dārgi, bet, ticiet man, laulības ir daudzkārt dārgākas. Ja esi neapdomīgs, neveiksmīgas laulības tevi finansiāli iznīcinās.

4. Lielākā daļa sieviešu seksā ir ārkārtīgi konservatīvas un garlaicīgas, nav gatavas interesantiem eksperimentiem un spēlēm.

5. Es šeit - ar domu, ka uz Zemes - esmu "not for a long time, but for a good time". Jāšķūrē sejā visu, ko dzīve var piedāvāt, kamēr ir tāda iespēja, mums priekšā ir mūžība bez visiem šiem labumiem.

P.S. Mīļākā ir tikai vēl vienas ilgtermiņa attiecības ar visiem tiem pašiem mīnusiem, plus extra čakars ar slēpšanos un meliem. Ne priekš manis. Lai dzīvo aizraujošs sekss par naudu!

Ievērībai
Ierakstīts
On 4/12/2024 at 4:49 PM, КирилФ said:

Esmu ievērojis, ka netālu no Origo ļoti daudzām importa dāmām viena un tā pati adrese. Tā, ka pārāk daudzām. Ko ar to gribu teikt? Padomājiet, vai maksāt tos 200 šekeļus par pārcenotu sūdu būs tā vērts, kad izspers durvis un visus draudzīgi ar pliku dirsu aiztransportēs “aprunāties”. Pats tādēļ tur neeju, tas ir tikai laika jautājums. 

Par pārcenotu sūdu piekrītu, bet prostitūcija Latvijā nav aizliegta. Aizliegts ir sutenerisms. Klientu nevar sodīt. Tā, ka parunāties varam, pofig.

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts
On 5/27/2024 at 9:32 AM, sunii said:

nu kurš būs drosminieks? eu! bet ir arī draudzene, bail iedomāties kāda 

IMG_0276.jpeg

Draudzene moš jau paliatīvajā aprūpē. Par papildus 20 eur, ļaus pabeigt uz draudzenes jaunības dienu bildi.

On 5/9/2024 at 7:04 PM, Donlucky said:

Tas būtu brīnums,ja viņa nebūtu noķerusi kaut ko, ja piedāvājās bez preža, un  par lēto salīdzinājumā ar citām. Plus Iruča sirdzapziņai, lai cik arī nebūtu zemu nokritusi, vismaz godīgi pasludināja viņas jājējiem, ka viņai ir STS. Noteikti pēc šī sludinājuma palielinājās rindas "triperbārā" 🤣 

Viens no iemesliem, kāpēc tomēr lietot prežus, lai jātu fejas, ne tikai maksas, un vēlams prežus nopirkt pašam.  Tad iedzersim par tiem kuri spēja paiet garām Irucim un neizmantot lēto pakalpojumu. 🍻🍻🍻 

Viņa izskatās pēc viena no vokāli-instrumentālā ansambļa Steklovata dalībnieka. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.