Sludinājuma ID | #6942098 |
---|---|
Vārds | ChallengeAccepted |
Vecums | 26 |
Pilsēta | Daugavpils |
Telefona numurs | +3706236**** Parādīt tālrun |
Šitā tip leitene, no Dpils kkur 60km leišu nekurienē. Jau labu laiku spamo pa puh.
Vienā plauktā liekama ar tiem primātiem-atsaldeņiem, kuri meklē hetero čaļus, lai tiem atsūkātu. 😂
J_S 588
Brēmanis... 😁
Vēl viens talats un intelektuālis. 😆
J_S 588
On 14.04.2023. at 16:10, sidlav55 teica:kaut armijā biju kīmiķis - izlūks, ar alkīmiju vārda tiešājā nozīmē nemāku darboties. no svina zeltu nemāku iegūt. es vairāk ar fizikas likumiem nemos. šodien pat , viens diedziņš grībēja iesprukt trolejbusā pa durvīm. pierādīju , ka massa tomēt dažreiz noder, izstūmu pa durvīm, izskatijās ka grib kaut ko pukstēt. bet uz jautājumu , vai grib rast problēmas , neatbildēja. aizvakar pafilosofēju. gāju pa ielu stāvēja izskatiga dāma ar dalmācieti pie saitītes, sejina laipna, draudzīga/ ne dāmai , sunītim/ patiepu roku ,lai noglauditu galvu / ne dāmai , sunim/. šī nelabā balsī sāka kērkt uz mani, dabiski suns ari sāka uztraukts kvanšķēt. pafilosofēju, uzprasot kundzej , vai vinai viss mājās? izbolīja acis/ ne suns , dāma/. pateicu ka zvērinu kas svarā līdz 15 kg ar kājas spērienu aizraidīšu uz citiem medibu laukiem. liku uzmest aci uz maniem zābakiem. nopietni apavi, vari paprasīt Blondy . pēc tam , turpināju mācību stundu, piezīmējot , ka sunim nav uzpurna un redzu , ka dāma speciāli atstājusi mājās. izsaukšu policiju, un par speciālu, suna rīdīšanu sastādīs protokolu.... sapratusi , ka maniem filosofiskajiem domu graudiem vinai nav pretargumentu, kudze rāvās prom , komētas ātrumā. būtu papriecājuses , ka labs cilvēks pagauda suni , nē , uztaisīja trobeli. laikam kaut kā dzīvē pietrūkst, ka tik asa reakcija uz nepazīstamiem večukiem. bet ja godigi , ļoti pat mīlējama sieviete izskatījās....par Tavu sieviņu tikai to labāko, bet ne te...... vēl iztiekam bez citu palīdzības , jo it kā vēl neesmu izsmēlis visas darbības , ko varam sakombinēt.!!!!
Nu, ja tā uz ielas piepisies cilvēkiem vai viņu suņiem, tad, agri vai vēlu, kāds arī tavu redeli paretinās. 😂
Mans suns, visticamāk, tavu kāju nokostu ar visu to sūda zābaku, ja bāztos virsū tikai paglaudīt. Acīm redzot, ir cilvēki, kuri nejēdz ievērot kaut kādas otra cilvēka privātās telpas principu un neapjēdz arī to, ka viņu ģeniālā personība, iekšējais skaistums un inteliģence ir saistošs tikai un vienīgi pašam pāvam, un nevienam citam. 😆
Turklāt, ja suns ir saitē, kur ir rakstīts, ka jābūt uzpurnim?
J_S 588
On 30.11.2022. at 19:06, Lana Deina teica:M91, talants, un kaut kādā harizma droši vien ir, jo ar tik īstenībā nepatīkamu ārieni,mīmiku, runas veidu-tik daudz sekotāju, lai arī raškodročeru, dabūt, arī ir jāmāk. Runājot par lamāšanos, viņa tik tokā arī izlīda balstoties uz Latvijas lamāšanu,nomelnošanu un bieži vien arī konkrētiem meliem. Dažreiz,man vispār jau sāk likties,ka viņu tik tālu zejebaļi,tie xtras rakstītāji-klienti, kuriem viņa tik ļoti vēlējās izpatikt, bet tā pat viens otrs nodirsa viņu, ka sāka visus latviešus ienīst.
Psc, no Tevis šādu domu graudu, godīgi, negaidīju. 😎👌
Bet piekrītu. Un versija, kas izskan pēdējā teikumā, īstenībā varētu pat būt tuva realitātei.
J_S 588
Šis būtu īstais brīdis kādam nopublicēt kādu pašuzņemtu video, ja tāds pastāv, no viņas melnās Sklases. Tas varētu padarīt šo krāšno pasākumu vēl krāšņāku. 😂
J_S 588
pirms 2 minūtēm, sidlav55 teica:nespried par citiem pēc sevis! ja jau būtu tāda extrēma vajadzība pēc kvorkļām , tad manā rajonā tādu ne vien vienu salasit spētu. lai gan , varbūt ka viņas izpildījumā ir kaut kas unikāls, bet nav nācies par to pārliecināties.
Nu jāsaka godīgi - tik dziļu rīkli kā viņai nav nācies sastapt. Kur visas klepo un rīstās, šī vēl pat runāt var. 😂😂
J_S 588
pirms 13 stundām, sidlav55 teica:tik daudz es izdzert nevaru.............
Tikai ned1rs. Nostātos tev priekšā vēzītī, tā tik pavilktos. Uz brīdi aizmirstu visu šņagu un noķertu Lāčplēša sajūtu, ka kangaru mutē purini. 😁
J_S 588
On 7.03.2023. at 10:01, Blondy teica:Šis ne visiem der. Lai apmeklētu tādus pasākumus jābūt seksuāli atvērtam un kurš gatavs piedalīties grupveida seksam .
Nu pasākumi notiek ar laikos, kad 90% tomēr jābūt vai nu mājās, vai redzes lokā. 😁
Atlikušie 10% ir solo vai pārīši, kuri piekopj grupas izklaides. Un par tiem pāriem arī ir interesanti - ir tādi, kuri to jau no sākta gala zina un dara utt, bet ir arī tādi brīnumi, ka tādā veidā risina attiecību krīzes. Un tad gan ir jautri. Var paveikties, ka tiec pie pišas + noskaties latīņamerikas seriālu. 😁
J_S 588
On 26.02.2023. at 12:15, Delfi komentētājs teica:Jopcik, izrādās Blondy ir daudzpusīga meitene
Es ar patīkami pārsteigts. 😁
On 26.02.2023. at 17:43, Delfi komentētājs teica:Nu vecit, kas tad tev, 8 posti, uzrakstīsi vel pāris atsauksmes par Helgas tanti, kas tev izdodās un tiksi pie cepumiņa.
Bet kā @Unstoppabletika ar 3 postiem klāt pie cepumina , tas ir mistisks jautājums 😁
Vrb sieva te reģistrēta jau kādu laiku? 😂
J_S 588
Es domāju, ja viņa sapucētos un četrrāpus nostātos tavā priekšā, tu kažoku labprāt apmestu uz otru pusi. 😁
Tāpēc beidz šitos pareizos tekstus stumdīt. 😁
Ierakstīts
Jopcik, tiešām. 😆sen nebija tur būts.
Tajā pašā katlā var mest labi sačakarēto seksam.lv