Ievietots: Šodien 14:12 | Lasīts: 53 | Sludinājuma ID: #7715789 |
Irucis (39 gadi)
Piedavaju seksu tava vieta, no tevis alkohols, cigaretes, ja sagrabinasi tad 5eiro par 24 stundam, zvani divi pieci divi seši, seši, pieci, divi, divi, esu slaida auguma, bilde mana, watsapa cits numurs divi četri deviņi septiņi pieci viens septiņi seši, ir telegramJāgaida Lielmeistara uznāciens.
hei 492
Blondy,izskatās ka tūlīt pie Tevis Latgalītis trauksies,jā likumu valdnieks nepārķers.
hei 492
pirms 49 minūtēm, Graumis teica:Man vajag postus jo pazuda blondy nr
Un ja nu kāds atrod.
hei 492
pirms 32 minūtēm, traxer teica:Ar prezi var drazt ebkuru. Bet tev ir līgums ar sievu ka negulesi ar citām sievietēm, bet drāžoties ar prezi var.
Kur Tu to visu ņem?🤔
hei 492
pirms 1 stundas, Moderator teica:Blondy var iet mazgāt asinis no durvīm
Varbūt paspēja.🤪
hei 492
Blondy,tūlīt Snaiperis klauvēs pie Tavām durvīm.😁
hei 492
pirms 20 stundām, sidlav55 teica:nu kā ir tā ir. zinu šo biznesu gadu desmitiem un apčakarēšana gan no klientu puses gan no fēju puses ir bijusi un plaukusi. vai tad tā vienīgā sfēra , kur apjāšānu piekopj. nekādā krusta karā pret darbonēm netaisos doties, bet pakacināt varu. skaidri ir noprotami kāpēc tās piedevas tiek lietotas. tikko sāk par tām runāt , tā zinu , ka ar šo dāmu man nebūs.... esmu diezgan patstāvigs klients un eju tikai tur , kur zina mani un es zinu vinu. uzticēšanās lauj pacelt visu šo pasākumu augstākā līmenī. tāpēc vienmēr iestāšos par tām fējām , kas mani uzskata par savējo un maksimāli izsmiešu, tās kas mani uzskata par kārtējo murmuli, kas jāapčakarē. bet, visvienkāršākais variants , lai nebūtu jāsūkstās, ir visu konkrēti norunāt, ka, kas un cik.
Kad aizej nostāda fakta priekšā,vai nu laža ar sludinājumu iznākusi.
hei 492
pirms 4 stundām, sioux1 teica:Skarbi.
Drosmīgajiem un kapeikpisējiem būs kur izvērsties.
267852**
https://www.gribu.lv/eskortpakalpojumi-masaza/sonya-riga-7669718
Nu ko ta tik lētam sludinājumam uzmanību esi pievērsis.
hei 492
pirms 1 stundas, 1m321 teica:Viss tik sarežģiti un gruti?😀
Jā,vēl Tevi Martinš nesīs kalnā.🤣
hei 492
pirms 1 stundas, daredevil85 teica:Tāpēc ka Rixis tā teica un Traxer ideju atbalstīja 😂 Demokrātija, ibio.
Traxer pat vairāk piedāvāja.🤣
pirms 3 stundām, sioux1 teica:Oi oi, kādas prasības. Un kāpēc fejai ir jāvēlas mazāks ienākums ?
Feja grib stundā tādu ne dienā.
hei 492
pirms 4 stundām, BlondyVīriņš teica:Ir fejas pēc kurām rodas sāta sajūta un kādam laikam pietiekās
Jā,jā tāpat kā kartupeļi bez mērces.🤣
hei 492
pirms 2 stundām, cucispeps teica:Interesanti, ko par šo gadījumu teiks viņa kameras biedri: ka viss pa žizņi ir normāli, vai arī ka viņš tagad ir kreisais, jo izlikās par sievieti.
Esi ko līdzīgu nostrādājis,ka tāds uztraukums?🤣
hei 492
pirms 2 stundām, Vebasto teica:Kā var satikties ar Blondy? Pm nevaru uzrakstīt
Tad nekā.
hei 492
pirms 5 stundām, sioux1 teica:Un kāds tam sakars ar lupatu, kas ubago atlaides pērkamam seksam ?
Nu baigi cepies par cenu tēmu.🙄
hei 492
pirms 57 minūtēm, Blondy teica:Jā, neko sliktu tajā neredzu .
Es jau nesaku ka tas slikti.
hei 492
pirms 1 stundas, Blondy teica:Protams, pati esmu bijusi situācija , kad ar vīrieti apmeklējam vienu būtni , TS( um pakalpojuma cena nebija maza) , ka serviss , maigi teikts bija bāls, drīzāk briesmīgs un nekāds .
Izterets laiks, liela nauda un sabojāts garastāvoklis . Bet… arī slikta pieredze ir pieredze, kas dod nākotnē būt uzmanīgam izvēlējoties pie ka iet .
Bet tas ir visas sfēras - frizieris, autoserviss, celtnieks, Santehnikis , utt
Tev pieredze kā sniedzējai gan arī kā ņēmājai.🤣
hei 492
pirms 1 stundas, Blondy teica:Protams, pati esmu bijusi situācija , kad ar vīrieti apmeklējam vienu būtni , TS( um pakalpojuma cena nebija maza) , ka serviss , maigi teikts bija bāls, drīzāk briesmīgs un nekāds .
Izterets laiks, liela nauda un sabojāts garastāvoklis . Bet… arī slikta pieredze ir pieredze, kas dod nākotnē būt uzmanīgam izvēlējoties pie ka iet .
Bet tas ir visas sfēras - frizieris, autoserviss, celtnieks, Santehnikis , utt
Jā,katrs savā brīdī velk uz sev izdevīgāko pusi.🤣
hei 492
pirms 41 minūtes, Blondy teica:Ja Tu domāji par meiteņu servisa kvalitati , tā jau ir cita tēma . Ne jau cena nosaka kvalitāti. Tas ir jebkurā pakalpojuma sfērā. Ja es neesmu apmierināts par servisu , es nekad atpakal neatgriežos , pareizi?
Runajot par meitenēm un servisu - te var diskutēt , citam tā nepatīk , ka teiks, fui, viņa nav tā vērta , sūkāt nemāk dvielītis bija iedots par mazu utt. Citam varbūt tas bija pats labākais minets mūžā. Jo sekss ir ļoti intīma lieta .
Cepiens jau parasti sākas pēc bāla snieguma,un domāju ka maza dvielīša dēļ kāds jau neapraudas ka pa to cenu vajadzēja būt lielākam.🤣
hei 492
pirms 2 stundām, Blondy teica:Šo priekšlikumu pie Glorijas ☺️
Runa nav tik daudz par naudas daudzumu,kā par pamatā ļoti bālu sniegumu.
Ierakstīts
Pēc vārda itkā nav vietējā.