Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
pirms 36 minūtēm, Blondy teica:

Par šo man jums japsaka - Dārgie Jākļi, esiet lūdzu uzmanīgāki.😊 Ja jūs veicat sarakstes ar mums no personiskiem numuriem , ,lūgums izdzēsiet pēc tam sarakstes . Ir gadījumi, ka nāk zvani no aizvainotàm, dusmīgam jūsu sievām( draudzenēm) un lieki jāklausās histērija. Jums pašiem ir svarigi, lai majas būtu saticība un miets un mums noteikti nav vajdzigas drāmas . Labāk lietojiet citu numuru, kuru sievas nezin😊😊😊

Nu man 2sim telefonā, otrajam nummuram pieslēdzu what app business, un to ikonu paslēpu iekšā, vēl vienā ikonā ar citām programmām un apklusināju paziņojumus, taka jūtos safe 😁

Ierakstīts
On 2021.11.29. at 03:57, Blondy teica:

Dažam sievām, kuràm nepatīk lutināt savus vīrus, nedod kaislīgu seksu vispār būtu pateicīgām par to , ka mēs tādas esam - vīrs atgriežās mājās smaidīgs un apmierināts , mājās saticība un miers un vēl sievai uzdāvina kādu sen kāroto davanu, jo vīram taču ir mazliet vainas sajūta par sānsoli 😊 Virs var justies brivi  blakus sievai un nav jabaidās, ka var pēkšņi atnākt kāda ziņa vai zvans. Un visi apmierināti - sievai virs neprasa seksu, virs laimigs , strīdi nav . Idille 😊

Nu, pēc jumsim vēl jo vairāk, ar sievu man sanāk kaislīgāks sekss, bet par pārējo, jā, tev taisnība ir 😉

Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
On 2021.11.25. at 09:57, Salvadors teica:

Nu kādas  jūsu domas par filmu "prostitūta" ko izveidoja mūsu pašu bāleliņi?

Ja intresē tad apskatāma iekš YT

Vispār tai filmai, jau 2gadi. Iepriekš viņa bija pa maksu 😉 

Un par "Rumbulniecēm" ( "Trases prostitūtām") jau sen jau zināms, viņu dzīvesveids. Labāk būtu, kādu dokumentālo uzcepuši par UA darbonēm, Latvijā vai arī par pārējām fejām, kuras pieņem savos apartamentos, nevis prostitūciju rādīt no tumšās puses 🤷‍♂️

Ierakstīts
pirms 6 minūtēm, Morena teica:

Starp citu, ka teica viens seksologs ar prostitūciju parasti nodarbojas sievietes, kuram sekss īsti nepatīk, libido zems līmenis, bet prostitūcijā viņas redz vieglu, ātru naudu. Otra kategorija- prostitūtes-nimfomānes, viņas dievina seksu un vīriešus, bet tādu ir ļoti maz.

Nu daudzām ukrainietēm, pie kurām esmu bijis...ļļoti patīk sekss!!! 🤗🤗🤗

Ierakstīts
pirms 52 minūtēm, Morena teica:

Jums ir daļa taisnības, tāpēc mīļāko vajag arī "aizņemto" vai arī vnk gudru sievieti 😬

Ar aizņemto arī ir savs risks, var arī neizturēt vienam vai otram sirdsapziņa( visu cieņu daiļās dzimuma pārstāves, tās parasti esat jūs)un izstāstīt visu savai/savam dzīves biedram,tad arī sāktos problēmas, a gudrās parasti uz neko tādu neparakstās 😂😂

pirms 56 minūtēm, Morena teica:

ka viņam ir draudzene biju tik ļoti sašutusi un sāpināta, ka atradu kontaktu ar viņu...

Vot par to es arī saku, ka labāk ar fejām..lai nebutu tādas situācijas🤷‍♂️

Ierakstīts
pirms 9 minūtēm, Morena teica:

Vispār grūti saprast kā vīriešiem nav riebuma, ja prostitūta šodien jau apkalpojusi kādus vīriešus 7, ok, prezervatīvs, bet viņi taču svīst piemerām utt. Tādēļ mīļāka labāka par prostitūtu, jo ja viņai pat pašlaik ir vēl viens vīrietis, tad tas tomēr nav kaudze dažādu vecumu un sociālu kategoriju vīriešu kā prostitūtam 🤢

Vienā jaukā dienā, mīļākā var sagribēt kaut ko vairāk, nekā mīļākās statusu, vot tad gan var būt 4ābīgi 🤷‍♂️ tādēļ pie fejām ejot, ir vismaz konfidencialitāte ,nevis kāda mīļākā,  varētu sākt "stalkerot" tevi un apkārtējos!😂

Ierakstīts
pirms 58 minūtēm, sioux1 teica:

Sievai nav pus pagasts šodien pārkāpis pāri 😂 a fejai ir. Kaut kā tizli sanāk

Kāda starpība, šodien vai pirms vairākiem gadiem 🤷‍♂️pirms tevis domā, ka viņai neviens nebija 🤦‍♂️,taka situācija vienlīdzīga, tu tak sievai, savu krānu ar bāz vāverē 😉un nedomāju ka daudzi, kopdzīvē baigi iet dušā pirms seksa 😂

Ierakstīts
On 2021.08.7. at 12:26, Kaktus teica:

Мужики извините но по факту zorotito прав ну какой себя уважающий мужик будет лизать пизду шлюхе?Пиздолизы фу бля...

Screenshot_20210807-123343_Chrome.jpg

Nu tad paskaidro, kāda starpība ir, laizīt fejai, vai laizīt sievai?🤔🤔🤔

Ierakstīts
pirms 17 stundām, arnis777 teica:

P.s. rīta seksu tāpat dabūju, tikai kaimiņu durvīs. Rīta varianti vispār ir labākie, jo dāma vēl nav sagurusi no darba.

Nu bļin,  Ameriku te atklāji !🤦‍♂️😂😂

Protams ka no rītiem labāk iet, bet ne vienmēr tā sanāk 🤷‍♂️ Bet ja ir laba feja, viņa pat vakaros tev sniegs labu seksu un baudu, kā piemēram Polinka, Zlata, Masha, Natalii u.c.

Ierakstīts
On 2021.08.22. at 04:18, arnis777 teica:

Pēdējā gada laikā 90% tikšanos tikai caur whatsapp. Nekāda razvoda komunikācijā, atskaitot Zlatu un Olivia, kuras vienkārši piekāsa, jo izdomāja piepist seju un no rīta nepamosties laikā, kad bija sarunāts. Bet pārējos gadījumos vnk perfecto sarunāšana. Es uzrakstu, kad man ir labs brīdis sarunai, un meitene atbild, kad pašai ir brīvs brīdis.

Oij, oij...puisītis pāris rītus seksu nedabūja 🤦‍♂️🤦‍♂️😂😂😂 mei4as bez aģentūrām, tikai sev pelna, taka tā ir viņu izvēle, pamosties potenciālā pisēja dēļ, vai atpūsties tālāk 🤷‍♂️potenciālā- tādēļ ka, cik nav tādu sarunātāji uz konkrētu laiku, bet beigās neatbrauc,  pat nepadodot ziņu 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Tēma par veselību, higēnu, slimībām, medicīnu
Ierakstīts
On 2020.10.10. at 22:55, oskars223322 teica:

Lasu un smiekli nāk. Daudz visādu pus-patiesību. Par suliņām no krāna visticamāk pārbaude uz gonoreju, bet sifili/sēni/trihomonu/ureoplazmu ar to nenoteiks. Uztriepe no urologa, jo? Te tiešām ērtāk pilno paneli par 53eur vai arī sts paneli ap 20eur (čuriņa stobriņā). Meklejujaunumus būtu precīzākā pieredze un ievērot piesardzību līdzīgi, kā to dara viņš.

Nebija 45€ pilnā paketes pārbaude?🤔

Ierakstīts
On 2020.10.7. at 23:24, Inspektors Caps teica:

Nez vai - pats raksti, ka cik ilgi jau te sēdi xtrā un apdomā par meiteņu apciemošanu.

Tu taču zini, ka piem. par nozieguma plānošanu tāpat pienākas kriminālatbidlība, pat ja neesi vēl to paveicis? Tā kā tā smalkā robeža nav arī te nospraužama, faktiski jau esi uz krāpšanas takas uzkāpis ..

Nezinu cik uzmanīgi esi izlasījis šo pašu topiku u.c. par šo tēmu, bet idejiski aiziet pie prostitūtas nebūs tik ļauni, kā ieviest sev mīļāko, te ir tikai fiziska krāpšana, ar regulāru mīļāko gan jau būtu arī pieķeršanās u.c., rastos visādas pārdomas par šķiršanos u.c., būtu daudz citādāk, jeb sliktāk. Iespējams arī vienreiz aiziejot atgūsi sirdsmieru, būsi dabūjis savu, par ko sapņoji un kādu pusgadu atkal dzīvosi kā "godīgs vīrs", līdz atkal atgriezīsies šī vēlme..

Vēl, ar fejām krāpt (it sevišķi ar UA) ir labi, ka 100% zin ka feja ar sievu nesaskriesies un maz ticams ka viņa uzzinās ka esi bijis, bet ar mīļāko gan var būt liela iespējamība ka saskriesies un uzzinās ka tev tāda mīļākā ir. 

Ierakstīts
pirms 43 minūtēm, God said:

Interesanta informācija @Martins Majors, ir ko palasīt, bet man tomēr ir jautājums.

Kāpēc lai kāda no viņām Tev to visu stāstītu? Viņām bija pateikts visu noliegt un nevienam neko neteikt. Tas, ka viņa izplata pat tādu informāciju, ko esi iepostojis, var negatīvi ietekmēt biznesu, bet nu, lai gan visi jau zin par Brīvības ielu no ziņām (?). Es biju jautājis Sašai jeb XXXXX par policiju un bordeli, viņas sejas izteiksme mainījās no smaidīgas uz dusmīgu un neko daudz nedabūju uzzināt 😅, bet nu protams, kāda man daļa, neatnācu runāt, gribēju tik redzēt cilvēka reakciju, I guess.

Cik zinu, viņas neko lieki nepļāpā par tādām tēmām, tik pasaka, ka draudzene ieteica šo un to, bet lasot tos noteikumus, kurus Tu iepostoji, viņām pat aizliegts teikt, ka ir kādas draudzenes te? Tomēr stulbi būtu teikt klientiem kā viss patiesībā notiek. Tu ar viņām atradi kopīgu valodu un tagad esi labākais draugs no LV? Vai kas Tu īsti esi, Martin? 👤

@God tici man ,ja biežāk piestaigā pie viņām, tad var atrast kopīgu valodu un draudzības saiti un ja tu viņas uztver arī par cilvēkiem. Jo man ar vienu no UA arī ir labas attiecības, ik pa laikam sazvanamies, tākā viņas arī ir cilvēki, kuras ir izvēlējušās savu profesiju un tici man, ne to mazāk atmaksāto, ja vēl uz sevīm strādā tad tur tūkstošiem mēnesī apgrozās viņām kabatā 😉

Ierakstīts
pirms 3 minūtēm, Martins Majors said:

meiča nevēlējās pārbaudīt draudu dziļumu un neklausīja manam padomam rakstīt iesniegumu policijai, jo 1) bija bail no policijas (teica, ka policija visur vienāda gan UA, gan LV), 2) domāja, ka viņu tad aizsūtīs mājās, 3) Aģentūrai ir zināmi meiču visi dati (dzīvesvieta, vecāki, laulātais dažai arī tāds ir, draugs) un tuvinieki nezina, ar ko meiča šeit nodarbojas (pamatā saka ka par oficianti "karčmā"), tātad kauns no info publiskošanas UA, 4) no atriebības fiziskas baidās- tas gan būtu pirmais iemesls

Tad ko, viņa plāno atgriezties aģentūrā?

Tēma par veselību, higēnu, slimībām, medicīnu
Ierakstīts
pirms 6 minūtēm, Kodes said:

Tas ka tadas slimas ar galvu ir,tas ir tiesam neapstidami.Bet,soreiz ne par vinaam...

Soreiz mazliet paspriedisu par ko citu,sakara ar so notikumu.Soreiz par Porzingodu.Tapec ari iekopeju vina rakstito,kuri visi ir daudz maz lidzigi.Ka visi redzat no vina rakstiem,ir tads interesants teikums ,,Pirms dušas naudu atstāju istabā, pēc dušas uz gultas.,,Nu luuk,un tas ir visur,visos apmeklejumos.

Tatad,tagat uzdodot jautajumu citiem,vai jus daudz ejat dusaa,kad kadu apmeklejat?Es piem nee,es jau majas ieeju dusa un tirs un svaigs ierodos pie kadas.Vardu sakot jau laicigi sagatavojos apmeklejumam.Kadi jusu komentari?????

Un veel,paradot so saitu,ari Porzingoda ierakstus dazam damam (perkamam damam) vinas izlasot uzzimeja Porzingoda psihologisko portretu.

Virietis videjos gados 35-45g.Visticamak strada par celtnieku,vai kas tamlidzigs.algu sanem katru nedelas nogali,nu savus 300eur vismaz.Un tad ari apciemojot perkamas meicas,raksta topikus-atsauksmes.Un veel,loti iespejams Hiv virusa nesatajs.....Jo izmanto opcijas bez gumijas.Ipasi ar Katju....

Nu luuuk tads vina portrets psihologiskais....

Es katru reizi eju dušā, kaut vai ja iepriekš esmu bijis mājās nomazgājies , jo tas parāda ka esi tīrs priekš fejas un attiecīgi attieksme būs patīkamāka pret tevi.  Man arī patīk minets bez skafandras, bet vēl aizvien esmu vesels 🤷‍♂️

Šo visu vajag apspriest citā tēmā, nezinu vai ir tāda te par Porzingodu 😂

Ierakstīts
pirms 7 minūtēm, Martins Majors said:

un tagad maza daļa no tā kā Aģentūra draudēja tai UA meičai, kura bija nolēmusi izstāties, un kļūt par frilanceri:

Не хочешь проблем то значит по приезду домой фото т геолокацию оператору. Нет то увидишь как будет, ты видела какие мы добрые тебя не бросили в аэропорту всегда для всех стараемся но если так то стираем в порошок до конца... какие добрые такие и плохие только в сто раз хуже чем добрые...

Interesanti cik dziļi draudi var piepildīties?🤔

Ierakstīts
pirms 8 minūtēm, StopThis said:

Dokumentālie raidījumi nav īsti 100% patiesi :)  Par pazīstamo stāstīto to jau es ņēmu vērā un tāpēc piebildu, ka tas ir no sērijas "visi vienādi", jo mūsu valstī arī, ja ir pieredze slikta bijusi ar policiju, tad uzreiz visa policija ir slikta. Principā tas ne tikai par policiju, bet patcitām iestādēm arī.

A Baltkrievijā tagad viss ok ar poličiem?😂

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.