Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts
On 7/10/2021 at 2:15 PM, Inspektors Caps said:

Tā esot tikai "nianse"👹

Atceries veco kino klasiku - "Džezā tikai meitenes", tur bija līdzīgs dialogs beigās, kur viens bija samīlējies pārģērbtajā džekā :) "Es esmu vīrietis" "Nekas, katram savi trūkumi" :D

Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
15 hours ago, Jānis112112 said:

Vēlos dalīties ar savām pārdomām par šo tēmu, jo diemžēl vai par laimi līdz manai ikdienai arī ir nonākusi sieviete ar Mīļās statusu manā dzīvē. Pirmais + noteikti ir tajā, ka citas sievietes vairs neinteresē. Nav nekādas pērkamās vai gadījuma sakari. Vienkārši neinteresē. Otrais - Emocijas. Ikdienas papildinājums un vīrišķības apziņa, kas jau gulēja noputējusi zem sievas ikdienas likstām. Trešais - Svarīgums. Apzināties ka tu spēj kādu papildināt no malas, dot padomu un vienkārši būt klātesošs. Varētu turpināt. Bet noslēgšu ar jautājumu - Ja Jūs sieva pieķertu.. Kāds būtu rezultāts. Pazaudēta sieva un iegūta mīļākā pilnā slodzē?Pazaudēta mīļākā un iedragātas attiecības ar sievu? Pazaudētas abas divas? Ko darīt Ja pieķer? Kuru ceļu iet? Šis ir gadījums, ka mīļākā ir kļuvusi par mīlestību.. 

Gadījuma sakari ir gadījuma sakari. Saņem vienu komponentu savai dzīvei, kurā pārējais viss apmierina. Mīļākās gadījumā tomēr vajadzētu izdarīt izvēli. Turklāt nopietni jāapsver - kas tas īsti ir. Mīlestība, iemīlēšanās vai pašapliecināšanās. Plus tur ir daudz dažādu faktoru, ja mīļākajai nav citu attiecību, tad, visdrīzāk, viņa vēlas kļūt par vienīgo, ja ir pastāvīgas attiecības - nav teikts, ka viņa būs sajūsmā par tavu šķiršanos no sievas un cerībām uz pilnvērtīgu kopdzīvi. Es ieteiktu mēģināt atdzīvināt attiecības ar sievu, gan jau, ka sākumā viss bija labi. Pastāsti viņai, kas tev pietrūkst un esi gatavs dzirdēt, ko jāmaina tev pašam. Ja tas nav iespējams, tad jau labāk izbeigt vienu nodaļu savā dzīvē un uzsākt nākamo. Tas tā, neesmu psihologs, bet esmu daudz par šīm lietām domajis.

Morenas putnu būris
Ierakstīts
On 5/21/2021 at 8:18 PM, Inspektors Caps said:

Ko nozīme godīgas sievietes? Godīga ir tā, kura apsola iedot un iedot. Kur apslola iedot un nedod, tā nav godīga ☺️

Šis atgādināja veco labo klasifikāciju:

Dod, naudu neņem - mīļākā

Dod, naudu ņem - prostitūta

Nedod, naudu ņem - mauka

:)

Ierakstīts
14 hours ago, Inspektors Caps said:

Mazliet precizēšu, ne tikai Tu par šo nedomā, bet mīļākā nebaksta - nokrāso to sienu u.t.t. 😁

Visiem taču zināms, ka sienu krāsot vajag iedvesmu un bakstīšana to nerada 😁

Aha, ja vīrietis pateica, ka iznesīs eglīti, tad iznesīs. Un nevajag to katru mēnesi atgādināt ;)

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts
On 12/14/2020 at 8:47 PM, KESKA said:

Пламенный призыв  от упоротого фаната дуньки кулаковой.

Безымянный.jpg

Izskatās, ka čalis ir sagrabinājis pēdējas kapeikas, lai aizietu pie fejas, Xtra atsauksmes nav nočekojis un seksīgā zaķa vietā trāpījis uz baisās purva gāgas, kā rezultātā guvis morālo traumu un visu atlikušo dzīvi izlēmis pašapkalpoties...

Tādēļ, dārgie draugi, saudzējiet savu garīgo (un ne tikai) veselību un lasiet xtra forumā atsauksmes ;)

Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
10 hours ago, MEITENE91 said:

Tad uzprasas jautājums?Ko tad,jūs,sevi cienošie darāt pie prostitūtām?Arī sevi necienat?

Mani vispār fascinē tipi, kuri atļaujas šeit nodirst meitenes, bet turpināt apmeklēt viņas. Ja man liekas, a Dūklavs ir kretīns, tad es Piebalgas alu nedzeru, bet izvēlos citu opciju. Vienīgie 2 nopietnie iemesli, kuri ļauj meiteni šeit nolikt neapstrīdami, ir aplipināšana ar slimībām un konfidencialitātes neievērošana. Pirmo neesmu piedzīvojis, otrais ir gadījies. Ok, ja atsūta promo sms, nav ok, ja sāk uzskatīt, ka laipnība ir pieķeršanās un pamats prasīt aizdevumus un citu herņu. Es nāku pēc pakalpojuma, nevis meklēju mīļāko, tieši tapēc, ka es nemeklēju mīļāko. Es apmierinu savus tarakānus, nevis meklēju kur naudu izmest. Konfidencialitāte šajā biznesā ir abpusēja, es nemeklēju informāciju par tavu privāto dzīvi, un tu neinteresējies kādēļ es nāku pie tevis ar gredzenu pirkstā...

Pamatā, pie vairuma meiteņu, pieklājība un komplimenti nodrošina abpusēji patīkamu laika pavadīšanu, par ko vina puse saņem fizisku gandarījumu, otra puse finansiālu :) Un, ja ņem tā globāli, visi mēs savā darbā pārdodamies...

Ierakstīts

Websocket - mans tev padoms - ja ir šaubas, bailes, tad nedari... Ja neesi pārliecināts, ka spēsi "noziegumu" neatklāt - nedari. Sirdsapziņa ir mūsu lielakais ienaidnieks :D 

Katram jau ir savs iemesls, kādēļ izlemj par tauriņu pakalpojumu izmantošanu, bet šo savu iemeslu un potenciālās sekas vajag saprast, pirms mēģināt. Šķiršanās mūsdienās var būt diezgan komplicēts process.

Ierakstīts
3 hours ago, Inspektors Caps said:

Aizej uz masāžu ar "laimīgām beigām". Teorētiski seksa / mineta nebūs, nebūsi krāpis, paraustīšana taču neskatās, it kā 😁

Tad redzēsi cik ļoti pats šo spēj sagremot un neiesi sievai stāstīt. Un pat ja iesi, emmm, tas nebūs tas briesmīgākais noziegums viņas acīs. 

Tā jau var aizrunāties tālu. Kur sākas krāpšana? Paraustīšana neskaitās? A minets? Bet, ja sekss bez jūtām? Vai jūtas bez seksa? Vai kā vecā anekdotē, "es tevi nekrāpu, jo nepaspēju pabeigt".  Manuprāt katram šī robeža ir savādāka un nav fakts, ka Tev ar sievu šī robeža ir vienāda. Ir pieredzēti jaukumiņi, kuri pat vienkāršu flirtu jau uztver kā krāpšanu. Es pret šīm lietām attiecos vienkārši - ko mīļumiņš nezin, tas mīļumiņu neuztrauc, bet tam nepieciešama zināma diēta, lai pie tā fastfooda pārāk nepierod.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.