Es kaut kā cik reizes esmu bijis V22, tad vienmēr esmu meklējis Parking uz ielas. It kā veiksmīgi, taču ir bijis kad nu tā diezgan knapi kāda vieta gadījusies kur iespraukties.
Pēc dabas esmu slinks un lieki staigāt negribas.
Taču esmu ievērojis ka vienmēr ir kāda brīva vieta turpat pie mājas tur zem zīmes "P tikai ar Vagonu ielas 22 atļaujām"
Tāpēc jautājums vai kāds no biedriem tur novieto auto kad iet pie nama iemītniecēm?
Tipa uz stundu neviens nekādus sodus nesaliks, jeb varbūt ja atbraucu ciemos pie nama iemītnieces, tad ar viņas atļauju drīkstu tur parkoties uz to laiku? 😄
Ja nav vietas uz V.vai M.ielas "kur iespraukties", tad braucu iekšā pagalmā, kurš pārsvarā pustukšs. Kāda meiča man teica, ka varot iedot atļauju logā ko ielikt, bet to neesmu izmantojis. Sods nav vēl nekad uzlikts (atšķirībā no Kalniņa vai Kr.Barona ielas RS kovārņiem- 20eur sodu licējiem)
V22 namam un apartamentam tajā tiešām nav ne vainas, pluss- noparkoties var par velti, arī traffics uz ielas, pagalmā un trepju telpā nekāds nebija manāms. Bez šaubām, ka agrākais Vērmanīša rajons un apartaments bija nesalīdzināmi labāks... bet ja jau uz pavisam neilgu laiku šeit atgriezusies un iegriezusies, tad vieta pieņemama. Visu atsver izpildījums, kurš nav pasliktinājies
Atšķirība ir tāda , ka Zolidais atnāks pie manis kā pie mīļākās un sekss , būs mīlēšanās nevis draziens.Ne jau dēļ šampja vins ir iekluvis Zolidajos . . Vispār vajadzētu arī tur labojumu Zolidais - inteliģentais .
Savejais - Foršais vins ir vienkāršāks , dabiskāks , ( arī vins var paķert līdz šampi, lai jautrāk) ,vins atbraucis labi atpūsties , labi Nodrazties. Protams, ka var apvienot tos tipus kopā - Zolidais ar Savejo- Foršo. Vai piemēram analfabēts ar Mazgadīgo. , Citiem pat piemīt kādi trīs tipi .
par tiem kam var piemist trīs tipāži. Piemēram, Pāķis vai Saimnieks meklē sievu. Sākumā viņš var būt maskējies Savējais/Foršais un Tu tiecies, līdz viņš kādā reizē atsedzas kā Pāķis, kuram nu uz acīm rozā brilles un kurš piedāvā Tev kļūt par viņa vienīgo, ja ne sievu, tad vismaz maksāt Tev abonentu/uzturēšanas naudu ik mēnesi, lai Tu tik viņam, nu ok, vēl ar kādiem pāris atļaušot... Man fejas teikušas, ka tādi sastopami, kurus uzreiz nevarot atšifrēt, bet piedāvātā maksa pāris štukas mēnesī neesot izskatīšanas vērta... bet esot arī tādi, piemēram, Sportistu/Drāzēju kategorijā, kurus Tu ņem, bet kuri atēdušies no visa parastā vai pat trakā seksa un sāk uzstājīgi pieprasīt obligāti OWC, kuni, dupsi, pievienot vēl draugu- citu Drāzēju, sarīkot Kaligulas svētkus, iešņaukt miltiem ko līdzīgu... un ja vēl kādi no akceptētajiem tipāžiem kļūst agresīvi, rupji brut.varmākas?
Ar ko tad īsti Savējie jeb Foršie atšķiras no Zolīdajiem? Ja Savējie ir vēl Zolīdi un atnes šampi vai vīnu, ziedus, saldumus un ir Zolīdi, labi ģērbti, kopti, asprātīgi, erudīti, māk iepatikties, izpalīdzīgi? un pēc trešās ciemošanās reizes vēl jaukā būtne kā pastāvīgajam Foršajam piešķir atlaidi? Jeb Zolīdie nekad nav Savējie/Foršie?
Lasu un smiekli nāk. Daudz visādu pus-patiesību. Par suliņām no krāna visticamāk pārbaude uz gonoreju, bet sifili/sēni/trihomonu/ureoplazmu ar to nenoteiks. Uztriepe no urologa, jo? Te tiešām ērtāk pilno paneli par 53eur vai arī sts paneli ap 20eur (čuriņa stobriņā). Meklejujaunumus būtu precīzākā pieredze un ievērot piesardzību līdzīgi, kā to dara viņš.
tas ir kā? pēc pieredzes ar hlamīdiju salaizīšanu 😛 pie prostitūtēm un no labām draudzenēm vēl šo to saķertā 🥵- pēc tam labi papisties 🥳 pie fejām un vēl dabūt novērtējumu 🔬 par simptomiem pie viņām ? ? laikam es duraks 🤗 nesaprotu🤔
Ierakstīts
Ja nav vietas uz V.vai M.ielas "kur iespraukties", tad braucu iekšā pagalmā, kurš pārsvarā pustukšs. Kāda meiča man teica, ka varot iedot atļauju logā ko ielikt, bet to neesmu izmantojis. Sods nav vēl nekad uzlikts (atšķirībā no Kalniņa vai Kr.Barona ielas RS kovārņiem- 20eur sodu licējiem)