Interesanti ka ir kas padalās ar atmiņām kā viss mainījies pēdejo 10-20 gadu laikā. Bet tās cenas 30 līdz 60 lati bija masāža vai masāža +hj vai masāža + sex 😀
Jā bija viens posms kad baigi sāka ņemt pie dziesmas masāžas kabinetus, zem kuriem slēpās fejas kuras dod sex utt. Bet pavisam nesen bija sižets pa tv, ka principā sex ( prostitūcijas ) likums neaizliedz nodarboties ar sex pakalpojumiem uz abpusējas vienošanās pamata 😀
Nu koks ar diviem galiem, jāsaprot ja inflācija skar arī meitenes. Bet protams jābūt līdzsvaram un kādām robežām. Es teiktu tā... pie sakarīgām meičām kuras apzinās cenas un kvalitātes balansu un nepārspīlē ar cenām, pie tām grūti tikt jo ir rindas. Bet tas normāli... 😉
Kronis, kāda medaļa, ordenis, vai kāds cits apbalvojums 😄 Blondy vienozīmīgi ir pretendente uz ko tādu...🥳😉
Ne velti par Blondy ir tik daudz pozitīvu atsauksmi, gan par kā sievieti kā intelğentu, sievišķīgu un tajā pašā laikā vienkāršu ar kuru viegli atrast labu komunikāciju, kam seko tāda sexuāla izklaide kādu vien tava sirds vēlas... Jo Blondy un atsauksmes par vinu ir parādijušas cik fantastiski daudzpusīga viņa ir.. un tas viss tādēļ ka viņa patiesi mīl un bauda sexu.. 👌
Grūti jau salikt visas fejas vienā "katlā" masieres, eskortmeičas un vitas fejas, bet interesanti ja būtu nominācija: Gada feja... un balsojot redzētu kas ir kas... 😉
Baudi Blondy dzīvi, sexu, vīriešus, sievietes un TS, kā līdz šim un visi tevi mīlēs un priecāsies par tevi... 🥳👍
Viens ir sarakstīt bez/jēdzīgus postus, bet tas jau negarantē panākumus ar Blondy 😀 Sarakstot postus un uzrakstot PM Blondy tas ir tikai pirmais pussolis lai tiktu uz ko reālu ar Blondy... jo tie kuri ir tikuši klāt Blondy, zin cik nopietna filtrācija jāiziet...😉
Banderlogi , atcerieties , ka es Blondy kontaktus neesmu sūtijis un netaisos to darit!!!! nums ir noruna , ka darijumus vina kārto pati un es ne ar pušlēsta vārda iekšā nejaucos!!!!!! nepuriniet mani šajā jautājumā, atbildes nebūs......
Tā mums visiem ir noruna ar Blondy, ka visu info kas un kā tikai caur viņu personiski.
Blondy ir mums viena un ekskluzīva un katrs gribošs olu izšāvējs pie viņas netiks...!
Laimīgu jums Jauno gadu! Novēlu jums.nebaidīties no savam vēlmēm un fantāzijām , jo dzīve ir tik īsa un tajā pašā laikā ļoti skaista, lai tas nerealizētu. Novēlu jums atrast tās meitenes, kas tās var piepildīt ! Mēs esam visi dažādi un tas ir pats foršākais! 😊
Daudz jums patīkamus seksuālus piedzīvojumus un visu , ko esat iecerējuši!
Blondy
Milzīgs paldies tev par eleganto novēlējumu un foto.. foto... wow🤩 Tavā stilā... 🥳
Esi piedomājusi pie katras nianses 🤗🤩 No tevis izstaro sexualitāte, sievišķīgums, elegance un fatastiska sexuālā enerğija... 😉
Tiešām kungi izbaudam ka dzīvojam vienā laikā ar Blondy🥰 Saudzējam viņu, viņa mums tāda viena... 🤗
Tev Blondy novēlu veselīgu, bagātu, sirsnīgu un daudz patikamu, sexīgu piedzīvojumu 2023 gadā🥳🥂
Vecit, saprotu, ka pensijas laikā nav ko darīt, bet možka beigsi piedirst visus topikus ar savu filozofiju 😁 es jau sen piedāvāju , ka vajag tev uztaisīt savu topiku😁
Pilnībā piekrītu, šis tomēr ir mūsu īpašās Blondy buduārs, nevis tēvaiņu attiecību kārtošanas vieta. Mēs visi zinām ( es to zinu 100% ) ka pati Blondy visu šo lasa un nez vai viņa ir priecīga ka viņas topiks tiek "piedirsts" ar vīriešu savstarpējām diskusijām. Es ar Blondy piekrišanu teicu ka uzrakstīšu kādu atsauksmi, bet nedomāju ka izraisīšu pieaugušu vīriešu bērnudārza sarunas 🙈😄 Tie kuri pazīst Blondy saskatīs visu pareizi manā komentāra par tikšanos ar Blondy un tik pasmaidīs 😊 visiem priecīgu, sexīgu un daudz kvalitatīviem drāzieniem ( bet kvalitatīviem, neejiet pie lētam, prastām, pārmaksātām, slimām ma..ām🙃
Un tie kuri zin, tie zin, kuri nezin Blondy mums ir viena, īpaša un ekskluzīva saudzēsim viņu 😉
Skatos sen nav neviena atsauksme par reālu tikšanos ar Blondy.
Tātad tikos rudens/ziemas pusē ar Blondy 2x. Gribu uzsvērt ka pirms tikkos rūpīgi izvērtēju desmitiem atsauksmes te xtra par mūsu draiskulēm.
Jau vasaras beigās sāku kontaktēt ar Blondy lēnām sapazināmies, sarakste, tel saruna. Tā kaut kādu pāris ned. lencu Blondy līdz tikāmies. Gribu uzreiz piebilst tiem kuri grib uz ātro iztukšot olas Blondy nebūs īstā. Ar Blondy iespējams tikai kārtīgs sagatavots sex
Tikšanās: Jelgavas pusē, ieejot pa durvīm mani sagaidīja ar smaidu ļoti sexīgā tērpā (melnu īsu kleitiņu, augstpapēdenes ) tērpusies sieviete🤩 Vissvairāk patika ka viss notika nesteidzoties, protams es negāju tukšām rokām, puķes un dzēriens kas iepriecina sievieti, bija divejāda sajūta, bet patīkama... Itkā gāju pie tiešām ļoti profesionālas mauciskas sievietes (ko biju sapratis pēc kontaktēšanās) kārtigi nodrāzties, bet tajā pašā laikā sapratu ka ar šo intelģento sievieti var parunāt par dzīvi utt. Var teikt cik vīrišķīgs, pieklājīgs un zolīds būsi to pašu saņemsi pretī, bet tas nenozīmē ka visu laiku runājāmies😄
Pēc dušas uz gultu, Blondy ļoti sexīgi un profesionāli dabūja gaisā man daiktu. Gumija virsū un izjusti maucisks (labā nozīmē) minets un tad tika pagriezts sexīgi mazais dupsis, pavilka kleitiņu uz augšu un varēju izvēlēties kurā caurumiņā drāzt😇 Sāku ar pežuku tad pamainijām pozas un nobeidzu gumijā bet jau dupsī izdrāžot.. 🤩
Tad intelektuālā pauze un viss pa otram lāgam, gribu uzsvērt ka Blondy reāli izbauda sexu, izbauda ka ir īsta mauka ( nevis lēta un prasta ) bet izbauda ka viņu drāž un izmanto un tā nav samākota tēlošana... Kā arī otrā piegājienā drazu un paprasīju vai varu beigt uz krūtīm/sejas un Blondy teica: Protams spermo man virsū...
Nu tā ar nobeidzu uz viņas, drusku sarunas, duša un atā...
Ierakstīts
Dāmas sveiciens jums 8.marta priekšvakarā ar īso dzeju:
Pišos es... pisies tu... pišās visa pasaule... 🌞
Bļeģ kā gribas pisties (pavasaris tomēr ) 😀
Sirsnīgs sveiciens jums dāmas svētkos 🥳🌞