Tas salīdzinājums ir pilnīgi ne vietā!un pilnīgi nekorekts!Tu izlasīji sludinājumu,Tev balstīja,Tu aizgāju tālāk,pie kādas ,kas gatava drazties ar visiem pēc kārtas,dzerusiem, smirdigiem, agresīviem,.Katram tie noteikumi ir savi ,
Jā, katram tie noteikumi savi - Tev savi, man savi, tāpēc atslābsti, mūsu nestrādājošā, neko nepiedāvājošā un nesūkājošā zvaigzne.
Jomajo, kur Heida klientus raus ar šādu tekstu? Vīrieti bez kaitīgiem ieradumiem - t.i., nedzer, nepīpē, pie fejām neiet, tas arī pilnīgi droši ir kaitīgs ieradums ?
Z.
Kategoriju saraksts » Sievietes meklē vīrieti seksam » Z.
Uzaicinu uz patīkamu atpūtu nobriedušu vīrieti bez kaitīgiem ieradumiem.
Tikšanās vieta - mana, tiekos tikai dienas laikā. Rīga, pats centrs.
Tikšanos norunāju īsā sarakstē, uzreiz numuru nesūtu. Mistisku
priekšapmaksu par tikšanos nepieprasu.
Esmu ar patīkamām sievišķīgām formām, cilvēcīgu attieksmi un truli
nodrāzties neinteresē. Krievu valodā nekontaktējos.
Savas draudziņu bildes vari paturēt pie sevis
Komerciāls sludinājums
Vārds: Z.
Vecums: 27
E-pasts: aut***@gmail.com Parādīt e-pastu
Pilsēta: Rīga
Ievietots: 2020.10.21 10:10:01
Kā man nupat sarakstē pavēstija Moderators, tad šeit visiem jau sen esot zināms, ka Heida ir mauka pa naudu. Reāli smieklīgi, kad mauka prasa 100 eiro un vēl uzstāda noteikumus maksātājam?Es iedomājos, kā tas būtu, kad es aizeju uz Centrāltirgus gaļas paviljonu, un cūkas šķiņķa pārdevēja man saka, ka pārdos gaļu tikai tad, ja esmu nobriedis un bez kaitīgiem ieradumiem???
Ierakstīts
Jā, katram tie noteikumi savi - Tev savi, man savi, tāpēc atslābsti, mūsu nestrādājošā, neko nepiedāvājošā un nesūkājošā zvaigzne.