Kas mums tur bija no ekstrēmā gala? Lūk, atklātā tekstā pist var bez gumijas. Par beigšanu iekšā gan nav minēts nekas, bet mūsu Visupisis droši vien pierunās.
Jautājums sekojošs, nopietns, lūgums bez prikoliem atbildet. Kāda ir varbūtība un vispār vai pastāv, ja biju pie darbones pirms 1.5. nedēļas. Neesmu pat pie viņas pieskaries, padročeju, un aizgāju. Pie darbones nepieskaros pat ar rokām, nerunājot par ko citu. Vienīgais pieskaros pie viena durvju rokturi un pēc tam nodročeju.
Ja bez prikoliem, tad nekomentēšu. Bet situācijas apraksts pats par sevi raisa jautājumus. 🙄
Dažas ar cenu šķiro kontingentu. Ja pēc sarunas normāls, tad cena ierastā. Ja sarunā/sarakstē piš prātu, tad ierubī ceņņiku tādu, lai atkratās.
Tas ar nosacījumu, ja zvana. Kā jau minēju, es nekad nezvanu un priekšroku dodu sludinājumiem ar skaidri definētiem nosacījumiem, lai nav lieki jājautā par katru niansi. Tas besī ārā..
tad atliek Tevi tikai pažēlot.... es gan , ja ne katru reizi , ieraugu kaut ko jaunu , tomēr tas ir bieži , un ja to nesniedz intereses objekts , tad izdomāju , nu ne vienmēr , bet cenšos , kaut ko traku un spalvainu..... kā teica Karlsons ,, es nepiedalos , ja nav jautrības!....,,
Jauki. Bet es laikam esmu klasisks #vissirslikti piemērs. 😂
Ierakstīts
Mhm. Nenosodu, bet visi vīrieši ir cūkas? 😁