Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts

Vagonu ielas 22 pagalmaa atradu vadiitaaja aplieciibu viirietim (1985.g.dzim.M.B.). Paraadiiju vienai meichai, atbildeeja, ka nav vinas klients. FB ar taadu vaardu un uzvaardu vismaz 10. Nedaudz peec foto atbilst 1 pazharniekam un 1 aarstam, bet iisti taa kaa nav. Ko man dariit ar to apliec., aizvest uz CSDD vai atdot komendantei Irai no V-22? iipasnieku luudzu pieteikties PM, varu nodot kaadai meichai, kam uzticaas, ja nee, naakamned.CSDD ievediishu

Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
16 minutes ago, JānisMik said:

Būsim korekti - liela daļa mūsu pašu daiļavu nestrādā ar savām bildēm. Un, manuprāt, to arī nevajag. Svarīgi (vismaz man) ir, lai prezenētie labumi ir maksimāli tuvi gaidāmajam oriģinālam. Ko dod savas bet -15 kggadi bildes? UA un RUS imports strādā ar savām ierastajām metodēm. Turklāt kā zināms liela šo meiteņu daļa nozarē ir nesen un neplāno palikt uz ilgu laiku - attiecīgi saprotams kāpēc maskējas. 

Ne viss UA imports feiko. Ja atceramies kaadas Briv.148 agenturas padsmit meicas- taam visaam bija savas istaas bildes, dazaam fotoshopeetas, bet nekad nebija, ka ierodoties jaamuuk... pat turpinot darbu kaa frilancer vinas lika un liek savas bildes, ok, tur paaris kg klaat, bet nekad 10-15 liidz neatpaziisanai. Tur jau tas netiikamaakais, ka prezenētie labumi nav maksimāli tuvi gaidāmajam oriģinālam...

Blondy buduārs
Ierakstīts
12 minutes ago, Blondy said:

Es šeit neesmu , lai radītu pupus. Rādu savus pupus citā vietā un ne tikai pupus ☺️☺️☺️

sàk besìt tà pupu, pupas, mazulìshu, vai kràniña pieprasìjumi ràdìshanai vai uzrádìshanai... bet ja nu ir lielulìshi? vai kràniñsh nestandarta? vai visi trìs vienlaikus? (hermafrodìts)...

asociàcijas divas: ar mètelìshu virinátàjiem vai "Guĺçetai, pokazhi ljichiko!"- no krievu klasikas- kf "Tuksnesha Baltà saule"

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.