Mekleeju meiteni apmeram 30 gadus jauna kura pieneema Gertruudes 44c pagalmaa, peec tam vina bija pie bernu pasaules. Taisija labu oraalo. Blonda, normala auguma, latviete. BIju pie vinas gada saakumaa. Nevaru atrast vinas nr.
Will not aizdomīgi pareizi uzrakstīts. Lai gan bez apostrofa, bet tik un tā
Ej nu sazin, vai šī nebūs (won't) pirmā reize, jeb tieši grib (want) to pirmo pieredzi "wiz wery big dik". Nu kā lai kārtīgs afroamerikāņu kuilis te neapstūlb 🤷♂️
Varbūt jādzēš šo tēmu, tad nebūs kur līst? Lai Moderators nogrābstās un izlem - dzēst Morenes svēto tēmu, kurā neviens nedrīkst līst vai jāatstāj, lai ir ko papriecēt acis par meiteni no labās ģimenes
Varbūt nolockot vienkārši un visiem labi?
Nē, lai paliek. Ar Morenu kā pa kalniem. Ļoti interesanti ar ko beigsies šīs ilggadējais sereāls.... Pārāk prozaiski, ja ar banālo banu 🤷♂️
lasuju, ka viņam arī nepatīk , ka aiztiek dupsiti 🤣🤣 es vnk šokā, kārtējo reizi cilvēks ir bijis pie kaut kā briesmīga
Pievērs uzmanību: atskaite ir par tikšanos pirms mēneša, kas gandrīz sakrīt ar datumu, kad izveidoja to topiku un biedri saka šausmināties par dāmas izskatu. Uzmaniba tika piesaistīta un lieta darīta! 😉
A, vot, tieši kas ir tas, kas piesaista - labs jautājums... Bet, domāju, ka labāk lieku reizi likteni neizaicināt.
Ja pareizi atceros pašā sākumā kad tikko piereģistrējies izskatīji variantu pārdoties pa 100 vai 150 un kaut kas par dupsi arī figurēja
Vai tik jebļas biroja augstākjai padomei nebūtu jāizsaka publiskais rājiens Gatora biedram par neapmierinošo pirmās anālās pieredzes sagādāšanu Morenai?
Nu hz, kā ar to sajūšanu, īpaši, ja lieto pavairāk smēres... Es gan ar sarūsējošo celtniecības nazi piedāvātu rīkoties, nevis ar piparu gāzi. Tik pašam strjomna būtu ja meitenei pie gultas nazi pamanītu 🤭
Viņam reiz krāns nokaltīs. Cerams viņš papildopcijas neizmanto. Bez preža un iekšā beigšanu. Būs kā ar zelta rīkles klientiem. Welcome to gonoreja party.
Ir dzirdēts par kretīniem, kas doggyja dāmai nemanot novelk prezi un beiz iekšā... 🤦♂️ Nevar zināt, vai tas varonis vienpersonīgi nesecina, ka ir kops un pats sev atļaujās "visu bez" un "beigt iekšā" 🤷♂️
Es vairāk par divkosību runāju. Apspriest meitenes visos sīkumos ir ok. Kā kura sūkā, cik cieša vagīna, kā elso, cik stipri jāstumj, lai sāk elsot. Kādā pozā smird, kādā nesmird. Kāpēc neviens neraksta līdz galam- kā viņu pakałā dolbīja😂😂
Nosodīt nav labi. Kamēr nevienam nedari pāri un viss ir abpusēji. Viss ir ok. Dolbīties dibenā ir normāli. Vēsturiski, cik cilvēce ir pastāvējusi, tik ir dolbījušies pakaļā. Senā roma vispār bija kaut kas unikāls😂😂
es vairāk uz divkosību akcentu lieku.
Par to arī runa, ka cilvēki baidās no tā, ka par viņiem smiesies. Un, diemžēl, šeit forumā tie neatrod īstu atbalstu/izpratni.
2) man viens no labākajiem draugiem ir gejs. Brīnišķīgs cilvēks. Zinu transu- arī normālas attiecības.
3)pret gejiem utt- vispàr nekas nav. Ari pret tiem, ko ar straponu dibenā jāj. Ja patīk- karogu rokās un uz priekšu😂
No kurienes pieņēmums, ka es nosodu, nicinu vai kas tāds. Es vienkārši saucu lietas îstajos vārdos. Tas arī viss. Tas ir mans viedoklis. Ja viņiem patīk! Droši. Man neko pakaļā nebāzīs neviens. Es tikai ieminējos- ja raksta atsauksmes- tad lîdz galam.
tā arī nesapratu par ko peace.
Tas teksts par nopiršanos bez skaņas pavedināja uz domu, ka Tev patiktu publiski pazobities par "citādiem". Piedod, pārpratu.
Bet es rakstīju par šeienes publiku kopumā un iemesliem, kāpēc šeit par alternatīvām lietām ir mazs atsauksmju un bez detaļām. 🤷♂️
Turpinot par sabiedrību, kas nosoda citu seksuālo orientāciju , seksuālām vēlmēm, kas viņiem nav pieņemams , spilgti var to ievērot LV sabiedrībā, citas Eiropas valstis to visu uztver normāli . Kā iepriekš rakstiju , ka jebkura seksuāla fantāzija ir burvīga , ja nekaitē veselībai un dzīvībai . Ja cilvēki būtu daudz atvērtāki un ļautos, uz ielas būtu daudz snaidīgaki cilvēki, nesēdētu majas fantazejot un dročijot , un sabiedrībā tēlotu, ka viņi ir pareizie, ko uzskata sabiedriba. Runājot par mani, arī saprotu, ka mani nosoda, ar ko es nodarbojos . Ko sabiedriba parasti dara ar tādam kā es, aiztiek tuvākos , tikai tāpēc es sargāju sevi no tādiem cilvekiem. Ja es nebūtu meita un māte, es izietu ārā un parādītu ar abām rokām “ FUCK’”. Piedodiet tie, kuri mani nosoda, bet es neatnācu šajā pasaule, lai es viņiem izpatiktu . Tā ir mana dzive un tā ir mana izvele, kā to dzīvot. Un, ja viņiem nepatīk, tā jau ir viņu problema nevis mana. Man parik vīrieši, sekss un ar ko es nodarbojos , es to neslēpju .Tāpēc es nenosodu nevienu , un es vienner busu par seksuālam fantāzijām ! Kam pieder pasaule , ja ne trakajiem !😊🤣
LV sabiedrības attieksmi kopumā mēs tik ātri mainīt nevaram. Diemžēl... Bet šeit forumā, domāju, ka ir daudz tādu, kas Tevi saprot un atbalsta "sekss bez robežām" reliģiju 😉✌
Man šķiet, ka ir dīvaini, ka pat šeit joprojām pastāv aizspriedumi pret to, kas iet ārpus mazliet paplašinātiem rāmjiem, un venkārši nesaprot ka dažiem tās rāmju ribežas mēdz sniegties pāri vudusmēra cilvēka horizontiem.
Ierakstīts
Izklausās pēc Sofijas?