Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
"Pazaudētās" daiļavas
Ierakstīts
2 hours ago, labais366 said:

Hei hei.

Mekleeju meiteni apmeram 30 gadus jauna kura pieneema Gertruudes 44c pagalmaa, peec tam vina bija pie bernu pasaules. Taisija labu oraalo. Blonda, normala auguma, latviete. BIju pie vinas gada saakumaa. Nevaru atrast vinas nr. :)

Izklausās pēc Sofijas?

Arī uz otru pusi ur jautājums, ja abi izlemj būt kopā, vai sieviete spēs uzticēties vīrietim ? Un nepaliks pārlieku greizsirdīga vai aizdomīga (ņemot vērā kā abi ir iepazinušies)? Ja reiz vīrietis ir gājis pie prostitūtām, ar laiku tas var slepeni atsākties, kad atkal gribes ko savādāku, vai to "mēdīšanas" sajūtu, par ko šeit ir rakstījuši... 🤷‍♂️

Var jau būt, ka varētu būt izņēmumi, būt diez cik ilgtspējīgas tādas attiecības man neizskatās. Un ar laiku abām pusēm tarakāni sāks lēnām izēst smadzenes...

eskort meitenes
Ierakstīts
45 minutes ago, Lana Deina said:

С хуя ли?Es tanī laikā dzemdēju bērnus, apkalpojusi vīru un strādāju uzņiemumā. 

Man dzīve nesastāvēja tikai no mauku huiņām.

Erotikas foto nekādā mērā nepielīdzinu mauku lietām, jo, manupāt, tā tomer ir māksla... Bet ok, tad tomēr tas man ir galvā 🤪

21 minutes ago, sidlav55 said:

pat ja ari viņa tur bija nofotografēta , tā jau nu atzīsies..... pietiek , ka jau ka te nesen video uzpeldēja....paspēju nokopēt pirms izdzēsa!

Malacis! Vari uzsist kulakā šovakar pie monitora 💦

eskort meitenes
Ierakstīts

Ja jau beztēmā un par Žirafi... Sen gribeju pajautāt...

@Lana Deina, vai tavi foto kadreiz nebija publicēti tajā žurnālā (es domāju mākslinieciskie foto kā "numura meitenei", var būt pat uz vāka, nevis sludinājumu sadaļā)? Kaut kā nepamet sajūta, ka kaut kas tāds ir redzēts...

eskort meitenes
Ierakstīts

Vairāk kā 20 gadi pagājuši...

Tajos laikos sludinājumi internetā nebija tik popilāri. Daļa no lapām kopš tiem laikiem ir stipri pārveidotas, neeksistē vai nomigrētas uz citām platformam...

Domāju, ka, ja bilžu arhīvs arī ir saglabājies, tad, visticamāk pieejams tikai lappušu īpašniekiem (lasi, nav publiski). Viens no vecākajiem, kas joprojām ir dzīvs ir intimmeitene.lv. Var mēģitāt kontaktēties ar lapas administrāciju...

Kaut kāds arhivs ir šajā forumā...

Nezinu, kādiem merķiem Tev vajag tās bildes (vai pārbaidīsi sievu?), bet kolēģi pareizi piezimēja, ka tajos laikos ļoti populari bija likt sludinājumus Žirafē (žurnālā). Nacionālajā bibliotekā ir pieejams viss arhīvs: https://kopkatalogs.lv/F/XQVMM1VXIVM5K636LA4QRDTN1NIARNN5YG8BV77EI945T9VRYA-18734?func=item-global&doc_library=LNC04&doc_number=000176168&year=&volume=&sub_library=NBAPS

P.S. mans personīgais viedoklis, ka pa šiem gadiem meitenēm jābūt tiesībām tikt aizmirstām (un piedotām)... ✌️

Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts

1. Sāc "apmeklet" sporta zāli/baseinu...

2. Mēģini "pieteikties" kursos (valodas, prof, vienalga kādos), tik mazliet problemas ar klatieni, bet atrast var.

3. Pa cik darbs pārsvarā no mājām, darba devējs "izdomāja" socializēšanas pasākumus rīkot reizi mēnesī.

4. Esi noguris un nomāks no attālināta darba un šad tad brīvdienās "vēlies" doties garākos pārgājienos brīvā dabā, pabūt ar sevi. Viens pats...

5. (Kad būs sniegs) Kolēgi pasauca paslēpot uz kalna.

6. Ir interesants darba piedāvājums. Vakarā uzaicināja uz interviju. Īpaši neraujos pie viņiem strādāt, bet jāaiziet - ja nu ko interesantu piedāvā...

Morenas putnu būris
Ierakstīts
46 minutes ago, Inspektors Caps said:

Varbūt jādzēš šo tēmu, tad nebūs kur līst? Lai Moderators nogrābstās :D un izlem - dzēst Morenes svēto tēmu, kurā neviens nedrīkst līst vai jāatstāj, lai ir ko papriecēt acis par meiteni no labās ģimenes :D 

Varbūt nolockot vienkārši un visiem labi?

Nē, lai paliek. Ar Morenu kā pa kalniem. Ļoti interesanti ar ko beigsies šīs ilggadējais sereāls.... Pārāk prozaiski, ja ar banālo banu 🤷‍♂️

Blondy buduārs
Ierakstīts
Just now, Blondy said:

Vins man netiek klāt , jo nav sludinajuma 😊 

lasuju, ka viņam arī nepatīk , ka aiztiek dupsiti 🤣🤣 es vnk šokā, kārtējo reizi cilvēks ir bijis pie kaut kā  briesmīga 

Pievērs uzmanību: atskaite ir par tikšanos pirms mēneša, kas gandrīz sakrīt ar datumu, kad izveidoja to topiku un biedri saka šausmināties par dāmas izskatu. Uzmaniba tika piesaistīta un lieta darīta! 😉

A, vot, tieši kas ir tas, kas piesaista - labs jautājums... Bet, domāju, ka labāk lieku reizi likteni neizaicināt.

Blondy buduārs
Ierakstīts
5 minutes ago, Blondy said:

Labāk lasiet jaunu PG atskaiti - vins ir dabujis pa olām un pa pakaļu 🤣🤣🤣 vnk šokā, jo tālāk, jo trakak . Arprac !

Nu, meistars Tev personīgo atbildi ir veltījis (lasi: viņa uzmanība Tavai personai tika piesaistīta). 

Morenas putnu būris
Ierakstīts
4 minutes ago, Moderator said:

Ja pareizi atceros pašā sākumā kad tikko piereģistrējies izskatīji variantu pārdoties pa 100 vai 150 un kaut kas par dupsi arī figurēja

Vai tik jebļas biroja augstākjai padomei nebūtu jāizsaka publiskais rājiens Gatora biedram par neapmierinošo pirmās anālās pieredzes sagādāšanu Morenai?

Blondy buduārs
Ierakstīts
5 minutes ago, zorotito said:

Viņam reiz krāns nokaltīs. Cerams viņš papildopcijas neizmanto. Bez preža un iekšā beigšanu. Būs kā ar zelta rīkles klientiem. Welcome to gonoreja party.

Ir dzirdēts par kretīniem, kas doggyja dāmai nemanot novelk prezi un beiz iekšā... 🤦‍♂️ Nevar zināt, vai tas varonis vienpersonīgi nesecina, ka ir kops un pats sev atļaujās "visu bez" un "beigt iekšā" 🤷‍♂️

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.