Atvaino, Tu neesi normāla. Varu saprast, ja neadekvāta stāvokli, bet… izdaru secinājumus. No malas izskatās , ka tas ir trollis zem sievietes nika, bet, ja Tu esi sieviete, bez komentāriem
Tie mēnes aptumsumi reāli ietekmē.Vakar pēc ilga laika piedzēros tik baisi.Šodien domāju ka acis izvemšu. Tādos momentos par kodēšanos pat sāku domāt 😂. Laikam kādam svētki turpinās.
Tā nav urķēšanās,bet gan duskusija,sava viedokļa izteikšana.Tad jau arī "mauku" aprunāšana,kurai labāks caurums,kura sūdīgāk sūc,kurai pupi labāki jeb dibens stingrāks ir sava veida urķēšanās otrā dzīvē.Un kā jau iepriekš teicu,es nenosodu sānsoļus!
Tu ej pretrunās 😀”es nenosodu sānsoļus” , bet aizrādīt precētiem , ka viņi iet pa malām , tāpat būs galvassāpes 😀
39 minutes ago, klukste said:
izteikšana.Tad jau arī "mauku" aprunāšana,kurai labāks caurums,kura sūdīgāk sūc,kurai pupi labāki jeb dibens stingrāks
Nesastāv,bet saki,ko gribi,bet sekss, tomēr,ir viena no galvenajām prioritātēm laulības dzīvē.Ja jau tas sekss nebūtu tik svarīgs,tad jau nemeklētu "to" ārpus ģimenes dzīves.Dzīvot cepuri kuldami un neskatītos,kur var dabūt pa naudu vai bez..
1 hour ago, BlondyVīriņš said:
Es nesaprotu, kāpēc vispār iedziļināties un līst iekšā otra dzīve, kapec un kā. Kā iepriekš teicu, cik cilvēki, tik iemesli. Tā urķēšanās otrā dzīve reāli kaitina . Labāk skatīties uz savu dzīvi, vai ne? ☺️
Mūsu vīrieši bieži vien sievietes neuzskata par cilvēkiem. Sieva viņiem kā apkalpojošais personāls, gribās olas iztukšot- pie maukas.Precēti dāņi ļoti reti kad iet pie prostitūtām,jo viņi veido attiecības ar sievieti kā komandu,kur abi skatās vienā virzienā, pie mums liela daļa precās tīri ķeksītim, tāda sajūta,un dzīvo it kā kopā,bet kā sveši.
Es nezinu par dāņiem , tāpēc nevaru spriest par viņiem.
Bet attiecības veido DIVI cilvēki . Viena pagale nedeg .
Kāda starpība precēts vai ne? Cik vīrieši, tik iemesli . Citam vajag dažādību , citiem piepildīt seksuālas fantāzijas , kuras nevar īstenot mājas, utt.
Blondy buduārā klusums. Papētot nedaudz gribu.lv uzdūros kam interesantam! Un tas interesantais ir tas, ka Blondy tur ir izveidojusi profilu un pat ar bildēm! Nezinu cik nu tur patiesības tajā visā, bet ļoti interesanti, jo cik zinu Blondy reklāma nav vajadzīga
Lai nebūtu vairāk jautājumi par gribu.lv profilu , tas ir mans profils. Jau vairāk par 3,5 g neesmu likusi sludinajumus . Pēdējā laikā bijusi varāki gadījumi, ka pazīstamie nevar atkārtoti dabūt manus kontaktus ( telefona maina, numura, utt) . Ne visi ir šeit, forumā.
Nolēmu, ka vajag kaut kur parādīties☺️ Sludinājumus netaisos likt, jo man tam nav laika un vēlēšanas . Alternatīva - gribu.lv profils .
Pārliecināta, ka sludinājuma ielicējs ir krāpnieks. Cilvēks izmanto zināmus faktus par kādu nelieti un sasaista tos savtigos nolūkos . Neviens tādos portālos neprasīs palīdzību ārstēšanai un nemetīs konta numurus .
Tā ir klasika😀 mūžīgā sieviešu problēma - žēl, ka dibens tik ātri nenokrīt kā krūtis 😀Runajot par Gloriju , man liekas tagad izskatās daudz sakoptāka nekā pirms vēlēšanas ākstijās Tik toka ar pinkām uz galvas un bez make up . Un jauna matu krāsa man šķiet labi izskatās . Bet tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis.
Gan jau gadi dara savu. Un notievēšana arī var pamainīt formas ne tikai tur kur gribēts. Kā tur vatainajām tas teiciens "Боже, сделай так чтобы все калории уходили в сиськи!"
Izskatās , ka šeit ir uzsvars uz “ vatainajām “. Ja Glorijai būtu cita politiska nostāja , diez vai apdirstu viņas krūtis , notievēšanu un gadus 😊
p.s es nejaucos politika un neatbalstu karu, ne putinismu, iet runa tīri par cilvēka izskata apdiršanu.
nē, kā vienmēr ziņkarība. Biju iedomājusies, ka Glorija ir top pristitūte(pēc atsauksmes) bet laba mele re kā, noderēja arī politikā. Bet prostitūcija un politika jau ir gandrīz viens un tas pats.
Skaistums ir relatīvs jēdziens - citiem patik meita, citam mate, citam kleita .Cik cilvēku, tik gaumes . Prostitūti ne tikai vērtē dēļ izskata, bet arī kā viņa sniedz pakalpojumu . Ka saprotu no atsauksmēm , Glorijai tas padevās diezgan labi 😊
Paldies par sveicieniem, vislabākie vēlējumi Blondy! Saprotams - ikvienam ir tiesības izklaidēties tā, kā viņa/viņš uzskata par vajadzīgu. Bet tomēr - pirksti niez pajautāt, iespējams, ne tik īsi atbildamu jautājumu - kas gan šķiet interesants šāda veida “tehniskajos uzlabojumos” (ja pareizi saprotu, te minētas mehāniskas palīgierīces, ne ķirurģiskas pārvērtības)?
Nekad neesmu slēpusi, ka man ļoti patik Ladyboy😇Tie, kas mani pazīst , zin, ka mīlu humoru un patik pasmieties par sevi. Un , kad ne vel , ja ne 1. Aprīli 😊 Diemzel vai par laimi šajā dzīvē nebūšu Ladyboy topā 😊Liels paldies autoram , kurš manai foto “ piešuva “ tik lielisku locekli un pārējiem Aprill, Aprill- vairāk smaidiet 💋
Bet tagad, bez sarkasma un bez jokiem un bez locekļa🤭 - lai jums Priecīgas Lieldienas no Blondy 🐰🐣
Ps. Lai @Blondygatavojas foto sesijai , sen forumam nav kādā bilde tikusi
Pavasarīgs sveiciens visiem bijušiem , esošiem un topošiem jākļiem ! Daba mostās, mainās un arī es 😊 Beidzot esmu piepildījusi sapni , kā ir - dzīvot ar divām galvām 😇 Lai jums visiem jaukas , saulainas brīvdienas 🥰
Ierakstīts
Ne tikai dēļ bildes, ko ieliki, bet , kā Tu uzvedies forumā . Katrs izklaidējas , kā var un kā grib…