Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
5 minutes ago, Sieva said:

Nu jā. Nesanāca konstruktīvi diemžēl. Pārāk sensitīva tēma par sievām sanāca. Nu novēlu lai tevi vismaz nepieķer. Baigi nepatīkami visiem. Bet pieķer agri vai vēlu😆😆

Nu jums te sava paradīze. Netraucēšu. Apmēram skaidrs viss lielos vilcienos. Labu sexu ne tikai ar fejām. Atnesiet uz mājām arī kaut ko no tās burvības( tikai ne STS) un netiekat pieķerti. Un fejām lai daudz labu klientu un nodrošinātas vecumdienas😁

Ierakstīts
34 minutes ago, Sieva said:

Jā. Jūs protams brīnišķīgi esat. Tikai ar sievām nav paveicies nabadziņiem . Viņas tādas atsildītas frigīdas kotletes izstaipītos tkreklos😆😆. Bet fejas jā. Saprotošas koptas smaržīgas. Vienīgi jautājums kāpēc jūs ar viņām nedzīvojat ar tik brīnišķīgām? Viņas pārsvarā ir vienas. Ak jā naudiņa būs jāmaksā😁

Starp citu sieviete sliktā apģērbā ir noteikti pasūdīga vīra rādītājs. 

Nu jā. Nesanāca konstruktīvi diemžēl. Pārāk sensitīva tēma par sievām sanāca. Nu novēlu lai tevi vismaz nepieķer. Baigi nepatīkami visiem. Bet pieķer agri vai vēlu😆😆

Ierakstīts
14 minutes ago, JānisMik said:

Piedod - būšu kaut ko palaidis garām. Uz kuru jautājumu atbildēja tie nekam nederīgie padomi? Gāz - ar to, ka rūdītu jākļu forumā dod kaut kādus bērnišķīgus padomus un klāsti dzīvesziņu ar slēptām norādēm uz mūsu nespēju sakārtot dzimumdzīvi tikumīgā veidā ;), jo vairākumā esam neglīti, kopumā nemākulīgi un gandrīz nekam nederīgi. Mans piedāvājums bija izslēgt visus šos morēnismus un tad varētu diskutēt konstruktīvi. 

Iepriekš šeit bija jauka tēma sirsnīgām un samērā atklātām sarunām par dzīvi.

Un lai vai cik nekam nederīgi un amorāli esam - mēs tomēr neesam nekādā veidā vainīgi pie tavām nedienām.

Jā. Jūs protams brīnišķīgi esat. Tikai ar sievām nav paveicies nabadziņiem . Viņas tādas atsildītas frigīdas kotletes izstaipītos tkreklos😆😆. Bet fejas jā. Saprotošas koptas smaržīgas. Vienīgi jautājums kāpēc jūs ar viņām nedzīvojat ar tik brīnišķīgām? Viņas pārsvarā ir vienas. Ak jā naudiņa būs jāmaksā😁

Starp citu sieviete sliktā apģērbā ir noteikti pasūdīga vīra rādītājs. 

Ierakstīts
17 minutes ago, Blondy said:

Bet es redzu Tevī  pretrunas , tagad Tu raksti , ka tas ir jūsu abu vaina, bet pirms tam Tu ar lielu ironiju izteicies par viriešiem. 

Ne jau par visiem Neuztver personīgi. 😁

9 minutes ago, JānisMik said:

Prasīt vienai sievietei padomu, kā apmierināt citu turklāt - pilnīgi nepazīstamu, sievieti? Nopietni?!?!

Neņem ļaunā, bet mēs šeit pamatā tomēr neesam pionieri, bez tam šāda rakstura problēmas gan pareizāk, gan ievērojami lētāk ir risināt ar kādu konkrētās jomas profesionāli. Šķiet tos sauca par seksologiem.

Tas viss būtu saprotams, tomēr lūgums neuzskatīt šeit klātesošos par brīnišķīgu iespēju neatejot no datora izgāzt visas savas dzīves vilšanās . Ja pamatjautājums bija - kāpēc vīrieši izmanto pērkamas meitenes - tad būs tik atbilžu, cik ir vīriešu. Senākā profesija tomēr.

Es neko nekur negāžu. Man pajautāja. Es atbildēju. Tieši tik vienkārši😉

Ierakstīts
8 minutes ago, Sieva said:

Nu un saņēmu pieklājīgu kompensāciju. Droši varu apgalvot , ka esmu dārgākā mauka kas viņam bijusi😆😁

Neviens neapgalvo, ka tā ir tikai vīrieša vaina. Tā ir abpusēja paviršība un galīga neprašana sarunāties. Un tas veļas kā sniega bumba

Nu sievietei arī protams jācenšas izpildīties kā vīrietim patīk, bet arī vecim jāprot kaut kas vairāk par zvaigznītē gulēšanu un gaidīšanu, kad  viņu apstrādās😁😆

Ierakstīts
3 minutes ago, Sieva said:

Nu ir protams arī tas. Protams, ka tā ir ļoti nepatīkama pieredze. Un runa nav tikai par sexu, bet arī par kopīgas naudas izp... šanu galīgi debīlā veidā. Un jā tajā brīdī tu gribi šķirties, bet saproti,  ka to darīt  prostitūtu dēļ ir galīgi tizli un stulbi . Nākas vien sākt noskaidrot attiecības un veikt izvēli. Gan vienam gan otram. To visu vēl paspilgtināja tas, ka es biju pēc pasmagas operācijas pēc traumas. Nu izdevās mums to visu kaut kā sakārtot.  Bet nosēdums paliks laikam 🙁

Nu un saņēmu pieklājīgu kompensāciju. Droši varu apgalvot , ka esmu dārgākā mauka kas viņam bijusi😆😁

Just now, Black Cat said:

Precīzi!

Ja nopietni un bez laipnībām. Šāda attieksme kā sievas komentāros un padomos bieži vien arī kļūst par ierosinātāju tam, ka parādās mīļākās vai fejas; ja tiešām konkrētais vīrietis tik ļoti nepatīk, ka viņam jālien no ādas ārā lai sievieti iekvēlinātu un iekairinātu, tad tad ticamāk tā ir nevis vīrieša vaina, bet attiecību kļūda; tālākais jau ir cits stāsts; vai šīs attiecības beidzas vai turpina tālāk eksistēt ar eskorta meiteņu un mīļāko dalību.

Neviens neapgalvo, ka tā ir tikai vīrieša vaina. Tā ir abpusēja paviršība un galīga neprašana sarunāties. Un tas veļas kā sniega bumba

Ierakstīts
2 minutes ago, Blondy said:

Nekas personisks , bet Tu izklausies pēc aizvainotas sievas, jo jūtams Tavs sarkasms pret viriešiem , kuri piestaigā pie fejām

Nu ir protams arī tas. Protams, ka tā ir ļoti nepatīkama pieredze. Un runa nav tikai par sexu, bet arī par kopīgas naudas izp... šanu galīgi debīlā veidā. Un jā tajā brīdī tu gribi šķirties, bet saproti,  ka to darīt  prostitūtu dēļ ir galīgi tizli un stulbi . Nākas vien sākt noskaidrot attiecības un veikt izvēli. Gan vienam gan otram. To visu vēl paspilgtināja tas, ka es biju pēc pasmagas operācijas pēc traumas. Nu izdevās mums to visu kaut kā sakārtot.  Bet nosēdums paliks laikam 🙁

Ierakstīts
4 minutes ago, Girts77 said:

Tad jau pie reizes varēji ar viņam parunāt par klientiem🤣 Aizmuki no viesnīcas, bet ienāci xtrā🤣

Tas bija ļoti sen. Un ar klientiem es pati runāju. Bet interesēties, kas kuram galvā neietilpa darba aprakstā un vajadzības arī nebij., 😉

7 minutes ago, JānisMik said:

Galīgi, iespējams, nav. Jo visiem jau mums ir kaut kāda dzimumdzīve. Bet spriežot tikai pēc iepriekš rakstītā - stabilais priekšstats veidojies no pasaku grāmatām. 

Kaut vai šāds padoms vien ir zelta vērts:

Nu ja ar sievu par sexu ir barjera runāt, bet ar feju jūties brīvi tad pamēģini. Noderēs noteikti

7 minutes ago, Sieva said:

Tas bija ļoti sen. Un ar klientiem es pati runāju. Bet interesēties, kas kuram galvā neietilpa darba aprakstā un vajadzības arī nebij., 😉

Nu ja ar sievu par sexu ir barjera runāt, bet ar feju jūties brīvi tad pamēģini. Noderēs noteikti

Un sievai nebūs ar šujmašīnu jāguļ😆😆

Ierakstīts
11 minutes ago, Sieva said:

Daudz lasām. Viņām arī ir vietas kur izpausties. Krievu valodā gan😉

Sakopjas droši vien pirms "randiņa" Vai varbūt bez biksēm labāk izskatās😜😁

Nu un naudiņa zobos😁

5 minutes ago, JānisMik said:

Negribēju gan uzreiz apbēdināt, tomēr mazāk vajag lasīt fufeli un filosofēt par pilnīgi svešām tēmām. Lūk foruma kolēģe samērā precīzi raksturoja faktisko situāciju (vēlams iepazīties ar visu tekstu):

Nu galīgi sveša šī tēma man nav. Kaut kad millenium laikā gadījās pastrādāt viesnīcā par vadītāju, ku bij arī erotiskais šovs un masāžas. Nu nauda tur labi grozījās. Aizgāju, jo baigi deģenerējoša vide. Nu un kolēģi paši saprotiet😆😁

Ierakstīts
13 minutes ago, JānisMik said:

No kurienes, atļaušos jautāt, tik plaša informācija par labsajūtas pakalpojumu pircējiem? Daudz lasām vai filmas palīdz?

Daudz lasām. Viņām arī ir vietas kur izpausties. Krievu valodā gan😉

5 minutes ago, Lada Deina said:

Pa sexu maksā tikai neglītie - ir no tā pašā mītu klāsta, ka visas prostitūtas ir narkomānes,kuras tikai dozņakam pelna,vai tieši otrādi - ekstrēmi tūnētas vip eskorta klases sievietes,kuras uz Dubaju ar privāto lidmašīnu pasūta. Galējības ,kuras mēdz būt,bet nav vidējā statistika. Pusgadu atsākot strādāt LV,nu vot godīgi nevaru atcerēties nevienu patiesi neglītu vīrieti (nu varbūt viens bija, kuru atzīmēju un vairs nepieņemu,jo tur ekstrēmi liels svars komplektā ar bravūrīgi-nahalīgu uzvedību, un dēļ saviem gabarītiem gandrīz dušu salauza). Un procenti 75 no tiem kas nāk,gan patstāvīgie,gan nē -pārsvarā simpātiski vīrieši,kuriem,nu noteikti nevar būt problēmas dabūt sexu ar vidēji statistisko LV sievieti pa velti.

Pārējie 25% vienkārši ,vidējā izskata vīrieši, kā te daži pa maukām atsauksmēs raksta- na ļubitelja,pareizāk ļubiteljnic.

Ar patstāvīgajiem arī nav tik vienkārši.Daži atnāk vienu,otru reizi normāli,trešajā sāk laiku vilkt,vai kaut kādus dopus prasīt,jo redziet kā patstāvīgs- tad arī tiek nobloķēti.

Jaunos,dažreiz stresiņš sagaidīt,bet vieglāk strādāt.

Sakopjas droši vien pirms "randiņa" Vai varbūt bez biksēm labāk izskatās😜😁

Ierakstīts
6 hours ago, Black Cat said:

Sēžu un domāju - kas vēl tāds notiek manā galvā, kas liek izvēlēties eskortu un ko es no tā sagaidu (jā, tieši eskortu, nevis mīļāko, jau iepriekš apspriesto nevajadzīgo emociju dēļ).

Diemžēl, bet atšķirībā no mājām, varu būt atklāts un nesaņemu nosodošu vai negatīvu attieksmi, līdz ar to nebūs jādzīvo ar sapratni, ka otrs cilvēks tevi uztver kā perversu tipiņu. Pēdējā laulībā diemžēl tabu ir ļoti daudz, kas ir novedis pie tukšas kotlešu bļodiņas... Katram kaut kas nav pieņemams, bet ja katru reizi doties tikai pa noteiktu maršrutu...

Skaists erotisks piedzīvojums. Arī itkā stulbi, bet ja esi pieradis pie sievas T-kreklā, erotiskā veļa vai kāds kostīmiņš šķiet kaut kā dīvaini un neiederīgi. Ja no paša sākta gala būtu šīs klozītes, iespējams uztvertu citādi.

Diplomātija. Es lieliski saprotu, ka neesmu seksa guru un mācību process ilgst visu mūžu, bet nevajag man to katru reizi atgādināt - tas nosit apetīti. Laba eskorta meitene māk "iemācīt" jauno, neko īpašu neizdarot un nepasakot. Viņa labi saprot, ka esot tieša kā cirvis var pazaudēt labu, maksātspējīgu klientu.😁

Tās lietas un sarunas kas notiek pie eskorta meitenes, paliek pie eskorta meitenes. Kā jau iepriekš minēju, eskorta meitenēm kompromāta par klientiem ir tikpat cik Mollijai Blūmai un glabā viņas šos noslēpumus ļoti labi - vismaz labas eskorta meitenes. 😊

Visiem foršu dienu, jādodas peļņā! 

Nu nopērc tai sieviņai to veļiņu um mājas tērpiņu. Kas zin , varbūt iepatiksies. Nu un ar fejām tiekoties paprasi, ko iesākt ar sievietes ķermeni. Domāju ka šo to uzzināsi. Tad arī tabu varbūt sāks minimizēties😉

Ierakstīts
12 minutes ago, Blondy said:

Es arī nerunāju par izskatu. Es atkal redzu forumu tā - te ir ļoti dažāda vecuma kategorijas vīrieši , kas visus vieno interese par  prostitūtēm. Te ļoti daudzi vīrieši “ sēž” forumā kā vērotāji , nepiedalās diskusijās, ja nepiedalās, tad ļoti minimāli , bet meklē vajadzīgo informāciju par meitenēm. Citi aktīvi iesaistās diskusijas un raksta atsauksmes. Es gan negribētu teikt,  ka vairākums ir pašvaki, te ir ļoti dažādi vīrieši . Te ir tāds kā klubiņš , kur vīrieši apspriež ne tikai prostutūtes un meklē atsauksmes , bet runā arī par attiecības , dalās ar pieredzi un labi pavada laiku. Aptuveni kā Māmiņu klubiņš , tikai šeit tēma ir daudz savādāka 🤣

Kad es pati šeit pieregstrejos , man , pat kā eskorta meitenei bija jocigi lasit atsauksmes , kāda veidā tas tiek apspriestas. Tagad jau pie  tā esmu pieradusi . Ir tādi, kas runā par meitenēm kā par gaļļas gabaliem, citi saudzīgāk , citi ar cieņu. 

Liels vairums un vairākums ir 2 dažādi jēdzieni. Nu un protams tie švakākie varbūt neapmeklē fejas bet priecīgi , ka sieva pie sāniem. Es dažus tādus pārīšus zinu. Nu skaties uz viņiem un saproti... Krāpšana izslēgta. 😆😆😆

Ierakstīts
10 minutes ago, Blondy said:

Pec Tavas teorijas sanāk, ka šeit vairākums ir neglītie vīrieši, jo viņi izmanto eskorta meiteņu pakalpojumus🤣

Daudzas sievas svēti ir pārliecinātas, ka mīļotais vīrs viņu nekrāpj tikai dēļ tā, ka viņi piestaigā pie eskorta meitenēm . Parasti sievas uzķer vīru, ka viņam ir mīļakā un daudz retāk , ka uzzin, ka vīriņš bijis pie kādas fejas.

Nu visi protams nē. Un ne vienmēr tas izskats ir noteicošais, lai vīrietis liktos pievilcīgs. Mēdz būt eksemplāri kuri pat ļoti simpātijas raisa, jo ir harizmātiski , asprātīgi . Bet liels vairums diemžēl izskatās pašvaki un ir diezgan aprobežoti vismaz manā vecuma kategorijā. 

2 minutes ago, Sieva said:

Nu visi protams nē. Un ne vienmēr tas izskats ir noteicošais, lai vīrietis liktos pievilcīgs. Mēdz būt eksemplāri kuri pat ļoti simpātijas raisa, jo ir harizmātiski , asprātīgi . Bet liels vairums diemžēl izskatās pašvaki un ir diezgan aprobežoti vismaz manā vecuma kategorijā. 

Tāpēc jau es domāju fejas dod priekšroku pastāvīgajiem. Nav nepatīkamu pārsteigumu, kāda nekāda sapazīšanās tomēr notikusi. Ar viņiem vieglāk pildīt savus tiešos darba pienākumus😉

Ierakstīts
7 hours ago, Inspektors Caps said:

Es teiktu, ja kotletes ir mikroviļņu krāsnī sildītas 🤣

Kautkā mani nepamet sajūta, ka ar ēšanu šo procesu nav īsti korekti salīdzināt

Drīzāk ar kādu citu tik pat dabisku fizioloģisku procesu-tualetes apmeklējumu😁 Nekādā ziņā negribu aizvainot sievietes, kas nav spējušas kaut kā savādāk nodrošināt savu dzīvi un tā ir viņu izvēle protams

Ierakstīts
42 minutes ago, KKrastins said:

Lūk, tas jau ir interesanti - pēc Blondy teorijas šajā gadījumā vecim nevajadzētu meklēt seksu ārpusē, ja mājas seksīga sieva... vai arī sekss nav vienīgais, kas tiek meklēts pie fejām..?

Un ko tad tur vēl var atrast? Ja nu vienīgi  pieskārienus , kuri tik ļoti pietrūkst un tēlošanu ka saprot un dzird

Ierakstīts
33 minutes ago, Inspektors Caps said:

Ai nē, kniebšanās par naudu filozofija ir cita. Vīrieis maksā par to, lai nejūtas parādā zvanīt, rakstīt u.t.t. :D 

Arī tas, lai nebūtu pa n randiņiem jāstaigā un jākoļī, bet lai uzreiz tiek pie pišas.. Par to, ka tādu izgājienu vieglāk noslēpt no sievas.

Kāpēc gribas palikt ar sievu tomēr ja viss ir tik slikti. Kam tās sievas vispār vajadzīgas? 

Ierakstīts
5 minutes ago, KKrastins said:

Vai Tu gadījumā neesi mana sieva?? Kaut kur dzirdēts stāsts 😂😂

Nobijies? 😁Neesmu nomierinies

1 hour ago, Inspektors Caps said:

Vai tad sievai aizliegts ieviest mīļāko? :D  Tas pat visādā ziņā ir obligāti, citādi kur tad vīrieši tās mīļākās ņems, ja visas sievietes tik godīgas, tik godīgas ..

Nu bet uzreiz pārmaiņas seksā, iespaids, ka cits vecis ielīdis Tavā gultā, ne? :D:D 

Jau mēģināju. Sapņu princi neizdevās sastapt😁

Ierakstīts
11 minutes ago, Tagil2 said:

Vispār pieredze rāda, ka sievietes, kas šeit meklē atbildes, sajūk prātā. Psihoterapija Tev palīdzēs, pateiks, ka nav jāmeklē sava vaina vīra rīcībā utt blablabla...

Grasos šķirties, gaidu, kad atbrauks no atvaļinājuma, lai mierīgi izrunātos. Kautkas jau mums tur nav, ja abi ne visai laimīgi...

Čo ta Tu par daudz interesējies? Morene, veic analītisko žurnālistiku?

Dažreiz ir vērts ka uzzin, jo tas sakrata tās attiecības. Vismaz manā gadījumā nāca par labu. 

Just now, Sieva said:

Dažreiz ir vērts ka uzzin, jo tas sakrata tās attiecības. Vismaz manā gadījumā nāca par labu. 

Vajag savas kļūdiņas arī dažreiz ieraudzīt

1 minute ago, Sieva said:

Vajag savas kļūdiņas arī dažreiz ieraudzīt

Jukt prātā pagaidām netaisos😁😁😆

Ierakstīts
14 minutes ago, Inspektors Caps said:

Ai nē, kniebšanās par naudu filozofija ir cita. Vīrieis maksā par to, lai nejūtas parādā zvanīt, rakstīt u.t.t. :D 

Arī tas, lai nebūtu pa n randiņiem jāstaigā un jākoļī, bet lai uzreiz tiek pie pišas.. Par to, ka tādu izgājienu vieglāk noslēpt no sievas.

Paldies par info

Just now, Sieva said:

Paldies par info

A kāpēc jāslēpj ja jau viņa tāda amēba? 😜

Ierakstīts
1 minute ago, hei said:

Kaut kur nošāvi stipri greizi atbildot.🤣

Tieši ko? 

1 minute ago, KKrastins said:

Lūk, tas jau ir interesanti - pēc Blondy teorijas šajā gadījumā vecim nevajadzētu meklēt seksu ārpusē, ja mājas seksīga sieva... vai arī sekss nav vienīgais, kas tiek meklēts pie fejām..?

Visdrīzāk tev taisnība

Ierakstīts
2 minutes ago, Inspektors Caps said:

Tad nevajag lekt gultā ar pirmo, kurš nav simpātisks Tev, nav nekā cita kopīga.

Kā rezerves variants - vismaz ne skaidrā 🙈🤣

Ar simpātiskajiem arī starp citu😁Nu nav tā ka uzreiz lec. Bet vnk sanāca tā.  Nu un protams ka ne vienmēr skaidrā. Par to ir atsevišķs stāsts😁😁

2 minutes ago, Tagil2 said:

Vēlies pamēģināt, vai saprast diskutējot?

Gribēju pamēģināt, bet tad paskatījos apkārt ux potenciālajiem klientiem un sapratu , ka labāk diskutēt. Un jā es esmu sieva , kas piefiksēja ka vecis tērē naudu tam ko mājās pats neizmanto. Izskatos ļoti labi un esmu seksīga. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.