Whatsapp jauna fīča - locked chats. Pieeja tikai ar face id, pin. Vēl labāk, tiem var uzlikt slepeno frāzi, kuru ievadot kontaktu meklētājā parādīs pašas sarakstes. Citādi tās nav redzamas. Izslēdzam notifikācijas no appa, vai attiecīgos čatus nomutējam un lieta darīta.
To es jau esmu sen izdarījis. Problēmu tas līdz galam neatrisina. Joprojām tiek provocēti citi, kas pavelkas uz tām muļķībām. Rezultātā topiks tik un tā ar nevērtīgiem palagiem. Sidlav gadijumā ignors un miers, īpaši neko vērtīgu informatīvi forumā nepienes, bet neies tak ignorēt visus citus. Jēga tad no foruma. Nu nav tēmās jātaisa čats, tam ir domāta šī sadaļa. Paskaties kaut vai kas darās klientu melnā saraksta tēmā. Anarhija. Rezultātā resurss zaudē savu vērtību. Cilvēks plātās ar savu vecumu un spējām, bet par spīti tam nav apgūta tik elementāra lieta, kā foruma ētika. Pamācīt citus kā runāt gan rindā pirmais. Smieklīgi.
It kā būtu pajāt uz viņu, bet reāli tiek sadirstas tēmas ar atsauksmēm. Nākas filtrēt tonnām mēslu cauri, lai tiktu pie aktuālas info. Nezinu, man jau liekas tur prasītos banu vai vismaz padzēst tos murgus. Neskaitāmas tēmas aiziet beztēmā, bet īstajā Beztēmā manis pēc lai izpaužas.
Ierakstīts
Whatsapp jauna fīča - locked chats. Pieeja tikai ar face id, pin. Vēl labāk, tiem var uzlikt slepeno frāzi, kuru ievadot kontaktu meklētājā parādīs pašas sarakstes. Citādi tās nav redzamas. Izslēdzam notifikācijas no appa, vai attiecīgos čatus nomutējam un lieta darīta.