Agrāk vēl bija viena blonda seksīga Lisa (pēc bildēm vērtējot). Dažās publiskotās bildēs fons bija līdzīgs kā Katjai. Varbūt abas agrāk strādāja kopā vienā lokācijā.
Kādam ir kaut kas zināms par šīs blondīnes? Tajā laikā neizdevās satikties, bet interesētu sarunāt mīcīšanās randiņu ar viņas, ja būtu tāda iespēja.
Izdevās pat atrast internetā dažas bildes.
Strādāja ar vairākiem pārtraukumiem šeit, jo brauca uz fāterlandi strādāt, tur arī palika.
Jā, Sofiju atceramies labi. Senos laikos bija gada MVP - most valued prostitute 😆 Bija bomba, tad paplūda un apnika, ir laba.
Bija šogad sludinājums, tā kā strādā, reti liek sludinājumus un dzēš, neatceros vai tas pats numurs bija vai cits. Pastāvīgajiem ir cits numurs. Biju pagājušo gadu vai aizpagājušo gadu. Strādāja kopā vienā dzīvoklī ar Katju 28194718. Katja arī reti liek sludinājumus, taču biežāk nekā Sofija.
Tagad daudzas labās darbones neliek reklāmu, un strādā uz pastāvīgajiem mazākā lokā, baidās no kovida laikam. Vari aiziet pie Katjas un pajautāt Sofijas tagadējos kontaktus.
Smagi ja vajag vecās atpakaļ, tak man pašam ir saraksts ar tādām kuras nestrādā vai "it kā" nestrādā :)) No šī darba grūti aiziet, nauda vajadzīga vienmēr. ROFL Neviena tā saucamā nestrādājošā, kuras privāti kontakti man ir palikuši, man nav atteikusi, ir nedaudz grūtāk saskaņot laiku un biežāk arī papildus pašam jāņem viesnīca, tomēr visas piekrīt. Tā kā bijušo prostitūtu nav. :))))
Ierakstīts
Strādāja ar vairākiem pārtraukumiem šeit, jo brauca uz fāterlandi strādāt, tur arī palika.