Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kāpēc mans dzimums ir tā∂i?
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Ummis teica:

pēc visa šita tomēr apsveicu par veiksmīgu meiču spēju koļīt savu laik. Ja godīgi es visu laiku atkārtošu ka viņas tādas ir ka ir ka skatas uz materiālo. Kā nekā tās kuras labprāt izbauda procesu kāpēc viņai nemēģināt pēc iespējas vairak nopelnīt un ja pašai seks patīk? paši daudzi pilns neta uzprasas seksu davai daram utt. agrāk tā nebij šķiet. Jo tagad ir tendence: es tev"dodu tur 600/ eiro uz nakti"  utt. a kas peļņa. viens šitā otrs šita. A tur parādās kaut kāds "LUPATLASIS"ar saviem 100. Lai  šis iet dēt. Nu izlutinātas līdz pēdejam tagad tiek meičas. pat watsappā var piepelnīties parādot uin pagorot "dirsu" Tā teikt nevajag būt tik dāsniem lai viņas neapkrauj ar dāvanām kuras citāš profesijās nāk smagi un ar sviedriem. 

Ko var te kau ko dirst, sieviete kas izvēlējusies arodu prostitūta, pieet tam kā darbam, sniedz pakalpojumu un visu cieņu, mums tēvaiņiem tas ir visvienkāršākais veids kā tikt pie seksa kuram jau nu tāda nepieciešamība ir ,cenas diktē pati tirgus situācija pēc pieprasījuma un piedāvājuma nevis kaut kur kaut kādas mistiskas meičas nosakot kosmisku cenu, nebūs arī tas sekss tik vienkāršā veidā un kā gribētos nedz ar meiteni no kluba vai svingeru klubā un pat ne ar savu sievu un tāpēc arī ir prostitūtas un visu cieņu pret viņām un beidzam viņas gānīt tad arī no viņu puses viss būs ok 

Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts

Man pavisam nesen gadījās aizmirst meitenei samaksāt, bija tāda ļoti patīkama pozitīva tikšanās, daudz pļāpājām un pārējo, jutos tādā eiforijā kā pa mākoņiem, uz atvadām bučas, apskāvieni, meitene arī neko  un prom, braucu mašīnā un atceros kad atrunāto atlīdzību ta neatstāju, tik hrenova sajutos, uzreiz rakstīju, atvainojos, palūdzu konta nr. un visu nolīdzināju ,pārskaitīju nekavējoties naudiņu 

Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts

Nu jā jāpiekrīt te blondy,ir mums te daudziem džekiem tādi augstprātīgi un dīvaini viedokļi, tak maximā kad nebūs kas plauktus krāmē tur arī tad labāk sāks maksāt, tak tirgus pats pieprasījumu un piedāvājumu diktē un ar ko nez prostitūta ir sliktāka kas vienkārši pakalpojumu sniedz kāds jau nu ir attiecīgi pieprasīts un arī tur cenu diktē attiecīgi savstarpējā pieprasījuma un piedāvājuma situācija tirgū, tas cik tas ir legāli vai nelegāli tas jau mūsu varasvīru rokās bet nu patreiz tās ir seksuālās attiecības uz savstarpējas vienošanās pamata un tā sanācis kad man pašam sieva prostitūta un dadz sanāk šis lietas izanalizēt no abām pusēm, ja tajā būtu kas ne tā vai arī peļņa neapmierinātu tak nevienu dienu vairs to nedarītu un galīgi nedomāju kad viņa man kaut kāda sliktāka sieviete par citām dēļ tā kad prostitūta 

Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts

Nu jā atminoties senākus laikus, jaunību, pirmo reizi, traki bija, 80 gadu sākums, nācu no provinces, labākā gadījumā tikai puskaila sieviete uz kāda žurnāla izgriezuma bija redzēta, tas arī bija viss no seksuālās izglītības, pēc kaut kāda tusiņa ar draudzeni kura jau bija kādu brīdi kaut kādu jūtu vadīti nolēmām kad būtu jāmēģina sekss bet tik abiem par to nebija pilnīgi nekādas saprašanas, kad nu abi bijām kaili kad nu tur kaut kur jābāž iekšā,,īsti nevaru saprast kur, meitenei vispār uznāk satraukums pamatīgs, nu nekādi nesanāk iebāzt, visādi mēģinam, meitene bļauj kad sāp, ņēmāmies ilgi bet no seksa tā arī nekas nesanāca, droši arī labi pēcāk padomājot jo visticamāk ja kas sanāktu būtu ieberziens, pēc laiciņa jau kādā citā tusiņā gadījās meitene jau ar nopietnu pieredzi un zināšanām kura arī reizē visu apmācīja un tad jau uz priekšu viss bija vienkāršāk, ja par pērkamām meičām nez vai tādas bija provincē lai gan bieži lai tiktu pie seksa arī bija barters, rīkojām tusiņus ar dzērieniem un pārējo un meičas uz tādiem netrūka, atminos bija pat iestrādes un no Rīgas brauca vai uz vietējo restorānu kādu aizvedi un pēc tam..tādas nu bija tā laika iespējas tikt pie seksa kad vēl nebija patstāvīgu attiecību, biju sev nospraudis toreiz mērķi balstoties uz apkārtējo čomu padomiem līdz 25 nekādu nopietnu attiecību ko arī īstenoju lai gan sekss pa lielam tāpat pietika 

Ierakstīts
pirms 9 minūtēm, Roberto teica:

Ja sieva ir tā, par ko domāju, tad ir tīri neko.... Var ņemties 😁 Tik vai pašu nebiedē, ka mr Porzingis pat nēmis priekšā....

Beidzat te ņemties, viss kārtībā un nekas nebiedē, sākums bija kā bija, tālāk tīri pašas izvēle, iemācījās pieņemt to kā darbu, pakalpojumu lai kurš neatnāktu, saņemās un padara savu darbu ja arī gluži pašai ne pārāk un kas lai mani biedētu ja tas notiek neatkarīgi no manis 

Ierakstīts
pirms 10 minūtēm, Blondy teica:

Jebkura gadījumā man ir prieks, ka šis topiks ir atdzīvojies . Varbūt daudziem nav saprotams tāds modelis , ka sieva mauka. Jo pēc dabas virietis ir privātīpašnieks. Bet , ja tas abiem uzbudina , tad tas ir pats labakais nekā melot un aiz muguras  to darīt . 

Domaju, ka Tev ir daudz godīgākas attiecības ar sievu nekā citiem ģimenē, jo jūs esat patiesi atklāti . 

Jā, paldies arī par pozitīvu atziņu vienmēr arī vēlējos lai mūsu attiecībās būtu viss pilnīgi atklāti un pozitīvi, sākotnēji gan tā bija doma kas mani uzbudināja kā neparasts piedzīvojums uz ko sievu pierunāju pamēģināt vienu reizi kā kaut ko neparastu, pēc kaut kāda laika bija nejaušs piedāvājums kuram viņa atkal piekrita un tā tas pamazām iekustejās, jā protams pie šīs situācijas ar man ir iespēja pilnīgi atklāti apmeklēt citas meitenes ko pa retam arī izmantoju lai gan daru to atklāti neslēpjot bet sieva vienalga ir greizsirdīga bet nu tas ir bijis gadījumos kad biju pie ļoti jaunām meitenēm un lai kā mēs to neanalizētu viņa vienalga ar to iekšēji netiek galā līdz galam, bet nu jebkurā gadījumā ar attiecībām mums viss ir ļoti ok

Labdien!
Kaut kā nejauši uzgāju šo tēmu un nolēmu iemest savas 3 kapeikas. Manā variantā sanāk tāds Nestle kafijas variants – trīs vienā, jo sieva ir tikusies pāris reizes ar džekiem arī par naudu, kas tīri tehniski padara viņu par mauku. Bet pamatā mēs esam divi viens otru atraduši izvirtuļi, kuri ir pamēģinājuši daudz ko un pieļauju, ka vēl šo un to savā mūžā uzspēsim pamēģināt, kaut gan tādu lietu nav palicis daudz.
Kopā esam vairāk kā 25 gadus, nav tā ka mēs uzreiz metāmies iekšā visos grēkos, sākumā sieva bija pat ļoti konservatīva, drāzās tumsā, nekāda mineta, laizīt arī neļāva, bet pamazām paplašinot apvāršņus nonācām līdz seksam trijatā, pēc tam četratā un tā tālāk. Par cik esam ļoti aizņemti darbos, maucība nenotiek tik bieži kā varbūt gribētos, bet apmēram reizi mēnesī mēģinam apmeklēt kādu seksa pasākumu, pārsvarā svingeru tusiņus. Sievai ir arī viens pastāvīgs mīļākais ar kuru viņa tiekas arī apmēram reizi mēnesī.
Protams, var jau moralizēt, ka šāds dzīvesveids ir degradējošs utt, utjp... bet es saskatu tikai plusus, nav jāmaskējas, jebkuru savu fantāziju es varu realizēt iesaistot savu cienīgo, vai bez viņas, pēc tam atstāstot un izdrāžot arī viņu. Viņa arī man pēc saviem piedzīvojumiem sniedz detalizētu atskaiti.
Lai ainu padarītu pavisam skaidru un pakacinātu puritāņus, piebildīšu, ka abi sevi pieskaitām pie biseksuāliem cilvēkiem, esam abi kopā gan laizījuši pežu, gan sūkājuši pimpi. Man liekas nenormāli kaifīgi sagaidīt savu sievieti pēc mīļākā un pēc atskaites noklausīšanās sākt ar viņas piespermotās pežas laizīšanu.
Mans dzīves moto ir – live and let live, latviskojot dzīvo pats un ļauj citiem dzīvot. Ja Jūs ar sievu uzbudina suņa kaku ēšana seksa laikā un Jūs to nevienam citam neuzspiežat ar varu, droši izbaudiet, prieks par Jums. Vienīgais ko nevaru ciest, ir liekuļi, kuri publiski izliekās svētāki par Romas pāvestu, bet paši pa kluso maukām dirsas laiza un atnākot mājās ar tām pašām lūpām dod neko nezinošajai sievai buču.

Nu jā, kaut kur arī manējais laulības gājuma stāsts ir līdzīgs, kad jau laulībā bija atlauzti savi 15 apmēram gadi savajadzējās tā kā nu nekā vairs kaut ko vairāk un pa maziem solīšiem vedu savu sievieti uz izvirtību takas, bija tikšanās dažādos formātos, svingeru tusiņi un vēl dažādi līdzīgi pasākumi kamēr iekšēji radās doma kad sieva arī viena varētu mēģināt nopisties ar kādu un par naudu, izrunājām un tikām arī līdz tam, nemācēšu pat pateikt kāpēc bet man baigi patika kad viņa to izdarīja un laikam ejot viņa tikās vēl un vēl līdz jau tas kļuva par ieradumu, jā varētu teikt mana sieva tagad ir prostitūta un nav man nekas pret to un nekādi tas netraucē mūsu laulības kopdzīvei, ne gluži tā ir viņas pamatprofesija bet nu jā mēdz izbraukt un pat kaut kādas dažas dienas no vietas ar to nodarboties bez manas saistības un mums liekas interesanti, bieži savanamies tīri parunāties un pēc tam ir daudz kas par to apspriežams, noteikti lielākajai daļai šāds dzīves veids liekās pilnīgi craizy bet mums patīk un liekās pilnīgi ok un kamēr vēl tik viņa to var un pati vēlas lai tik to dara 

Intīms bez komercijas
Ierakstīts

Dodies ka uz naktsklubu vai citu vietu kur cilvēki dodas ietusēt  un socializēties un gan jau būs arī visas iespējas tikt arī pie seksa par velti, nu nosacīti par velti, pirms 20 gadiem vēl neta nebija un seksu atrast tāda bija pamata iespēja 

"Pazaudētās" daiļavas
Ierakstīts
pirms 1 stundas, brodjaga teica:

Kā ir ar M91, tad viņu var vēl satikt? Bija košas atmiņas pirms pāris gadiem. Pāris dienas atpakaļ bija raksts kautkur ka viņa pievienojās partijai. Vai šim arodam met mieru? Ja kādam ir kontakti, labprāt apciemotu atkal. 

Ieej tik takā un lapojot gan jau ātri viņa tev tur parādīsies ar savu politisko retoriku, nu tad mēģini arī tur sakontaktēt..

"Pazaudētās" daiļavas
Ierakstīts

Nav nekādu vārdu, ja jau pats raksti kad zini tad tik uz priekšu meklēt 

"Pazaudētās" daiļavas
Ierakstīts

Ja jau esi viņu kādreiz saticis tad jau būtu tev viņu pēc izskata uzreiz jāatpazīst, pārlapojot tiktoku domājams jebkuram viņu šad tad izmet kas jau mūsu tēvzemē mitinās 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.