Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
pirms 2 stundām, Kurbads teica:

Kurš tad reāli nomelnoja, izlasot konkrēto "nomelnošanas" Delfi rakstu, ir atsauksme uz kkadu intimpakalpojumi saitu, kur kāds mistiski cilvēku profili apspriež attiecīgo personu. Tas ir fakts ka apspriež 😂un ne Delfi, ne kāds cits ir samelojis. To kurš apspriež - mistiski Kurbadi, tetri, un n tie citi pasaku tēli, kuriem galus atrast nahuj kādam vajadzēs. Tur tiešām būs ātri case closed. Apsūdzībai nav pamata. 

Man galīgi pofig par viņas. Melo viena melošana. 

M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Kurbads teica:

Jā, pilnīgi piekrītu ka jau senāk sākās viss, es nevienu neaizstāvu, bet kkas te neiet kopā. Kam nav slinkums notikumu hronoloģija. 

2020 13.dec
Tiek izveidota tēma. 
2021 17.dec šajā tēmā pirmo reizi piemin m91:
M91 ir atpakaļ. Puhā arī sludinās, piem. šovakar. Esmu jau bijis - palika ļoti slaida, iemaņas nav zaudētas. Kas zina, tie novērtēs.

2021. 27. dec
... kādas.. vairs nezinu pat vai gribētu otreiz pie vińas iet, labāk piemaksāt un ko simpātiskāku atrast.
(pēc klienta atsauksmes šķiet ka ir cūka, jo kaut arī par gaumi nestridās, manā skatījumā Kremlja sučka patoesībā nav nemaz tik liela cūka. Turklāt minetam jau nu 100 % kā saka pat bez aliņa aizietu.) 

Pēc atsauksmēm viss paliek slikti - 
Narkojas, sāk sūkāt bez preža, notiēvejusi, slimīgs izskats, 

2021.gads 30.decembris parādās pirmā atsauksme ka sūkājot kko dirš par politiku, ka viss dārgi utt. Slavina kremli. - vai tā nedara katra otrā sūkātāja grūti pateikt, profesionālās maukas vispār no pieredzes ir izcili psihologi, ko runāsi, to runas pretī, turklāt radīs tādu priekšstatu ka saprot to ko runā. 

Ta neko viņa tur prātīgu nefilmē, par politiku bezjēgā gvelž, labāk  būtu tā vietā sūkājusi, tas droši viņai labāk sanāk 

2021.gads 31.decembris
Pirmais reālais screens no tic toc ar pidaru solovjovu(apzināti ar mazo burtu😬

Kaut gan jau tajā pašā diena(zīmīgo vecgads) cits biedrs noliedz uzreiz-
-Kaut kā galīgi neizklausās pēc zināmās m91, kas te pēdējās lapās sarakstīts...

-Sludikā norādīts, ka minets ar preža, daži saka, ka bijis bez. Pavīdēja doma, ka kāds grib tīši meiteni nomelnot, bet jau daudzi saka, jāsāk ticēt. Pēc atsauksmēm vairs negribas tur iebrist , un pa trīs sarkaniem vēl vairāk nē. Nekas tur labs vairs nevar būt . 
-Varbūt kā vienmēr runa iet par divām dāmām 😆

Un pat tajā pašā dienā seko principā paskaidrojums no paša iniciatora:
-p.s
ja runāt par ētiku… tieši tikpat ētiski, kā kādam kremļa trollim uzmesties par Latvijas ekspertu. Čemodāns-stacija-mātuška. Viegls problēmu risinājums.
Tavi personigie pārdzīvojumi nevienu neuztrauc.

Principā motīvs ir skaidrs un diezgan arī pamatots, bet tā pat tas nav nekāds pierādījums. Turklāt jau tad, tajā vecgada vakara kvorumā notiek strīdi un blatošana. Pizdec, vecgada vakarā, sēžot mājās, visticamāk ka viens izdomāja davai iepisīšu kremļa trolles bildi un redzēs kas tālāk. ZB tā sučka👌😉

2022 gads 5.janvaris
Tikai pēc 5 dienām attiet biedri un viens-
-Sveiciens jaunajā gadā. Tā arī nesapratu tai skreenaa ir m91 vai nē daudz diršanās mazs skaidrības 🤣🤣🤣  tā jau neko tāda bēt nu runā daudz 😅

Sākoties konfliktsituacijai kaiminvalstī arī forumā  25. februāris parādās atkal (31.decembra posta ar bildi iespaidā) , jo tad jau visi kam nav slinkums ir atraduši Kundzi tik tok, un aktīvie sekotāji karam, arī seko viņas plūtīsanai un papildus piemet ogles xtrā:
-M91 vēl vakar pierādīja, ka ir prasta kremļa mauka. Ja nu kādam ir svarīgi politiskie uzskati, tad domājam, kam dodam sūkāt, un kam maksājam naudu!

Un tad līdz pat vēlēšanām turpinās pamīšus ta par viņu, ta par citām amata māsām. Un tuvāk vēlēšanām jau tiek izveidots atsevišķs M91 topiks. Reāli pastāv iespēja ka apmelošana,gribētos gan cerēt ka nē, bet nu.... Es smacējot politisko pasūtījumu 😂 es esmu pārliecināts ka xtra.lv nav cilvēku nomelnošanas portāls, tam ir citas funkcijas, turklāt no politikas arī te kā līdz Indijai. Karoce kas ierubīsies ko es runāju, respekt, primātiem un pārējiem krānu raustītajiem arī respekt, ja nepaslinkojāt un centāties izburtot līdz galam 😉👍

Nekas netiek nomelnots .viņa teica ka sūdzēsot tiesa par nomelnošanu,kāpēc tad tas netika darīts???????

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.