Varbūt daiļrunīgais daļnobošiks ar savu pļečevuhu, tomēr dosies uz anālo buduāru, ar visiem saviem ne smieklīgiem jokiem un vienveidīgi, pliekaniem tekstiņiem. И так всякого говна понафантазировали, набросились на меня красавицу, со своей ложью и грязью.
molodec! no poka slabo...... davaj, davaj raskačivajsja, SErgerjevna! viss vakars priekšā , varbūt sasniegsi lidojumaaugstumus....эх
Иди, милый, Петросяна посмотри (он ещё жив, кстати?) юмор раннего " Аншлага" - ваше всё. А если ещё РЕН ТВ с Прокопенко возродят-гляди и волна экстаза накроет.
Он хамит только чужим женщинам, а у своей жёнки под каблуком
Не спешите с выводами, у нас, как ни как Ziemeļeiropas valsts, а не центральной африканская община племенного уклада, где младенцев женского пола если не сразу в яму или со скалы сбрасывают свежевыродившихся, то сразу за Harisov женихают, что гораздо бесчеловечнее.
Dzīve garlaicīga, kašķi meklēja. nu re , maiņa klāt. Morēnas darbalaiks neizvērtās par atrakciju, temperimenta maz tajā būtnē. nu Sergejevna daj žaru, attjanisj po polnoj!
Jūs tur īpaši ar popkorniem un aliņiem nebarikadejaties..... Вся в делах, как пчёлка, точнее трудень сисясясто-жирножопый по неадекватно завышенной цене (по мнению вашей аудитории, которая, не является моей целевой, но забавны, вне всякого сомнения) Ieskrēju uz minūti. Ну тригерните уже так по нормальному, чтоб уже прорвало, и полилось гавно по трубам, а то как то вяло тут, а мне скальпель красноречия где-то оттачивать надо. Потом всю зловонную психо- требуху на вас скину и будет мне счастье.
Вы охуелИ и мрази, мою, милую девочку Морену засирать, пока бомжи с с близлижащей помойки мой анус разрабатывают (по версии вашего мелкочленного РЕН ТВ). Скоро уже эту поеботу закроют?
Es jau pirms braucu to arī piedāvāju. Atbraukšu, aprunāsimies, atstāšu naudu, seksu nevajag. Atteicās. Un ja es uzstātu, visticamākais mani nepieņemtu. Meitenēm ir pašcieņa. Tas ir viņu darbs, pakalpojums, ko viņas sniedz apmaiņa pret naudu, viņas negrib saņemt žēlastības dāvanas. Vismaz tās, īpašās, kuras mums patiešām patīk, kuras nav zaudējušas cilvēcību un pašcieņu. Šādi jautājot mēs liekam viņam(!) izvēlēties, pieņemt šo lēmumu, tur arī bija mana kļūda. Tā vietā vajag "nolikt fakta priekšā". Sarunāt parasto tikšanos, parunāt, uzklausīt, tad iedot buču, atstāt naudu un iziet pa durvīm. Mana gadījumā konkrētā meitene visticamākais man skrietu pakaļ un mēģinātu atdot naudu, nu bet gan jau kaut kā atsistos.
Vieglāk kad klients atnāk, samaksā, pēc iespējas ātrāk izšaujās un lasās, nevis par to pašu naudu nes ārā smadzenes ar sarunām.
Ierakstīts
Varbūt daiļrunīgais daļnobošiks ar savu pļečevuhu, tomēr dosies uz anālo buduāru, ar visiem saviem ne smieklīgiem jokiem un vienveidīgi, pliekaniem tekstiņiem. И так всякого говна понафантазировали, набросились на меня красавицу, со своей ложью и грязью.
Cik jūs esat tizli un neinteresanti