nu nesanāk nekas tev . mani ieraksti liecina , ka es varu un daru. bet tavs vienīgais ierakstinš par Kristini liecina par tādu aplauzienu.... ko es vecs vecis neesmu piedzīvojis, bet zaļknābim jau tas ir sasniegums. kaut vienreiz niecīgi esmu par sievu izteicies? neizzīd no pirksta to kā nav. dēlīņ neuzvelcies, nu neesi jau pasaules naba. antikie laudis ir teikuši kā strīdoties ar duma nozīmē nolaisties līdz viņa līmenim. nu nespēju tik zemu nokrist. tāpēc vervelē viens pats savā sulā.
Nesanāk nekas tev, jo es argumentēju, bet tu kā bērns atkārtojies par vienu un to pašu un tikai turpini lielīties ar kaut kādiem ierakstiem. Iegaumē - uz sētas arī daudz ko raksta, tā kā tavi ieraksti nav ne sūda vērti XD Antikie, duma... Tev iedot latviešu valodas ābeci? Ierakstiņš, dēliņ - pasīvā agresivitāte jau lien laukā pa visām malām
tāds žultains noskanojums puišēlīt. man vismaz ir ko paraustīt, Tev pat tā nav un cerība ka kaut kas būs lai mierinā Tev prātinu. bet tāds niecīgs lūzerītis vien esi palasot tekstiņus ,ko ielicis te , iespaids rodas.
Lūzeris šeit esi tikai tu, sēžot caurām dienām xtra. Monitorējot ko kurš raksta. Elementāri, nemākot burtus izmantot un vārdus noformulēt Žultains? Opi, aizdomājies - tu sēdi forumā par pērkamām sievietēm un apcel sievietes.... Pēc taviem ierakstiem izskatās, ka dēļ tā, ka tava sieva ir "честная давалка", tev ir naids un žults pret visām pārējām sievietēm
lielais spečuks visās jomās izllīda. aizej paspēlējies ar aipodinu un neskaud. manā vecumā Tev pat pačurāt būs problēmas.
Es tavā vecumā nebūšu xtra tas ir viens Nebūšu cuckolds savai sievietei tas ir divi. Un nesēdēšu neapdirsīšu sievietes, kuras neesmu ne redzējis, ne saticis. Tā kā iedzer sirds drapes un aizej parausti uz savu tālbraucēja medaļu XD
vai man kuram katram cirslītim , kaut kas jāpierāda? pietika ar to ka platina nolikumā bija teikts , ka netieks sodīts par sīkiem pārkāpumiem un ja ir saprašana , kas ir tahogrāfs, saprot kāda tā bija priekšrocība D, F S valstis. Latvijā gan poliči uz māni skatījās , kas es par ķēmu. nu parto platīnu, tas jau niecinš ievērtēšanai , 1,6 gr. pats medālis kaut kāds metāls . varbūt , ka galigi nebūs ko ēst , kādam kolekcionāram ietirgošu.
atnāc parādīšu. ar visiem dokumentiem. 2006 gadā saņemu. varbūt ari lll , ll, l pakāpes bezavārijas un bezāvārijas meistara tituls ari izdoma. ir vēl zeta un platīna nosaukums iedots.
tieši tā. ja saskaita visus mācību laiku, kopā sanā16 gadi. plus tādu kā es šeit Latvijā ir mazāk par simtu. Zenēvas konvecijas platīna bezavārijas vaditājs. pat platīna blembuks iedots. kontroles vietās visi poličii skrēja apskatit kādu monstru apstādnājuši.
@MorenaPaldies tev par vakaru, uzjautrināji. Šis cirks ko taisa šie krūšu "eksperti" ir zelts Kas elementāri nevarēja bildi uz autentiskumu pārbaudīt....
Vso propala, Morenīte ir iekritusi uz Hari, Folijgalva kapitulē
Turies, kādreiz arī tavā dārzā uzspīdēs saule Bet vispār reāli smieklīgi šo palasīt - kā vairāki pieauguši vīrieši apceļ vienu sievieti. Vecāki noteikti ir lepni par tādiem dēliem
nu dod citu putna nosaukumu šā vietā. 5 gadus raksta , kaut ko mēģina , bet nekas nesanāk. toties iedomājas , ka ir balles karaliene , un visiem karsts jāčurā tikko par vinu ieminoties. kaut kā pelēki te palika. Lada , nomaini pārinieci , Tev vismaz temperiments , kas rada atmosfēru . Morēna nevelk, paliek garlaicīgi.
Vai nav vieglāk nepievērst uzmanību, ja cilvēks nav pa prātam?
Ierakstīts
Nesanāk nekas tev, jo es argumentēju, bet tu kā bērns atkārtojies par vienu un to pašu un tikai turpini lielīties ar kaut kādiem ierakstiem. Iegaumē - uz sētas arī daudz ko raksta, tā kā tavi ieraksti nav ne sūda vērti XD Antikie, duma... Tev iedot latviešu valodas ābeci? Ierakstiņš, dēliņ - pasīvā agresivitāte jau lien laukā pa visām malām