tcitas ir bijušas ātrāk un noteikti veiksmīgāk. viena no pirmajām darbojā ,, Kaķis,,bet kautkas neaizgāja. veči sākumā uz rokām nēsaja , pēc tam , norēja. nekur nav pazudusi , sludinājumi ir un arī te ieskatās, bet vairs neko neraksta.
Tas pateicoties tam ,ka ir pimpjauši ,kam aiziet širmis ciet un sāk hujņas taisit, viss ko teikšu 😡
@Morena ACHTUNG!!!!!!!!!!!!! Ko tu dari, Helga iedeva jau Gatoram adresi savu, jau pie loga gaida, māņit māņit....... plus deva mājienu par platiem gurniem, tātad, tātad daudz bērnus iznēsāt varēs
Morēnīte domā ar galvu, viņa saprot, ka uz vecumdienam Gatoram ar prasības mazākas, viņa saprot, ka nevajag nekādus pupus likt, neko mest, tikai pagaidīt.
@Vienīgais Gators Bāc tu nepiesātināmais vīrietis, jau noskatijis Helgas Māsu!!!!!!
@Morena viss ir slikti , nupat viss kļuva pavisam slikti, izrādās,ka māsa ir fotomodele .
Хельга,я не адекватный как раз по тому, что пошел к тебе.
Член часто мешает мыслыть рационально.
Sen esmu teicis, "post nut clarity" ir brīnišķiga lieta. Vispirms norauj ķepā, tad pieņem svarīgus lēmumus, bet nu každij dročit kak on hočit, vai nedroči vispār, ja gribas piedzivojumus, kadēl nē, nenosodām
@snaiper Tu neklausies 😌@Vienīgais Gators,vienkārši viņam spēcīgas jūtas💪, viņš vīrietis ir karstasinīgs🔥, grūti tās kārstās kā liesmas jūtas ir izrādīt.
Tauta runā par ugunsgrēgs jauno n-to sezonu, kāds naher serials, mūsu gatoram sirdī ir ugunsgrēks, labi ka iestājies lietainais rudens, savādāk VUGD nevienu izsaukumu saņemtu 🙏. Beidziet tak lauzties abi, un ļaujiet Gatora hameleonam rotaļāties.
Saprotu tavu retoriku 👌😉 jāapskauj potenciālo deputāti un es esmu mrBr. 🥴 Nezinu kā M91, bet nedomāju ka GG ielaistos ar latviešu puiku parasto, turklāt tādu kurš grib to muti aizvērt ar visiem zināmām metodēm.
Viens ir tocna skaidrs, ka starp mums nav tikai traktoristi, policisti, un sazin kas, viennozīmīgi ir arī cilvēki no žurnālistikas nozares vai vienkārši topošie esošie politiķi. Un nekas jau slikts tur nav, kuli izšaut un attiecīgi maukoties ir tiesīgs katrs. Īstenībā arī jebkura daiļava var to darīt neatkarīgi no esošās vai topošās darba vietas.
Ierakstīts
Tas
Tas pateicoties tam ,ka ir pimpjauši ,kam aiziet širmis ciet un sāk hujņas taisit, viss ko teikšu 😡