Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » Zane

Ievietots: Šodien 13:19 | Lasīts: 39 | Sludinājuma ID: #8036191

Zane (25 gadi)

Pirmais kas ieskaitis man 37. 50€ , tam nakts šovakar no manis garantētā
Sekss, minets , orālais , masāža.
Sludinājuma ID #8036191
Vārds Zane
Vecums 25
Pilsēta lvRīga
E-pasts dit***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet

Pāris dienas atpakaļ identisks teksts bija, bet summa bija jau 40 EUR :D vai nu viens rēķins ir apmaksāts un nu vajag naudu citam vai par tām pāris dienām soda procenti nākuši klāt :D 

Aļņiem būs kur izvērsties
Ierakstīts
On 8/18/2024 at 3:05 PM, Donlucky said:

Īpašā piedāvājuma turpinājums, ir kur izvērsties🤣🍻

Ievietots: Šodien 14:08 | Lasīts: 95 | Sludinājuma ID: #8020490

Katrīna (23 gadi)

Steidzami vaig 55€€€!!
Samaksāt krievelim par mājas īri
Kas var palidzet , ieskaitit , saņem 1h tikšanos ar mani!
Sludinājuma ID #8020490
Vārds Katrīna
Vecums 23
Pilsēta lvValmiera
E-pasts kri***@gmail.com Uzzināt 
Ievietots: Šodien 13:45 | Lasīts: 120 | Sludinājuma ID: #8020458

Beibe (26 gadi)

Meklēju kadu kas var izpalidzet meitenei ar 150€ naudiņām uz kontu. ļoti ļoti nepieciešams. Bušu ļoti pateicīga ja atradīsies kads kas var izlīdzet meitenei. No manas puses parādā nepalikšu. Esmu no pierīgas. Sazinai vari drosi rakstit waccap 2xxx-09xx
Sludinājuma ID #8020458
  money-icon-24.png Komerciāls sludinājums
Vārds Beibe
Vecums 26
Pilsēta lvRīga
Telefona numurs +3712976**** Uzzināt tā
Ievietots: Šodien 13:30 | Lasīts: 168 | Sludinājuma ID: #8020437

Maza (25 gadi)

Hey, nepieciešama palidziba, tatad, gan jau šeit ielukojas kads sakarigs jauks stipra dzimuma parstāvis, varbut tevi uzrunas mans sludinajums un izdomasi uzrakstīt. Tatad meklēju palīdzibu, šobrīd gruti ar finansēm tapec esmu nolēmusi atrast ja tas ir iespejams kādu solidu, puisi virieti kurs gribetu un butu gatavs mani atbalstit finansiāli. Neparprotiet nemekleju gultas biedru vai vienreizejus sakarus. Sludinajumam ir savadaka nozīme. Loti nepieciesams finansials atbalsts. Esmu brīvam tapec ari neizsledzu iespeju par kaut ko nopietnaku pie abpusejas simaptijas. Ja esmu ieintresejusi gaidu zinu waccap 2хх-8хххх
Sludinājuma ID #8020437
Vārds Maza
Vecums 25
Pilsēta lvRīga
Telefona numurs +3712050**** Uzzināt tālruni
E-pasts roz***@inbox.lv Uzzināt 

Naudu pa priekšu, bet vispārējais tikai, ja abpusējas simpātijas :D Ģeniāli :D 

Ierakstīts

Kad gribu lv saimniekiem vajag pusdienas :D
image.thumb.png.e9514aa930a2f11c0c53f5ad28733470.png

Par ar šo arī smiekli nāk - bildes man neprasiet, es nesūtīšu, bet tu sūti man savas, jo tas taču ir tik konfidenciāli sūtīt savas bildes velns viņ zin kam :D 
image.png.1ece19aa120b763ccad76081c1df2d83.png

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts
11 hours ago, Donlucky said:

Tiešam nav neviens? Vai viņai ir interesanta tehnoloģija, kā var diennaktī tirgot . Cena nokritusi no ja nemaldos 3000€ uz 400€ ātri krīt cena🤣 Pasteidzās kamēr vēl ir🏃

PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » Анастасия

Ievietots: Šodien 11:32 | Lasīts: 35 | Sludinājuma ID: #7885209

Анастасия (20 gadi)

ПРИЕДУ ПРЯМО СЕЙЧАС К ТЕБЕ ДОМОЙ, ПРОДАМ СВОЮ ДЕВСТВЕННОСТЬ ЗА 400€
Sludinājuma ID #7885209
Vārds Анастасия
Vecums 20
Pilsēta lv
E-pasts zak***@gmail.com Uzzināt e-

Tur sēž raustītājs vai trollis, jo biju intereses pēc uzrakstījis. Palūdzu bildes un atsūtīja screenshotus no whatsapp, snapchat, līdz ar to automātiski tas liekas kā uzmetiens, jo bildes nebija intīma rakstura kad tos screenshot vēl kaut kā varētu saprast. Kad paprasīju kāpēc screenshoti - pazuda.

Maniaki
Ierakstīts
21 minutes ago, avants said:

tut nav jabut parliecibai,es skaidri zinu ka tas pidaras un taa kuce krapj naudu aaraa,ja kadam ir info kur vinjus atrast tad padodat zinju

ko tut muldi,banka nezvana un neko neparbauda,es parskaitiju 100k un man neviens nezvanija,tie haholi appiseeji gan ir zvanijushi

Ja nezini - nespēgā. To vai pārbauda ir atkarīgs no vairākiem parametriem.

P.S. Tā pat kā par sludinājumu, tev arī neticu, ka tu 100 000 kaut kur pārskaitīji :D 

Maniaki
Ierakstīts
4 hours ago, Lana Deina said:

Krāpniecības,man šķiet ir,kad par kaut kādu summu tiek kaut kas sasolīts, un ,kad nauda kontā,netiek dots-pakalpojums,prece. Te ir aprakstīta diezgan detalizēti situācija, kas ,nu nav gluži no zila gaisa izdomāta,un reāls cilvēks, kurš ne reizi vien taisīja un mēģina taisīt sliktas,tiešām vardarbīgas un maniakālas lietas.Un ielikts konts,kur katrs,kas uzskata par vajadzīgu var pārskaitīt,vai nepārskaitīt, netiek taču kaut kas solīts par to naudu. Varbūt diedelēšana,bet ne krāpniecība. 

Tad pēc tavas loģikas - ja man piezvana un pasaka, ka zvana no bankas un maksājums un iesprūdis un vajag manus bankas datus, lai to apstiprinātu, tā nav krāpniecība? :D Tehniski, viņi man neko nav solījuši ne par kādu naudas summu, nekādu pakalpojumu u.t.t. tikai pastāstīja, ka redz, kaut kas tur nav izgājis cauri. Banka reāli var zvanīt apstiprināt izejošu maksājumu, ja viņi uzskata to par nepieciešamu, bet atšķirība ir tā, ka viņi neprasīs internetbankas pieejas datus. Kā redzi, arī ļoti tuvu realitātei pielāgota situācija.

Nepatīk vārds krapniecība, tad lieto izkrāpšana, bet lietu tas nemaina, ka tomēr tas augstāk minētais ir tikai labi nomaskēts naudas izkrāpšanas veids.

Maniaki
Ierakstīts
17 hours ago, hei said:

Ka tik drīzāk nav pelnīšanas paveids.

Arī māc šaubas par stāsta patiesumu :D Ok, vecis reāli, iespējams, uzmeta, bet nedomāju, ka līdz tādam līmenim. Varu piebilst, ka esmu jau redzējis šo sludinājumu pāris nedēļas (varbūt pat vairāk) atpakaļ tajā pašā puhā, līdz ar to ticamības moments vēl vairāk zūd. Vairāk ož pēc kārtējās shēmas kā apčakarēt.

Brieža gaļa
Ierakstīts
18 hours ago, daredevil85 said:

Kad videnē mācījos, bija tāds prikols Blue Waffle.. Pats bildes nemetīšu, bet varat paguglēt 😂 Iesaku tiem, kuri ir uz diētas un ļoti gribas ēst 👍 Vairs negribēsies 👍😂

2 girls 1 cup vēl atceries :D 

Kas notiek tirgū?
Ierakstīts

Pie dāmām eju ļoti reti (pie iebraucējām vispār nē, pat pie tām kuras te slavē, jo bija pieredze un galīgi nepatika) un vienmēr vēlos sākumā nelielu saraksti un tad kad izrunātas pamatdetaļas varu arī sazvanīties, jo runāt par "cik, ko nevēlos apspriest. Pagaidām mana prakse mani ir atstājusi apmierinātu un nav bijis nācies vilties, un aiz durvīm arī neesmu palicis :D 

Kāpēc mans dzimums ir tā∂i?
Ierakstīts

Kaut kāda debila Alex(KlientXXX) reinkarnācija :D 

Ierakstīts
2 hours ago, Ummis said:

jums te pa lielam tad ir audzinājuši ka dēls pelni čunguru lai pēc tam vari iet meitās? kaut kā tā. :D

Mani audzināja neūt nabagam, jo pēc taviem tekstiem izskatās, ka tev ir problēmas ar naudu un tu čīksti, ka tev nedod par velti dēļ tā, ka citi ir ar mieru maksāt. Iegaumē - visu var nopirkt, pat tavu nožēlojamo, čīkstuļa pakaļu var nopirkt par attiecīgu summu, tāpēc beidz te smirdēt un labāk pasēdi cv lv un pameklē labāk apmaksātu darbu. Ja tu savos gados esi tik neizglītots un nesaproti, ka nauda ir visam pamatā (pat tad, kad tiek veidotas attiecība un tev liekas, ka tev dod par velti, tu arī maksā, jo neviena  adekvāta, sevis cienoša sieviete neveidos attiecības ar nabagu. Reti izņēmumi var gadīties, bet tās sievietes gaida, ka vīrietis sāks darīt kaut ko lietas labā, lai viņam būtu nauda, auto, savs īpašums utt). Pa lielam kā jau te iepriekš tika minēts - viss apkārt ir balstīts uz aprēķinu, ja otram nav labuma no tevis, tu viņam neesi vajadzīgs. Tā kā ar tavu domāšanu tu diez vai tiksi pie "bezmaksas" seksa.

Ierakstīts
12 minutes ago, tetris said:

Geju klubā viņu paņemtu priekšā par tādu uzvedību, I guess. 

Pa lielam nav svarīgi ko ar viņu izdarītu. Atnāca publiski "smirdēt" nepareizajā vietā un brīnās, ka visi viņu sūta dēt. Kaut ko tur vēl par audzināšanu piesauc - tad padoms, ko man mācīja vecāki "izsaki savu viedokli kad to prasa (situācija vai cilvēks utt)", ja to neprasa, tad gudrāks būsi paturot to pie sevis.

Ierakstīts

Muļķim muļķa liktenis - tev "uzbrūk", jo tu esi forumā, kur principā visiem nav nekādu problēmu ar SEKSU pret atlīdzību, tu pats sāki nievājoši "braukt" augumā tiem, kam ar to nav problēmu. Aizej uz geju klubu un pasaki tur skaļi "fuj, ciest nevaru gejus" un paskaties kāda reakcija būs, cik sveiks un vesels tu iznāksi no turienes ārā. Ne velti ir teiciens - kā sauc tā atskan. (atsaucoties uz tavu atbildi, sekss ir sekss, abpusējas simpātijas, attiecības un tas dzimumakts saucās mīlēšanās, vismaz es tā to atsijāju, jo tu vari nemīlēt un normāli pat nepazīt cilvēku un tāpat ar viņu nodarboties ar seksu, un šeit neiet runa par prostitūciju),

Ierakstīts
1 hour ago, Ummis said:

domā ko gribi. nu dāžus ir noteikti jāved. doma tik kurā šķirbā krāninu iebāzt. laikam strāda ar tikai tāpēc, lai visu naudu notriektu krāniņa bāzamaja spraugā.

man daudz kas ir vienalga ko citi dara. teorētiski arī šis faktors. bet no viena aspekta tomēr tas nav tik vienladzīgs jo skar kaut kāda mēra mani kā vīrieti. Mazliet apskaidrojot manu domu. Tātad esmu saskāries ar pat diezgan biežu sieviešu "īdēšanu" par to ka akal tie seksa piedāvajumi. Tāpat arī pat sludekļus džeki liek ka meklēju meiteni seksam pa atlīdzību. Jo reāli ir taču pakalpojui pieejami?  ir tāds trūkums un tāda bezizeja ka jāsludinās? OK es pilnīgi to ka seksu gribas un tas ir nepieciešams. Bet tā ka nu tā vajag izšaut ka nu reāli uzreiz sava gribuļa trakumā reāli džeks pat elementāri nespēj atvērt "menu" un paskatīties vai kaut ko tādu ? Tad ko? Tad džeki no pišanās bada mirst?  Cits pat liek un piedāvā simtus par to. Tā agrak nekad nedarija. reāli šķiet. Tāda tendence ir parādījusies šobrīd nezinu kāpēc. Tad kur mēs esam veči kas notiek? a fejas taču tikai pasmejas par tiem muļķiem kas ir gatavi salīti maksāt lai tikai iemērktu krānu kaut kur. UN tad mēs gribam un sūdzamies ka sievietes visas vienādas grib tikai naudu. A paši tad to pieļauj ka visas pēc tam naudu velk.

Pēc rakstītā izskatās, ka tu vienkārši gribi seksu par velti un dēļ tā, ka ir tie, kas gatavi maksāt tu "cepies", ka sievietes nekautrējās prasīt naudu par pakalpojumu. Par "īdēšanu" - tad es saprotu, ka tu piedāvā seksu un sieviete ir nogurusi no kārtējā, kas meklē pliku seksu un tāpēc nav apmierināta. Redzu, ka tev ir problēmas uztvert sievieti kā cilvēku, jo tu noniecini sievietes teikto ar vārdu "īdēšanu". MĒS? Es teiktu, ka tev vajadzētu piedomāt ko raksti :D Uz doto brīdi šeit ciksti tikai tu. Nebāz visus vienā maisā, tas attiecināms arī par "visas grib tikai naudu".

Ierakstīts

Ja ticēt tavam profilam un tavam vecumam - ja neesi vēl sapratis kāpēc un priekš kam, tad arī nesapratīsi. Nekāds daudzums skaidrošanas te nepalīdzēs. Tava izeja ir vienkārša - kāda tev daļa ko citi dara, ja tas neietekmē tieši tevi, tavu dzīvi u.t.t.

Es, piemēram, alkoholu nelietoju - vai tāpēc es katram kurš to lieto, eju un prasu "priekš kam tu maksā par alkoholu? Var taču griezties 100 reizes ap savu asi un efekts būs tāds pats. Efekts cauri - atkal griezies"  :D 

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Kāda sieva noķērusi savējo staigājot pie darbonēm vai kādai "dāvanu" dīcējai neiet no rokas saņemt dāvanas par skaistām acīm? :D Var būt, ka "tikai masāža" darbonei apnicis saņemt ziņas par "vai var ko vairāk par masāžu sarunāt?" :D
https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-ustroili-iz-latvii-p/7422777.html

image.thumb.png.f89d4aca43fef02f2108f32d150e5d94.png

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts
On 7/25/2023 at 2:50 PM, Delfi komentētājs said:

Kuriem grubas resnu cūku un daudz alkohola , laipni lūgti pie Lindas 😁

https://www.gribu.lv/sieviete-mekle-seksam/linda-riga-7209537

E01F5210-C067-4311-9209-2E5E070193BD.jpeg

Fiona vai? Pūķi pazaudējusi? :D 

Ierakstīts
8 minutes ago, njā said:

Pārskaiti "saimniekam īres naudu", pēc tam pavisam noteikti kko sarunās... 😂🤣

Untitled.png

Iesmiet varam, bet trakākais, ka kāds klauns arī ieskaitīs :D 

Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
On 4/10/2023 at 2:30 PM, balovnik said:

Согласен, что часто виноват тот, от кого пошли на лево, но есть и такие, кто без хождений на лево жить спокойно не может. Да у меня жена сходила на лево, сели всё обсудили, я понял где моя была ошибка и я не лез к  сопернику выяснять отношения, пока через месяц он не появился снова, тогда я разбил ему лицо и он исчез из нашей жизни. И я не виню её за этот случай и не вспоминаю ей потому что был сам виноват. 

Какой-то новый левел куколдинга :D Изменила и простил, мужик вернулся за добавкой (и явно она с ним общалась по твоим словамб раз была возможность вернуться), получил по лицу и вы с женой типо вместе? :D Чёрт его знает, для меня ты остался с рогами, да ещё и "проиграл" (хоть и на раз, а может и несколько) свою женщину мужчине слабее (по твоим же словам).

M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
4 hours ago, KantainaisVagons said:

Būs salasījies xtra atsauksmes :D 

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts
9 minutes ago, BlondyIsLoveBlondyIsLife said:

ahhha, toč ....tev ērgļa acs. Laikam bijis super gorjačij GFE

Maybe viņam dikti patīk nīlzirgi až līdz ņemogu, ieraudzīja, nobeidza turpat biksēs un uzreiz atsauksmi rakstīja :D 

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts
1 hour ago, BlondyIsLoveBlondyIsLife said:

Ojā automatiskie sms, epasti nekas jauns, bet te toč toč pēc atsauksmes un komplimenta automatiskjiem izskatās

Pirmais, kas norāda uz to, ka pašas ar sevi sarakstās ir, ka summas raskta vienādi 0 caur O cik saprotu raskta. Vēl tas rakstīšanas stils, хули, вы ж уже проверенные :D Sapožņika komunikācijas stils pa visiem galiem lien laukā :D 

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-ilguciems-dzirciems/6813546.html

image.thumb.png.c98ee5a2dba1d122217d24d185878a40.png

Kad bizness neiet no rokas un pašai sev jāraksta atsauksme/komplimenti :D 

Ierakstīts
1 minute ago, Vienīgais Gators said:

https://www.tvnet.lv/7631519/grevcovas-kriminallieta-par-melosanu-cvk-nodota-tiesai

Tā kā persona atteicās paust savu attieksmi par viņai izvirzīto apsūdzību, šodien, 21. oktobrī, pieņemts lēmums par krimināllietas nodošanu izskatīšanai Rīgas pilsētas tiesai.

Personai piemēroti drošības līdzekļi, kuri nav saistīti ar brīvības atņemšanu, proti, dzīvesvietas maiņas paziņošana un aizliegums izbraukt no valsts.

gaidām tiesas lēmumu 😁

Vo, fresh news :D To es saprotu

Ierakstīts
12 minutes ago, Vienīgais Gators said:

Nu man gan interesē , kā šis cirks ar dziļo muti beigsies 😁

Normāli Rusļikovs nervozē :D Žestikulācija, prikstu spaidīšana, apspieš agresiju :D Būs dziļā laikā viņa smadzeņu bojājums radies, ka nemāk pareizi aizpildīt informāciju par sevi. Es ļoti ceru, ka policija netiks nopirkta un būs reāls sods par šitādu bezkaunīgu diršanu :D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.