Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Tēma par veselību, higēnu, slimībām, medicīnu
Ierakstīts

Nu gandrīz tas pats ko mans ģimenes dakters teica. Vēl dakters teica ka man kā vīrietim neeksistē nekādu veidu kā diagnosticēt, ja nu vienīgi ir simptomi. 

Kontakts ar slimnieci ir bijis pēc simptomu parādīšanās.

Tagad jautājums par ētiku. Kā veidot attiecības esot hpv pārnēsētājam? Randiņā izspļaut kādā brīdī- iespējams tev būs dzemdes vēzis ja ar mani pārgulēsi. 

Vai esmu nolemts tikai ekskluzīvi maukām? Varētu veidot hpv variantu kolekciju, hpv-18 jau visticamāk ir, atliek tikai hpv-69 hpv-666 utt. 

Tēma par veselību, higēnu, slimībām, medicīnu
Ierakstīts

Jautājums par HPV (papilomas vīrus). Līdz urologam vēl neesmu ticis, taču mana pēdējā partnere būs dabūjusi un vienīgais vainīgais (viņas vārdi) esmu es.

Iepriekš pirms gulēju ar viņu biju ilgtermiņa attiecībās (gandrīz 3 gadi) ar dāmu, kurai ir veikta hpv pote pusaudžu gados. Pirms tam arī biju ilgtermiņa attiecībās un no tās puses sūdzību nav. Vainotāja bija celibātā gandrīz 2 gadu garumā pirms manis. 

Ja vainīgs esmu es, tad vai tiešām esmu infekciozs pēc gadiem 5-6? Vai arī manās pēdējās ilgtermiņa attiecībās manai mīļotajai paslīdēja kājas (špagatā) un viņa kļuva par nēsētāju (tas maz ir iespējams??) 

Pieminēšu, ka līdz urologam neesmu aizgājis, jo nekādu simptomu man nekad nav bijuši. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.