Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
On 5/29/2023 at 2:08 AM, Ummis said:

viss nav tā melns vai balts. Es pats esmu bijis kaut kad un esmu secinājis to ko rakstiju. Ja tāpēc ka es neapmekleju ta kā te vairums to varbūt dara es pat nezinu cik te vispār ir tas intresē vai neintresē eskorts vai tas ir pareizi no tāda viedokļa teikt. Nu kā nekā man intresē seks un viss kas ap to saistās. Es analizēju savā veidā labu laiku visādus kas saistās ar seksu un seksualitāti sabiedrībā izveidojušas tendences un paradības šajā sakarā. Un diemžēl esmu nonācis pie secinājuma ka reāli eskorts pats pa sevi tas skanēs skaļi nav līdz galam nav normāls pēc savas būtības. Tas ka viņš ir gadsimtu gaitā iegājies kā forma kā kaut kāda profesija, UN pie tam profesija, kurā ir ļoti liela diskiriminācija, jo vīrieši ja vien nav geji prakstiski ir ar daudz mazakām izredzēm šo lietu darīt. Līdz ar to šeit nāk arī savā veidā sieviešu kā savas seksuālās varas demonstrešana  pār vīrieti. Un ir kaut kā∂ faktori tieši kāpēc eskorts ir tāda formā pamatā ka sieviete ir seksa pakalpojuma sniedzēja un vīrietis pircējs tas ar ar kaut ko miiedarbojas. 

Bet Līdz ar to sanāk ka tāpēc tas nav normāli kaut kas nav līdz galam kā vajag tādā sakarībā. Jo seks no vienas puses tāču ir abpusēja bauda. Bet te sanāk ka tā ir vienpusēja bauda, kur sieviete it kā dod baudu un it kā prasa naudu. Līdz ar to arī rodas tāda sajūta kādreiz un bieži, šeit džeki var man piekrist, lai nu ko kāds domā kā, bet beigu beigās sanāk kad kā∂s tomēr šeit tiek daudzreiz čakarēts un tie ir vīrieši. Vīrieši reāli pilnīgi noteikti ļoti bieži, tie kas apmeklē eskortu vienkārši iedod savu naudu. Kur reāli to visu sadala eskortnieces un pietuvinātais viņu menedžments.. kuri valls zin kur to naudu liek. Beigu beigās rodas kaut kāda nauda samēra liela kreisā nauda, kas kaut kur figurē, nezinu kur tā tiek ieguldīta, kādos mērķos. Viņa it kā ir, bet "neredzama", jo it kā neviena neatklāj ka tā  nāk pamata no tiem vīriešiem, kuri pērk seksu. Bet visi džeki, kas iet un apmeklē šajā veida pakalpojuimius reāli naudu pamata izmet, sevi apkļaujot pat bankrotam. Tas ir kā narkomāns kurš tērē un tērē naudu uz vielām, bet gala rezultātā visu naudu notērē un nokļūst "nekur", beigās ir bez naudas. 

Iedomāsimies ja reāli šada formācija pastāvētu pamata. Visas meklētu sponsoru, kurš dos naudu pretī saņemot seksu kā pakalpojumu. Kur tas noved ja tā būs vairākumā? Un reāli mēs redzam, kad mūsdinu sabiedrībā , kad sievietei ir pilnīgi tādas pašas tiesības strādāt pat vēl lielāka iespēja un tādu pašu darbu un neviens neliedz darīt tieši to pašu ko vīriešiem, viņa vēl izvelas darīt šo, tad jautājums kā tad tagad sanāk? Sievietes beigu beigās būs tās kas savu naudu nenotērēs un pārvertīsies par kaut kādām naudas turētājām, kuras sagrābs visu "kapitālu". Ja šādi mēs būvētu to visu pasaules sieviešu un vīriešu attiecību struktūru tad iedomājamies kā tas tagad ir?  Tas ir tas ko es paskaidroju kāpēc tas varbūt nepieņemami, jo šās modelis aizved nekur. Tas nav pareizs mehānisms, lai normāli funkcionētu ekonomika un vīriešu un sieviešu savstarpējā attiecību sfēra-seksuālā un ne tikai.

Neviens jau neliedz vīriešiem nodarboties ar prostitūciju - vienkārši ir profesijas, kurās labāk veicas vīriešiem un ir tās, kur sievietēm

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.