Portālā PUH darbojās kāda krāpnieku grupa, kas izmanto ~10 gadus vecas daiļavu bildes no ārzemju portāliem.
Stādās priekšā it kā no Meksikas
Visa saziņa Telegram ar segvārdu Anita01(lai nepārbaudu bildes un nevaru uzzvanīt), kas jau uzreiz izsauc aizdomas.
Uzrakstīju par lokāciju, atbildēja, ka ir manā pilsētā :))) Paprasīju ko piedāvā, atsūtīja praktiski visu iespējamo, bet ar dažiem dopiem, kas pēc nosaukuma ir neraksturīgi mums(bareback sucking).
Prais viens pieci nulle
Saku ok, tiekamies, atsūtīja šādu atbildi: Payment with Transcash voucher give face to face on meeting.
Es saku, ok tiekamies nauda uzreiz uz vietas būs, bet nē atsūta linku uz recharge com un lai es apmaksāju, tad varēsim tikties. kā tad.... :)))
P.S. Sludinājumi ir dažādi, nikneimi dažādi, bildes dažādas un lokācijas LV, visas iespējamās.
Pavasarīgs sveiciens visiem bijušiem , esošiem un topošiem jākļiem ! Daba mostās, mainās un arī es 😊 Beidzot esmu piepildījusi sapni , kā ir - dzīvot ar divām galvām 😇 Lai jums visiem jaukas , saulainas brīvdienas 🥰
Fotoshops, bet baigi atgādina strapless dildo. Varens vienradzis
Nu kā Runcis var būt bez ūsām , kaut kāds apcirpts kaķis sanāk bez ožas 😁 jāpiekrīt @Winnie Lapuh, jādomā kaut kas modernāks, vai nu varbūt tagad ir moderni runčiem staigāt bez ūsām 😁
p.s ļoti žēl , ka topika autors neielika sludinājuma linku vai screenshoot , kur ir norādītis numurs vai epasts . Interesanti , kas aiz šī sludinajuma slēpjas 😁
Reklāma kā iebarot Nutella pieaugušiem vīriešiem bērna vecumā! 😝😁
Mani 5 centi... patiesībā kāda starpība ar ko sieviete nodarbojas, jo īpaši, ja viņai tas patīk... kā nekā mēs visi tā vai citādi esam prostitūtas, kuras pārdodas tam, kas vairāk maksā un savā ziņā katram no mums ir savs cenrādis... vai tā ir stundas likme, dienas likme vai mēneša likme
Tikai pašiem gribas sev uzsit cenu un izlikties par svētuļiem! 😁
Ierakstīts
Portālā PUH darbojās kāda krāpnieku grupa, kas izmanto ~10 gadus vecas daiļavu bildes no ārzemju portāliem.
Stādās priekšā it kā no Meksikas
Visa saziņa Telegram ar segvārdu Anita01(lai nepārbaudu bildes un nevaru uzzvanīt), kas jau uzreiz izsauc aizdomas.
Uzrakstīju par lokāciju, atbildēja, ka ir manā pilsētā :))) Paprasīju ko piedāvā, atsūtīja praktiski visu iespējamo, bet ar dažiem dopiem, kas pēc nosaukuma ir neraksturīgi mums(bareback sucking).
Prais viens pieci nulle
Saku ok, tiekamies, atsūtīja šādu atbildi: Payment with Transcash voucher give face to face on meeting.
Es saku, ok tiekamies nauda uzreiz uz vietas būs, bet nē atsūta linku uz recharge com un lai es apmaksāju, tad varēsim tikties. kā tad.... :)))
P.S. Sludinājumi ir dažādi, nikneimi dažādi, bildes dažādas un lokācijas LV, visas iespējamās.
Aļņu medību sezona rit pilnā sparā.