Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts

Otro dienanakti iedziļinoties M91 storijā - nesaprotu kā pēc - valsts pārstāves 😃😃😃 mandāta iegūšanas - viņa neateicās no tā - un nekļuva par padomnieci... Es saprotu - robežsardzes majors noliedz 😃 - ka glorija ir bijusi padomniece... Laba padomniece.... It kā krāvēja - palīgstrādnieks bijusi... 😃

Ierakstīts
On 17.08.2022. at 17:21, picuks teica:

Tagad arī mistersx puaro.lv. https://puaro.lv/politika/glorija-grevcova-no-roslikova-partijas-citigi-tiek-apspriesta-intimo-pakalpojumu-foruma/

M91 Lai veicas tikt ievēlētai. Visi drīkst mēģināt būt laimīgi.

p.s.tu man patīc vēl vairāk.

Videoblogorei - pat jaskaidrojas ar drošibas dienestu - par ēnanaino interneta saitu ēnaino intīmo dzīvi... 😃

Ierakstīts
On 7.02.2023. at 13:26, ResnsCuuks teica:

es atlausos uzvilkt folija cepuriti galva. kada bija leta mauka,tada palikusi. saubos ka vina par velti sito visu cirku taisa,vinu kads sponsore un gana labi,lai vina sapistu jebkadas iespejas uz nakotni sev un savam bernam.

kad vina apgrozijas te,loti krita acis vinas speja izdabat un ielist dirsa da jebkuram. vina 100% apzinas ko dara bet es saubos ka vina ir tiesam baigi ahujenna vates atbalstitaja. vnk vinai kads labi maksa.

sitie parstas,atradis citu nodarbi- ja jau desmit gadus nav nekur stradajusi oficiali :D,gan jau atradis kur pizdu noparkot. domaju ka vates ceha visticamak ari caur kadu nozistu pimpi iekartojusies

OK cepure off

71GXd5TMfoL._AC_SL1000_.jpg

Pizdu Noparkot... 😃

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.