Волосатая киска
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 15. oktobris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 15. oktobris - Iemesls nav norādīts
pirms 44 minūtēm, sidlav55 teica:
attēlu redzēji! tas izlurkātais vaļinoks , pat 46 izmēra kājai būtu par lielu! bet viņa taču uzprasījās pie manis uz minetu! bet laikam vidējais latvieša izmērs neiepatikās.. piedāvā šo variantu. varbūt parakstisies? nekādu garantiju jau nebūs, jo es pilnīgi piekritu Blondy, ka tā nemties , kaut arī virtuālajā vidē, var tikai galīgi no sliedēm nobraucis kuku mājas iemītnieks!
Da jeval..Izskatās,ka es vienīgā ar sevi tik sarakstos.😁Būtu labāk lietderīgāk izmantojis savu brīvo laiku jeb meklējis "nākamo caurumu",kurā iespraust savu nogribējušos locekli,ja,protams,esi soējīgs iespraust..
Волосатая киска
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 15. oktobris - Iemesls nav norādīts
pirms 23 minūtēm, Blondy teica:
Atvaino, Tu neesi normāla. Varu saprast, ja neadekvāta stāvokli, bet… izdaru secinājumus. No malas izskatās , ka tas ir trollis zem sievietes nika, bet, ja Tu esi sieviete, bez komentāriem
Zini,ja Tu izdari par cilvēku secinājumus pēc kaut kādām virtuālām sarakstēm,tad man patiešām Tevis žēl!
pirms 1 stundas, sidlav55 teica:
svilpjot protēzes neizlidos no mutes? un šajā Brīnumu laukā , ceri atrast to kas dos smadzenu pacēlumu.... lai gan daži te ir ! uzrunā Ummi. tas tiešām izjās visas smadzenes.
Līdz protēzēm vēl jānonāk.Šeit tik aci uzmetu! Un smadzeņu pacēlumu, es citur atrodu!
pirms 7 stundām, sidlav55 teica:
kāpēc visu laiku raizējies , vai es satraucos . vai es pēc tāda izskatos , kas raizētos ko gvelž kāds tantuks? tikai neiestāsti sev , ka es būšu par kaut ko pateicīgs Tev. par nagiem ari nedraudi, nav vinu vienkārši. citādi jau kādu būtu nomedijusi un nemocītos ap tiem , kam 100 gadus , kā nestāv.....
Kas Tev teica,ka es mokos?Ātru,notrulinātu drāzienu var atrast da jeb kur,tik der uzsvilpt,bet tas nav tas..Pirmā vieta tiek dota smadzenēm un tad jau tālāk...
Just now, sidlav55 teica:
neglaimo sev! kur Tu te redzi , kas pavilcies uz Tevi? kaut kādīgi nemanu nevienu , kas vestu saraksti ar Tevi. es te cenšos vaigu sviedros , lai Tu nejustos abižota . redz kāds es labs onka, pat pa velti piedāvāju iespēju ar ļengano padarboties. cerams , ka novērtē manu labo sirdi!
Nu tā ir ar tiem "onkām".Gadi iet,ar stāvēšanu ir kā ir...Bet Tu nesatraucies,kad tiksi manos nagos,aizmirsīsi visas kaites..Un būsi vēl man pateicigs,ka ieekonomēsi uz mana rēķina..
pirms 8 minūtēm, sidlav55 teica:
kaķi maisā nepērk! ja nu Tu esi skaistule no Tēriņu ielas , no kuras pat mūsu lielmeistars aizmuka, kā kājas pie zemes neskārās. bet tāds interesants kukainis te esi ieklīdis. tad izliecies par pagasta nabadzi ,kas par mutē nemšanu nestādas neko priekšā , tad pēkšņi izrādās ar prasmigu muti. pati maz saproti ko te nes?
Uz tādiem "interesantiem kukaiņiem" Jūs pavelkaties.
pirms 54 minūtēm, sidlav55 teica:
noteikti! neko daudz gan nepiedzejošu klāt , pat ja palūgsi! viesnicas visapkārt , nekas nav jāmeklē. papriekš gan jāuzmet acs. ja nu ieraugot spalva uz muguras saceļas un vairāk nekas neslienas kājās.
Neuztraucies!Ar manu prasmīgo muti, viss sasliesies kājās.
pirms 32 minūtēm, sidlav55 teica:
gandrīz divus mēnešus te nemies. viss kaut kā pa tukšo. beidz siekaloties ,sāc praktiski darboties. vai mazums te varoņu? izvēlies kādu beidzot! Traheru neņem , jo tās kas vecākas par 35 , viņam jau ir vecenes . varbūt visu pisu paaicini! vienīgi , tad atsauksmē par sevi redzēsi ierakstu, ja vēl dotu dupsī.
pirms 59 minūtēm, sidlav55 teica:
re , jau esi pamanīta. ja jau pupus sāk prasīt atsūtīt. drīz sāks prasīt vai neesi vecis. bet tas normāli . palasi daža laba iesaukas un sapratīsi , kāda nama klienti esam. ja sāk likt novērtējumus , tad esi uz pareiza ceļa. mani pēc viena vārda ieraksta Lodočka satraucās un parādīja jūtas , kādas viņai ir pret mani. drīz atgriezišos no trimdas un varbūt kāda jautrība te izvilksies. ar veču daudzumu vari nelielīties! gan jau nebūsi pirmā pijole šajā orķestrī.
Nav "pareizais" un "nepareizais" ceļš.Katrs savu izvēlas.Un Lodočka var turpināt savā garā,man no tā ne silts,ne auksts.
pirms 10 minūtēm, Lana Deina teica:
Jābūt galīgi debīlam ,lai jau no paša sākuma nemanītu,ka te viens- pats ar sevīm jau komunicē.Nu,bļaaaaaaaaa.Nu tak pēc visiem tiem tīzliem tekstiem jau no paša sākuma skaidrs ka ir kas
Viens izdzimtenis,kurš tā visiem jau zb izveidoja klukst ilai būtu reakcija kaut kāda,jo garlaicīgi
Es tik varu ieņirgt par Tavu zemo intelekta līmeni!🤦😂
pirms 1 stundas, sidlav55 teica:
izliecies par pagasta nabadzi? bet skatos , ka citā topikā tā rāvi vaļā, ka neviens līdz tik nevarēja......jauki , ka parādās kāda būtne , kas uzkurbulē pagrimušo un pārgudri nogurušo veču bariņu. turpini ! jo Morēna nosprāga, Lodočka arī neko vairs nespēj, un snaiperiene izšāvusi visu pulveri, klusē.... dod vaļā!
Labāk mani redzat- ejam nevis nākam!Ja nu vienīgais pateiktu: "Dārgie,pagrimušie veči vai gribat svaigu gaļu,ko izbaudīt?"
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 15. oktobris - Iemesls nav norādīts
Cik tas ir-liels?😁