Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Blondy 10 postu krājējiem
Ierakstīts
On 11/12/2023 at 12:35 AM, Blondy said:

Paldies! Saprotu , ka forumam ir savi noteikumi . Bet par šiem pāris gadiem , kamēr esmu šeit , redzu, ka noteikumi par 10 postiem, lai kādam privāti uzrakstit , neredzu jēgu . Man atmiņā  palika situācija , ka ukraiņu Maša bija atjaunojusi savu profilu , viens foruma lietotājs uzrakstīja viņas topikā postu, ar lūgumu , lai viņa viņam uzraksta PM, jo vins pats nevarēja uzrakstit . Maša pati tikko bija piereģistrējusies un arī viņai nebija savākti uz doto brīdi 10 posti . Rezultātā viņi nevarēja sarakstities . Tie, kas gribes rakstit atsauksmes ,vai  tāpat diskutēt , viņi tāpat darīs. Bet ne visi ir šeit komunikabli, citi neuzskata vajadzību šeit rakstit , citi šeit ir tikai  tāpēc , lai iegūstu informāciju par konkrētu sievieti . Beigu beigās  sanak, ka pārsvara notiek spam , pārējiem foruma lietotājiem tas traucē, jo jālasa bezsakarigus  postus , bet moderatoram darbs šo visu satirit un sliktākajā gadījumā  cilvēku jabano. Un tas viss, lai tikai  varētu uzrakstit PM. 
Tapec aizdomājos par noteikumu  jēgu  . 

Savulaik man šeit bija profils. Kuru izmantoju daudzus gadus. Dzīvē pienāca "tricky" brīdis, un drošības labad bija jāslēpj pēdas. Attiecīgi, arī izdzēsu savu profilu (Fantomas). Pie jaunās reģistrācijas, nonāku pie atdures punkta - 10 posti lai nosūtītu PM, tai pašai @Blondy
Teiksim ta, man nepatīk spamot, kaut ko aprunāt, ieslīgt kaut kādās diskusijās, "spletņās" u.tt.
Ņemt un kaut ko sadzejot, arī nav manā stilā. 
Nu neko darīt. Taisīšu random postus, lai kā arī to negribētos. 

Laika apstākļi šodien galīgi nelutina...

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.