Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Rimingsss….
Ierakstīts
pirms 11 minūtēm, kruts99 teica:

Sveiki kungi! Īsti nevarēju saprast kur jautāt, tāpēc pieļauju domu , ka šī varētu būt īsta vieta! Vai varat padalīties ar kādu feju kas patiesām labi taisa riningu? Busu ļoti pateicīgs! 

Iesākumam var paskaidrot, ar ko atšķirās labs rimmings no slikta 

ASMR pieredze
Ierakstīts

Masāžiste Vikki praktizē/praktizēja šo shēmu. Līdz brīdim, kad biedri draudzīgi nodirsa viņu par to. Redz, šausmu ieleja dvest ausī, un tādā formātā pieskarties pakausim un ausīm. 

Labāk tupa nodročīt un atpestīties no klienta, nekā auklēties un izdabāt. Nejau fejas paliek sūdainas un izlepušas. Viņas dēļ forumniekiem maina  gan attieksmi, gan programmu. 

Vazektomija
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Auseklis teica:

Tā arī neviens nav neko padalījies. Moš es viens tāds jobnutijs, kas vispār kaut ko tādu ir izdomājis darīt? :D

Neesi jobnutijs. Par to nav rasts skaļi runāt mūsu kūtrajā sabiedrībā. 

Pats taisījis neesmu, bet kādu laiku atpakaļ ļoti apsvēru šo opciju. Un tad es šķīros no sievas un vajadzība atkrita. Pie fejām šī manipulācija nav nepieciešama. 

Taisīja attāls radinieks. Procedūra esot ātra, nesāpīga un pat atgriezeniska (gadījumam, ja pēc pieciem gadiem pārdomā) . Mani bremzēja tas, ka nekur nevarēju atrast iespējamās komplikācijas. Tā teikt - nomīzu 

pirms 30 minūtēm, spokz teica:

Vienīgais, kas mani pārsteidz, ka neviens no tiem, kas ar viņu ir ticies, to pasākumu nav nofilmējis un ielicis internetā...

Tik pat labi - pārsteidz, ka GG nav iefilmējusi savus klientus un šos aizraujošos kadrus ievietojusi internetā. 💩

(Ne visi klienti ir maximas noliktavu vai banknotes darbinieki). 

PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » Alise

Ievietots: Vakar 21:47 | Lasīts: 693 | Sludinājuma ID: #7860226

Alise (30 gadi)

Vēlētos ar kādu iepazīties priekš izklaidēm bez saistībām.

Var arī snар AliseBali

Atrodos purvciemā, ir savs auto, dzīvoklis.

Vēlētos lai puisis zin ko dara un gūstu arī savu baudu
  • Alise (30 gadi) (Foto!) iepazīsies ar vīrieti seksam (#7860226)

• 7860226(8326058)-veletos-ar-kadu-iepa.jpg
  • 7860226(8326059)-veletos-ar-kadu-iepa.jpg
  • 7860226(8326060)-veletos-ar-kadu-iepa.jpg
Visas autora fotogrāfijas pieejamas apskatei
Sludinājuma ID #7860226
Vārds Alise
Vecums 30
Pilsēta lvRīga
E-pasts bri***@gmail.com Uzzināt e-

Lieliska iespēja būt SuperBetmeņaAlnim vai Tīģerim👍 

Pasteidzies, vēl nokavēsi. 🍻  Visas pazīmes par kaut kur redzētiem alņu pievilināšanas trikiem.🍻 Galvenais ar foto🤣

Interesanti, ko nozīme labu auto šīs nezināmā personāža izpratnē? Jautājumu ir vairāk nekā atbildes.

PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » Samanta

Ievietots: Šodien 0:24 | Lasīts: 222 | Sludinājuma ID: #7860353

Samanta (30 gadi)

Sveiks!

Meklēju finansiāli nodrošinātu ilgtermiņa mīļāko, regulārām tikšanās reizēm. Jābūt no Rīgas, ar labu auto, ne vecākam par 38 gadiem. Mani mīļāko jānodrošina materiāli ar ikmēneša bonusu :).
Esmu seksīga, slaida brunete, nav pieredzes šādā statusā.
Lūdzu sūtīt savus konkrētus piedāvājumus ar foto un materiālā atbalsta apmēru, pārējiem neatbildēšu.
Sludinājuma ID #7860353
  money-icon-24.png Komerciāls sludinājums
Vārds Samanta
Vecums 30
Pilsēta lvRīga
E-pasts kak***@inbox.lv Uzzināt e-

Redz, auto ne vecāks par 38 gadiem 🤣🤣

1995-2000 GADI.
Ierakstīts
pirms 22 minūtēm, cigarete teica:

Šajos gados Vecrīgā,Vecpilsētas ielā darbojās nakts klubs ''Relaks'',tur parasti klientus meklēja simpātiska meitene,viņai tad bija kādi 25-27 gadi,-BRIGITA-

,vēlāk viņa aizgāja uz kantori Ģertrūdes ielā(bija jauka meitene)!.

Paldies par grēksūdzi un atmiņām. Palika vieglāk? 

Šķiet, trillera nosaukums pamazām top.

Screenshot_20240403_164841_Chrome.thumb.jpg.81989296eff0110743d71235f993ab8c.jpg

Tā, atzīstās. Kas ir noslēpis GG? 🤔Screenshot_20240403_114632_Chrome.thumb.jpg.688713acd36dfd7d2b6a698272c3ac68.jpg

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts
Brieža gaļa
Ierakstīts

Jebal 🤢 man tik ļoti garšoja aļņa un brieža konservi, bet tagad uz korķi raus. 

pirms 55 minūtēm, Lana Deina teica:

Ir tāda kategorijā, kas visādi meklē sev bezmaksas mauku. Sasola nezin ko,mīlestībā atzīsies,ka tik pišu pa velti dabūt . 

Bet ja ņem ilgtermiņā, tad tā apvārdotā feja izmaksā dārgāk, nekā īslaicīgās vizītes pat par paaugstināto tarifu 😆 nagi, ragi, mati, vakariņas, dzīvesvieta, mašīna, utt. Visi sadzīviskie sūdi, lai dabūtu "bezmaksas" seksu. 

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Nezinu vai smieklīgs sludinājums, bet diezgan interesants ar savu šauro nišas aizpildīiumu. Atgādina Vāczemi, kur cilvēki ar invaliditāti saņem naudu šādām izklaidēm. Kaut kādā ziņā pat ir prieks, ka fejas aizpilda arī šādu virzienu 

26978988

Screenshot_20240216_164543_Chrome.thumb.jpg.a2782239b775258c36d03096580cb8ee.jpg

M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
pirms 24 minūtēm, spokz teica:

par ātru priecājaties, EP vēlēšanas vēl priekšā..

Bet ja viņa ir izmesta no saeimas, vaitad drīkst kandidēt ? 🤔

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts
pirms 8 minūtēm, Donlucky teica:

Kad Google transleiters tulko🍺🍺🍺🍺🍺

Sveiki, mīļā, es esmu Guila, nerātna skaista sieviete, ar pieredzi, gatava sniegt jums daudz prieka. Kaislīgi, jutekliski, mīļi, erotiski, sievišķīgi un pārdroši!!! Ar 1,65 ctm, maigiem izliekumiem, mani sprauslas kā knupji un nospiestu pogu, lai maigi skūpstītu, mani mati ir mīksti un gari, tumšas acis un mute kā sirds.

Mana attieksme pret klientiem ir lieliska. Esmu 100% neatkarīgs eskorts.

Ar mani tu pavadīsi ļoti karstu un spraigu mirkli, mīļotā stilā.🔥🔥

* Es apmeklēju tikai kungus, kuri ir cieņpilni, izglītoti, karsti, kaislīgi, dedzīgi, smaržojoši.

Latinas rullē 🤣 un katrai tekstā ir sprauslas un knupji. Kāds varbūt zin, kas slēpjas zem tām sprauslām?  

Helgas vārda diena
Ierakstīts
pirms 29 minūtēm, Delfi komentētājs teica:

Kopš kura laika Ziepiti tagad sauc  par Hurgadu, @sioux1 ?😁

Helga vel vakar ielikusi svaigu  sludiku. 

Nu pēc 5 dienām vairs nebūs ziepītis 🏌‍♂️

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Nu viss, dirsā. Kādam drīzumā nokritīs krāns un mēs visi uzzināsim, kuram sieva meklē lāsta uzlicēju 

Screenshot_20240204_103612_Chrome.jpg

eskort meitenes
Ierakstīts

Žurnāls Princese . 

Bija vēl kaut kāds, neatceros. Bet Princesē točna bija vesels atvērums ar fejām 

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Kas mums tur bija no ekstrēmā gala?  Lūk, atklātā tekstā pist var bez gumijas. Par beigšanu iekšā gan nav minēts nekas, bet mūsu Visupisis droši vien pierunās. Screenshot_20240109_130334_Chrome.thumb.jpg.8b0f37dc22ab5344ff3041b8663750fa.jpg

pirms 1 stundas, traxer teica:

Tādas tikai vecam sievietēm ir. 

Tikai nevajag 😂😂 ir mums viena masāžiste ar tipo 5 izmēra krūtīm. Tik garus pupus sen nebiju redzējis. Pēc gadiem 5, varēs kā šalli lietot. 

Aļņiem būs kur izvērsties
Ierakstīts
pirms 9 stundām, Donlucky teica:

Kādam parādijās atklāsme😳

Ievietots: Šodien 7:56 | Lasīts: 33 | Sludinājuma ID: #7570851

santis (28 gadi)

nepiekrītiet tiem sludinajumiem ko te liek visas jaunās sievietes viņas izkrapj naudu un netiekas liekot sludinajumu nopirksi video tad tikšanās par brīvu . Tas viss appisiens un čakarē visiem smadzenes maina viņas tel numurus un vārdus katru reizi ieliekot slud.
Sludinājuma ID #7570851
Vārds santis
Vecums 28
Pilsēta lvLiepāja

Interesanti, cik viņam izmaksāja šī atklāsme 

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Tas mirklis, kad ieej TS sadaļā un tiec maldināts 😂💩

Screenshot_20231217_130445_Chrome.jpg

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts
pirms 4 stundām, S136 teica:

Screenshot_2023-12-10-17-41-12-911-edit_com.android.chrome.jpg

A čo, tak možna bilo? 😂😂😂😂😂

Tā pat
Ierakstīts
pirms 2 stundām, dexster16 teica:

Piecas, ja nekļūdos

Ja tu domāji to, ka iesēkloti 5 bērni, tad visticamāk viņi aug viendzimuma ģimenēs. Kopā ar mammu un vecmammu. Nožēlojami. Noteikti fakts, ar ko lepoties 

Tā pat
Ierakstīts
pirms 8 minūtēm, dexster16 teica:

Nokritīs gan. Latviešu tauta izmirs. Nez kā sieviete+sieviete vai vīrietis+vīrietis radīs pēcnācējus?

Un cik apsēklojis esi tu ?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.