PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » AliseIevietots: Vakar 21:47 | Lasīts: 693 | Sludinājuma ID: #7860226 |
Alise (30 gadi)
Vēlētos ar kādu iepazīties priekš izklaidēm bez saistībām.Var arī snар AliseBali
Atrodos purvciemā, ir savs auto, dzīvoklis.
Vēlētos lai puisis zin ko dara un gūstu arī savu baudu
Sludinājuma ID | #7860226 |
---|---|
Vārds | Alise |
Vecums | 30 |
Pilsēta | Rīga |
E-pasts | bri***@gmail.com Uzzināt e- |
Lieliska iespēja būt SuperBetmeņaAlnim vai Tīģerim👍
Pasteidzies, vēl nokavēsi. 🍻 Visas pazīmes par kaut kur redzētiem alņu pievilināšanas trikiem.🍻 Galvenais ar foto🤣
Interesanti, ko nozīme labu auto šīs nezināmā personāža izpratnē? Jautājumu ir vairāk nekā atbildes.
PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » SamantaIevietots: Šodien 0:24 | Lasīts: 222 | Sludinājuma ID: #7860353 |
Samanta (30 gadi)
Sveiks!Meklēju finansiāli nodrošinātu ilgtermiņa mīļāko, regulārām tikšanās reizēm. Jābūt no Rīgas, ar labu auto, ne vecākam par 38 gadiem. Mani mīļāko jānodrošina materiāli ar ikmēneša bonusu :).
Esmu seksīga, slaida brunete, nav pieredzes šādā statusā.
Lūdzu sūtīt savus konkrētus piedāvājumus ar foto un materiālā atbalsta apmēru, pārējiem neatbildēšu.
Sludinājuma ID | #7860353 |
---|---|
Komerciāls sludinājums | |
Vārds | Samanta |
Vecums | 30 |
Pilsēta | Rīga |
E-pasts | kak***@inbox.lv Uzzināt e- |
Redz, auto ne vecāks par 38 gadiem 🤣🤣
sioux1 637
pirms 22 minūtēm, cigarete teica:Šajos gados Vecrīgā,Vecpilsētas ielā darbojās nakts klubs ''Relaks'',tur parasti klientus meklēja simpātiska meitene,viņai tad bija kādi 25-27 gadi,-BRIGITA-
,vēlāk viņa aizgāja uz kantori Ģertrūdes ielā(bija jauka meitene)!.
Paldies par grēksūdzi un atmiņām. Palika vieglāk?
sioux1 637
sioux1 637
sioux1 637
sioux1 637
Jebal 🤢 man tik ļoti garšoja aļņa un brieža konservi, bet tagad uz korķi raus.
sioux1 637
pirms 55 minūtēm, Lana Deina teica:Ir tāda kategorijā, kas visādi meklē sev bezmaksas mauku. Sasola nezin ko,mīlestībā atzīsies,ka tik pišu pa velti dabūt .
Bet ja ņem ilgtermiņā, tad tā apvārdotā feja izmaksā dārgāk, nekā īslaicīgās vizītes pat par paaugstināto tarifu 😆 nagi, ragi, mati, vakariņas, dzīvesvieta, mašīna, utt. Visi sadzīviskie sūdi, lai dabūtu "bezmaksas" seksu.
sioux1 637
sioux1 637
pirms 24 minūtēm, spokz teica:par ātru priecājaties, EP vēlēšanas vēl priekšā..
Bet ja viņa ir izmesta no saeimas, vaitad drīkst kandidēt ? 🤔
sioux1 637
pirms 8 minūtēm, Donlucky teica:Kad Google transleiters tulko🍺🍺🍺🍺🍺
Sveiki, mīļā, es esmu Guila, nerātna skaista sieviete, ar pieredzi, gatava sniegt jums daudz prieka. Kaislīgi, jutekliski, mīļi, erotiski, sievišķīgi un pārdroši!!! Ar 1,65 ctm, maigiem izliekumiem, mani sprauslas kā knupji un nospiestu pogu, lai maigi skūpstītu, mani mati ir mīksti un gari, tumšas acis un mute kā sirds.
Mana attieksme pret klientiem ir lieliska. Esmu 100% neatkarīgs eskorts.
Ar mani tu pavadīsi ļoti karstu un spraigu mirkli, mīļotā stilā.🔥🔥
* Es apmeklēju tikai kungus, kuri ir cieņpilni, izglītoti, karsti, kaislīgi, dedzīgi, smaržojoši.
Latinas rullē 🤣 un katrai tekstā ir sprauslas un knupji. Kāds varbūt zin, kas slēpjas zem tām sprauslām?
sioux1 637
pirms 29 minūtēm, Delfi komentētājs teica:Kopš kura laika Ziepiti tagad sauc par Hurgadu, @sioux1 ?😁
Helga vel vakar ielikusi svaigu sludiku.
Nu pēc 5 dienām vairs nebūs ziepītis 🏌♂️
sioux1 637
sioux1 637
Žurnāls Princese .
Bija vēl kaut kāds, neatceros. Bet Princesē točna bija vesels atvērums ar fejām
sioux1 637
sioux1 637
pirms 1 stundas, traxer teica:Tādas tikai vecam sievietēm ir.
Tikai nevajag 😂😂 ir mums viena masāžiste ar tipo 5 izmēra krūtīm. Tik garus pupus sen nebiju redzējis. Pēc gadiem 5, varēs kā šalli lietot.
sioux1 637
pirms 9 stundām, Donlucky teica:Kādam parādijās atklāsme😳
Ievietots: Šodien 7:56 | Lasīts: 33 | Sludinājuma ID: #7570851 santis (28 gadi)
nepiekrītiet tiem sludinajumiem ko te liek visas jaunās sievietes viņas izkrapj naudu un netiekas liekot sludinajumu nopirksi video tad tikšanās par brīvu . Tas viss appisiens un čakarē visiem smadzenes maina viņas tel numurus un vārdus katru reizi ieliekot slud.
Sludinājuma ID #7570851 Vārds santis Vecums 28 Pilsēta Liepāja
Interesanti, cik viņam izmaksāja šī atklāsme
sioux1 637
sioux1 637
sioux1 637
pirms 2 stundām, dexster16 teica:Piecas, ja nekļūdos
Ja tu domāji to, ka iesēkloti 5 bērni, tad visticamāk viņi aug viendzimuma ģimenēs. Kopā ar mammu un vecmammu. Nožēlojami. Noteikti fakts, ar ko lepoties
sioux1 637
pirms 8 minūtēm, dexster16 teica:Nokritīs gan. Latviešu tauta izmirs. Nez kā sieviete+sieviete vai vīrietis+vīrietis radīs pēcnācējus?
Un cik apsēklojis esi tu ?
Ierakstīts
Iesākumam var paskaidrot, ar ko atšķirās labs rimmings no slikta