Нехорошо считать чужие доходы какими бы они не были!!!!!!!!! За 150, 200 и выше я не уверен что у феи есть каждый день такой клиент, а даже если и есть, то женщине респект и уважуха, а не как не зависть, что может заработать больше нас клиентов. Требования у самих то, завышены!!!! Хотите и цены чтобы у девочек были маленькие и пахло от неё хорошо и квартира чистая, да ещё и в душ сходить, который тоже чистый и полотенце сухое и нормальных размеров, а платить не хотите????? Интересные!!!!!
Man jautājums par "simātisko ķekavnieci", kura piedēvā intim pal. Vai jums ir bijis kontakts?
es kā praktiķis , nojaušu , ka arī izdevumi tur lielāki , nekā Tev!/ tā kā nepiemīt man tāda īpašība ,kā skaudība, nenovīdība, varu tikai izteikt, ka skaitīt naudu, ja tā nav zagta , cita kabatā , slikti. ir jau arī vīriešu kārtas pārstāvji, kas ar šādiem pakalpojumiem nodarbojas. uzsāc šādu pasākumu un ja būsi pieprasīts , pelnīsi vēl vairāk, jo sarkano dienu Tev jau nebūs.....
Saprotu, saprotu. Ir dīkstāve, izdeumi neparadzētiem apstāļiem, līdzekļu norakstīšana, inflācija, energo resursi utt. Noņem 1T un tāpat 3.5T. Mani ienākumi ir tikai 1.5T
Es, kā matemātiķis parēķināju. Ja meitene/sieviete dabū kaut vienu pisēju 1x dienā pa 150€: tad 30 x 150 = 4500 (neto!). Es par tādu algu varu tikai sapņot.
Man jautājums jums, vai iesiet parakstīties par prezidenta apturētā likuma “Grozījumi Notariāta likumā”? Likums paredz divu pilngadīgu cilvēku partnerības noslēgšanu. Es noteikti iešu. Esmu pret LGBT. Sūdīgi tikai, ka to nevar elektroniski.
Īsti nesaprotu vienu lietu. Kā var 20 gadīga meitene kļūt par prostitūti? Vai viņa ir no nelabvēlīgas ģimenes un nav nauda iztikai? Ja, viņa ir izskatīga un nedaudz gudra, kas liek to darīt? Satiec normālu džeku un dzīvo. Šis jautājums vairāk sievietēm.
Sievietes,kuras reizi mēnesī uz 2-3 dienām noīrē dzīvokli darbam,parasti grābji visus,ka tik atnāktu vai pa 100,vai pa 40 ar absolūti vienādu (parasti paviršu )attieksmi pret visiem. Ar tādām var kaulēties.
Manā dzīvē ir bijušas 2 sievietes - profesionāles (40-50). Es tagad ar skumjām to atceros, jo vairs nevaru tādas atrast. Tās 20-25 gadīgās mani neuzrunā.
Man jautājums sievietēm (lai atbild tikai tās, kuras šeit ieskatās, piedalās disukusijā un var atbildēt) vai sniedzot pakalpojumu vecim, kādreiz pašas arī gūst orgasmu, vai izdalās pašas dabiskais lubrikants?
bet vai tamdēļ lielais virsaitis raudāja? pakārties netaisos, viss būs labāk par labu!! ari šjā pērkamajā laucinā parādās pārmainas!...... šogad divas fējas , par kurām pat biju aizmirsis, atsūtija mājiena sms. vai nu inflācija klientus noēdusi, vai es labas atminas atstājis. parāk labās domās vinas par mani..... es vairs ne tas arājs , kāds biju agrāk.....
Tev laikam taisnība par: "ne pisējs, ne karoga nesējs"
Mēģināju saskaitīt cik man bijušas sievietes bez komercijas iepazīstot caur i-netu. Sanāca - 10. Tas gan sākot no šī gs. sākuma, kad normāli sāka darboties i-nets. Agrāk tikai tusiņos, un darba kolēģes. Cafe un klubos nav ne viena.
Ierakstīts
Ja kāds grib ārsta uzraudzību, tad lūk