Mani 5 centi... patiesībā kāda starpība ar ko sieviete nodarbojas, jo īpaši, ja viņai tas patīk... kā nekā mēs visi tā vai citādi esam prostitūtas, kuras pārdodas tam, kas vairāk maksā un savā ziņā katram no mums ir savs cenrādis... vai tā ir stundas likme, dienas likme vai mēneša likme
Atšķirība no sievietes un maukas - sievietes visu sarežģī, zāģē , apvainojās, šantažē ar seksu, greizsirdīga un nekad nav vainīga , turpretī mauka- pilnīgi neko nesarežģī, klausa un dievina vīrieti, nekad neapvainojās un dot lielisku seksu, realizē vīrieša fantāzijas , nav greizsirdīga.
Viedāks teksts par sievietēm un maukām nav dzirdēts...
Eskorta meitene ar sviedros izmirkušu skorpiona dzeloni ir pakļausies pilnīgi visam. Tava pieredze nav svarīga, galvenais lai nerātnums sirdī un kabatiņās vējš nesvilpo, un lai mašīnīte nesalūst pa mūsu bedrēm. Labāk resns un sadonakts, nekā bagāts un vīrs. Tikai ģimeni man netaisi. Būšu Āgenskalnā aiz Lielā Staba parka, jebkurā laikā. Ja neceļu, pagaidi druscīt. Manu CV redzēsi manā stājā. Filmēt atļauju. Durvju kods ir 620. Mana mazā bedrīte gaida.šodien 12:22
Ierakstīts
Mani 5 centi... patiesībā kāda starpība ar ko sieviete nodarbojas, jo īpaši, ja viņai tas patīk... kā nekā mēs visi tā vai citādi esam prostitūtas, kuras pārdodas tam, kas vairāk maksā un savā ziņā katram no mums ir savs cenrādis... vai tā ir stundas likme, dienas likme vai mēneša likme