Varu iemest atsauksmi, par sūdīgu pieredzi Londonā. Pēc bārā noskatīta futbola mača un pāris aliņiem atgriezies viesnīcā nolēmu, ka jāpazondē situācija. Problēma ar ko jau agrāk esmu saskāries (gan ne Londonā), ka ja kaut ko mēģina sazīmēt pēc 21, tas ir problemātiski. Sāku ar biedra variantiem, bet vai nu jau bija izpildījušas plānu vai arī vairs nepieņēma. Biju izvēlīgs pēc bildēm un cenu diapozons bija dažāds, es pat vairs neatceros kurā saitā beigās iekritu, bet tā jau ar tām sūdīgām pieredzēm mēdz gadīties. Tātad plāns outcall viesnīcā, paprasīju lai atsūta selfijus, jo bildes webā nebija ne skaidrs feiks, ne arī otrs grāvis, pēc izpētes likās leģitīmas. Ar selfijiem tas pats, varbūt pat bija live zvans. Un tad klauvējiens pie durvīm un ievēlās dāma kažokādā, rumāniskas izcelsmes. Tā seja vēl varbūt atbilda, bet viss pārējais tālu no patiesības. Viņa uzreiz pie lietas, drēbes nost, piķi studijā, joptvai, es apstulbu. Lai arī biju ar pāris aliņiem un sākotnēji runāju uz stundu uzreiz pateicu, ka avanss tikai par 30min.. nebija baigi priecīga. Tad vēl sāka jobīt prātu, ka par taksi jādod papildus, par ko viņu pasūtīju jo sarakstē jau precizēju, ka papildus nebūs. Jau šinī brīdī bija doma, ka viņu vajag sūtīt no kurienes nākusi, bet tomēr darbs bija ieguldīts un.. nu visāda huiņa ir bijusi, bet šis bija tops. Tad kad bija savu mēteli norāvusi, tur skaidrs, ka viss slikti. Tie selfiji bija no labas pagātnes, pirms pāris bērniem. Laikam, daļa domā ka pamatnodarbe ir kārtīgs sports un viss fit, bet tā nu gan nav. Kreklu viņa nost nevilka, zeķes vismaz tīras.. Process bija davaj gulies, un tad uz pilnīgi ļengana uztūcīja prezi un apvainojās, ka mans nav gatavs. Man šitā nebija bijis, lai arī iekšā bijuši daudz vairāk aliņi un citādi mikšļi. Es tiešām aplauzos un paprasīju vai ar šādu huiņu kāds vispār var būt apmierināts un vai nebūtu vērts mazliet pacensties, bet viņa paziņoja, ka visiem jau zaldāts gatavs viņu vien ieraugot. Nu vot šis bija konveijers. Tad viņa sāka zvanīt savam suķikam un nesaprotamā mēlē kaut ko murmulēt, ka man viņa nepatīk un vēl ko tur. Pieklājīgi viņu izbīdīju, pieņēmu zaudējumi (150-200e) un iegrimu pārdomās. Principā līdz šai dienai varu tikai pasmaidīt par visu šo appisienu.. Tā kā, ceru ka Janka nedirš un viņa piedāvājums ir leģitīms, jo tas ko es pieredzēju nenovēlu nevienam.
Esmu bijis. Hvz, par sodiem dzirdējis neko neesmu. Gāju uz apartamentiem. Varbūt nevar uz viesnīcu ņemt? kur meklēt - googlā izmet saitus, tur arī jābrovzē.
Nesen sarakstijos ar divam Saulos. Par divam 30 min seš10. Beigas gan aizklidu citur. Bildes atsutija tas pasas kas sludinajuma. Sludinajums skelbiu.lt
bet tuksums tur toch nav, protams, pamata Vilna, bet var ari citur ko atrast
Ierakstīts
Es teiktu, ka tas ir stāsts ar laimīgām beigām.