Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lietuva LT
Ierakstīts

Tukšums Lietuvas zemē galīgi nav un cenas ir daudz pievilcigākas. 

Nezinu no kura gala, lai sāk. 

Sākšu ar juridisko. Lai gan Lietuvā profesija tiek ierobežota tas netraucē visam darboties pilnā sparā. Kruķi parasti ierodas pie meitenēm maskēti zem klienta un izraksta štrāpi. Klientus uz ielas vai pie mājas netvarsta. Bet dāmām ir daudz grūtāk, jāizvairās. Pagaidām neesmu saticis nevienu individuālu dāmu, visas strādā zem aģentūras. Man tas netraucē. 

Tadas cenas kā 8nulle/15nulle tur vienkārši nav. 6nulle par 30 min jau ir loti simpatiska dāma. 

Tā kā dāmas ļoti vaktē kruķi, tad viņas ļoti aktīvi maina vietas un pilsētas. Ilgāk par 3-4 dienām vienā vietā neuzturās. Tas nozīmē, ja mūsu pierobežā Šauļos vai Paņevežos nekā nav tad jau pēc 3 dienām tur ir no kā izvēlēties. 

Vienmēr lielisks ir Kristalo piedavajums. (Kam vajadzēs sapratīs) no 3nulle pavecāks un sudīgaks variants līdz 5nulle jauks piedāvājums par 30 min. Un meitenes tiek aktīvi rotētas starp pilsētām. Foto 90% patiesas. Patreiz Klaipēdā ir komplekts no divam dāmām par 6nulle uz 30 min. Zinu ka 2 nedēļu laikā viņas parādīsies man vēlamajās pilsētās. 

Nedaudz interesantāk ir tas, ka nosūtot dāmai tekstu, ka vēlies ierasties pēc 2 stundām tev pretim atnāk viss piedāvājums, dažas bildes un adrese. Lidz ar to var izmest pa vairākiem nr savu vēlmi un tev būs pilns piedāvājums ar visām adresēm. Aģentūrām nav laiks čakarēties ar čatiņiem. 

Uzmetiens ir aptuveni 1 no 10. Kad norunātajā laikā dāma nevar tikties, lai gan pēc stundas parasti parādās. 

Tadas Ilzes, Baibas un citas muļķes pašdarbnieces uz kurām uzrauties bomžu migās vienkārši neeksistē. Visi ir glīti nelieli AirBnB dzīvokļi. Vienkārši mav tās miskastes, kas mums darās puh.lv kur katra pašdarbniece var darīt ko grib. Tādas tiek noceltas no trases nekavējoties  

Secinājums. Ērtāk, lētāk un bez baigā najebona. Protams, ka šur tur ir fake vai fotošopa bildes, bet kopumā teikšu daudz feināk. 

Ja būtu iespēja forumā iemest sadaļu kur varu, ne tikai globāli aprakstīt Lietuvas situāciju, bet arī iemest atsaksmi par konkrētiem telefoniem iespējams to darītu. 

Visaktīvak un lietderīgāk ir izmantot skelbiu.lt šad tad var iemest aci arī xdate.lt

Es būtu priecīgs, ja latvju bāleliņi savus pautus patukšotu kaimiņu darziņā, jo 8nulle naudiš par standarta pakalpojumu uz 30 min man neliekas visai simpātiski. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.