Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Minsk ( Baltkrievija )
Ierakstīts
On 6/29/2024 at 8:35 AM, Alexmxd said:

Добрый день, не могу найти нормальные сайты/ группы. Кто сталкивался с Беларусью ? 

Minskā kopš nosēdināja Ryanair lidmašīnu un vēl tā sūda kara es neesmu bijis... bet varu izstāstīt sekojošo:

a) Man šķiet, ka saiti tur nekad īpaši labi nav strādājuši.

b) Tinderī neliela daļa meiteņu ir pro.

c) Par $$$  meitenes varēja atrast klubos. Cerams, ka info nav novecojusi, bet galvenā vieta tam bija Next night club Crowne Plaza viesnīcā, šķiet arī Hilton augšējā bārā, arī dažās citās vietās, bet vairs neatceros nosaukumus... varbūt vēl Black hole, bet huiņa tā vieta, un vēl Zibickaja iela rajonā kaut kas bija.. Bet Tavā vietā es labāk sākumā izmēģinātu laimi iepazīties ... mani favorite bija Rich Cat Club, Gosti (klasiskā Minskas atpūta - restorāns, deju placis un dzīvā grupa spēlā koverus)... bet nu tur ir daudz, daudz vietu... meitenes satriecoši skaistas. Tajā pilsētā šķiet, ka visi cilvēki no 18-55 ballē. Ja nesanāk, tad rīta (02:00) pusē iesaku slāt uz Next.

Bet būs tāds pārsteigums, ka prasīs kādus 300 USD. Jā, jā... no slāvu NVS valstīm Minska nez kādēļ bija / ir visdārgākā... Bet meitenes mēdz būt ļoooti skaistas... Arī tādas pusprofesionāles...

Tad nu pasaku stāsts... Nextā sarunāju skaistu meiteni, 22-25 gadus veca, par... 150 USD... Jūtos iedzēris un vientuļš, un lūdzu meiteni pastāvēt ar mani vannas istabā. :) Mazgājos duša, viņa mani vēro... un saka... WTF, kāpēc nebrīdināji, ka Tev tik liels :)) Nu es samulstu... taisnojos... nu nav jau nemaz tik liels... varbūt tā ir psiholoģija, bet to vienmēr ir bijis patīkami atcerēties. :)) Es pēc tam, kad braukāju, vēl kādas 3-4 reizes ar viņu tikos, pat laikam jau iemīlējos... bet viņa ar mani tā arī neskūpstījās... un kauns, ka prasīju, vai atnāks ar mani pusdienās un tā arī neuzaicināju... un vēl pēdējā reizē kaut ko pieminēju par prostitūciju.. un viņa šausmīgi apvainojās... lai arī savādi, ka meitenes reizēm ir tādā noliegumā par savu uzvedību.

Good luck un enjoy...

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.